paulmarinis
Supreme Member
- 7 September 2007
- 4,749
Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Δύο πράγματα πλέον πρέπει να συμβαίνουν. ή να έχουν βαρεθεί την ζωή τους οι σεναριογράφοι και να έχουν ξεμείνει από ιδέες ή να έχει ξεμείνει από φράγκα η παραγωγή.
Μιλάμε έχει χαθεί κάθε προσανατολισμός.
Οσο για την εικόνα , παρατηρώ σε πολλά επεισόδια το φαινόμενο του κομπιάσματος, σαν να χάνονται 2-3 καρέ ανά τακτά διαστήματα (και δεν φταίει το dune, ούτε το δίκτυο). Επίσης η κίνηση μερικές φορές ειδικά σε κάτι panning πάει κομπιάζοντας. Μόνο σ' αυτή την σειρά το έχω παρατηρήσει και δεν νομίζω να είναι ιδέα μου.
Τασο παραγνωριζεις οτι αποχωρησε ο βασικος δημιουργος της σειρας και παει με τον αυτοματο πιλοτο η σειρα.
Αν δεν βρουν τη Σοφία δεν πρόκειται να προχωρήσει.....
Εγώ πιστεύω ότι θα την βρουν , θα έχει γίνει ζόμπι και μετά θ αρχίσουν για 5 επεισόδια το δίλημμα αν θα πρέπει να την σκοτώσουν
Δύο πράγματα πλέον πρέπει να συμβαίνουν. ή να έχουν βαρεθεί την ζωή τους οι σεναριογράφοι και να έχουν ξεμείνει από ιδέες ή να έχει ξεμείνει από φράγκα η παραγωγή.
Μιλάμε έχει χαθεί κάθε προσανατολισμός.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.