The Walking Dead [Season 1, 2 & 3]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Total voters
    55
Re: The Walking Dead

καλυτερο απο τα αλλα ηταν, ειχε και λιγο σασπενς, αλλα απο gore τιποτα:(
θα τρελαθει τωρα και ο ρεδ-νεκ μαλλον

Όχι και τίποτα, το κάρφωμα καλό ήταν :smile:
Περίμενα πάντως να γίνει πιο τολμηρό τώρα που πήγε πιο αργά η ώρα προβολής του.

Απάντηση: Re: The Walking Dead

Το μόνο που κάνανε είναι ν αφήσουν αναπάντητο τι γυρεύουν όλοι αυτοί στον αχυρώνα ..... κατά τ άλλα έκανε 15 λεπτά ν ανέβει το βράχο....και ερώτηση Δεν έχει μολυνθεί ? αφού του έτρωγε το πόδι ?

ααα, ναι δικαιο εχεις:))
αλλα δεν ηταν σαν τον χοντρουλι στο πηγαδι....
το παπουτσι προλαβε να δαγκωσει μονο αν θυμαμαι καλα
τιποτα πορομενοι χρηστιανοι θα ειναι, που νομιζουν οτι θα γινουν καλα τα ζομμπιες

Απάντηση: The Walking Dead

Για τον αχυρώνα μην έχετε ελπίδες, θα την κάψουν την σκηνή σίγουρα. Απλά ένα πυροτέχνημα ήταν για να έχεις αγωνία (και καλά) για το επόμενο.

Είμαι σίγουρος ότι ακόμα και οι ηθοποιοί κάνουν αγγαρία πλέον....

τα τελευταια 2 μαζι με το σημερινο παντως ειναι καλυτερα. αλλα πολυ μπουρουμπουρου και λιγα ζομπιες και head-shots:)

Γενικά η σειρά, εκτός απο την μεγάλη κοιλιά που έκανε απο θέμα δράσης, φαίνεται να βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου. Οι ηθοποιοί αντιδρούν και λειτουργούν, λές και τα ζόμπι μόλις χθές βγήκαν βόλτα. Τρομάζουν κάθε φορά που βλέπουν ένα απο μακρυά να γρυλίζει, δεν κουβαλάν ΠΑΝΤΑ κάτι για στοιχειώδη -το ελάχιστο- προστασία, καμία εκπαίδευση για επιβίωση, δε μαζεύουν τπτ χρήσιμο οσο κυκλοφορούν(δηλαδή στις ΗΠΑ, είσαι έχει μαγαζιά με όπλα παντού!!!) απο που να το πιάσεις και τι να πείς... Όντως καλά τους είπε ο μπάρμπας "Μα πως επιβιώσατε τόσο καιρό???"

Γιατι γκρινιαζετε. ?

Ολα τα εχει η σειρα. Κους κους, δραμα, νοικοκυρες σε απογνωση, για κοινωνικο δραμα η σειρα ειναι υπεροχη.
Ρε μηπως μπερδευτηκατε και νομιζατε οτι ειναι sci-fi. ? :flipout:

Απάντηση: The Walking Dead

Για τον αχυρώνα μην έχετε ελπίδες, θα την κάψουν την σκηνή σίγουρα. Απλά ένα πυροτέχνημα ήταν για να έχεις αγωνία (και καλά) για το επόμενο.

Είμαι σίγουρος ότι ακόμα και οι ηθοποιοί κάνουν αγγαρία πλέον....

εεεεεεεεε τι σας έλεγα;;;; κοτόπουλα Μιμίκος.... :flipout::flipout::flipout:

Πάντως η σειρά είναι καταπληκτική για case study σε συμβουλους γάμων......

Μην μου πείτε ότι έχει πάρει αυτό το πράγμα πράσινο φως και για τρίτη σαιζόν....

Εχουνε θέμα με τη Σοφία...και άντε πες και τη βρήκανε , θα φύγουν από το σπίτι ή θα περιμένουμε μετά να γεννήσει ή άλλη ? Κάπου θα σκάσει ....δεν παίζει άλλο

Θα περιμένουμε αρκετά για να το μάθουμε. Η φθινοπωρινή σαιζόν τελείωσε, επόμενο επεισόδιο στις 12/2/2012

Re: Απάντηση: The Walking Dead

Μην μου πείτε ότι έχει πάρει αυτό το πράγμα πράσινο φως και για τρίτη σαιζόν....

Νομιζω εχει παρει.

Παντως η σειρα δεν ειναι καμμενη για μενα.

Αν πανε σε περιβαλλον πολης θα ξαναγινει ενδιαφερουσα. Βεβαια κοστιζει πολυ....

Δεν εχω δει ακομη το εβδομο επεισοδιο, αλλα που θα παει η βαλιτσα με αυτο το κοριτσακι. ?
Αμαν πια.
Που ειναι, να το φαω εγω να τελειωνουμε.

Last edited:

Δεν εχω δει ακομη το εβδομο επεισοδιο, αλλα που θα παει η βαλιτσα με αυτο το κοριτσακι. ?
Αμαν πια.
Που ειναι, να το φαω εγω να τελειωνουμε.

Έχει μπαγιατέψει και δεν τρώγεται με τίποτα πια. Όπως και η σειρά...

Εγώ λέω να ψάξουν μέσα στον αχυρώνα να βρουν τη Σοφία και αν τη βρουν να την πετάξουν στο πηγάδι

Re: Απάντηση: Re: The Walking Dead

τσουρεκια με την Σοφια....

Τουλαχιστον ελπιζω να εχει γινει ζομπι γιατι αν τν βρουν σωα και αβλαβη θα ξενερωσω ακομα περισσοτερο.

Εγώ λέω να ψάξουν μέσα στον αχυρώνα να βρουν τη Σοφία και αν τη βρουν να την πετάξουν στο πηγάδι

Aνασταση !!!