The Walking Dead [Season 1, 2 & 3]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Total voters
    55
Απάντηση: The Walking Dead

Δεν καθαρίζουν λέω γω και τον ψυχάκια τον γέρο τον θρησκόληπτο, να μείνουν όλοι μαζί στο σπίτι και να ζήσουν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα; :BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: The Walking Dead

εεεεεεεεε τι σας έλεγα;;;; κοτόπουλα Μιμίκος.... :flipout::flipout::flipout:

Πάντως η σειρά είναι καταπληκτική για case study σε συμβουλους γάμων......

Μην μου πείτε ότι έχει πάρει αυτό το πράγμα πράσινο φως και για τρίτη σαιζόν....
Παει για 3η σεζον....

Πάντως αν ήμουν σκηνοθέτης θα τελείωνα την 2η σαιζόν, με την γέννα όπου θα γεννούσε ζόμπι και θ' άφηνα υπονοούμενα για την προέλευση των ζόμπι, για να έχει ενδιαφέρον η 3η σαιζόν :BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: Απάντηση: The Walking Dead

Είχε πρόβλημα στον ήχο το 7ο ?

Και όπως λέει και η διαφήμιση "το βλεπες , το παιξες ? " αυτό που είπα για τον αχυρώνα .Το πέταξα έτσι στα κουφά ,αλλά να είναι μες τον αχυρώνα πάει πολύ...

Δηλαδή τι μας λένε ότι την βρήκε ο Φάρμας στον βάλτο , την έσωσε και την έβαλε στον αχυρώνα και δεν έβγαλε άχνα όταν του είπανε πως την ψάχνουν για να μην ανακαλύψουν τον αχυρώνα ? Μήπως πρέπει τώρα να του ζητήσουν εξηγήσεις ?

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: The Walking Dead

Δηλαδή τι μας λένε ότι την βρήκε ο Φάρμας στον βάλτο , την έσωσε και την έβαλε στον αχυρώνα και δεν έβγαλε άχνα όταν του είπανε πως την ψάχνουν για να μην ανακαλύψουν τον αχυρώνα ? Μήπως πρέπει τώρα να του ζητήσουν εξηγήσεις ?

Ελα ντε.....

Στο τελος θα βγει να ειναι κανας σαδομαζο με τα ζομπι ο παππους και για αυτο δεν το ελεγε.....Εξ'ου και τα ραβδια για τους κοντρολαρει....

Παντως αυτος ο γερακος ιδιοκτητης της φαρμας, σε κοντινα πλανα μου θυμιζει τον καρολο παπουλια. :smash:

Last edited:
Re: The Walking Dead

Νομίζω πως το τελευταίο επεισόδιο έχει συμπυκνώσει, πέρα από τις προσδοκίες μας, πολλά αλλά όχι βέβαια όλα τα στοιχεία που θα θέλαμε να έχει μια τέτοια σειρά!

Παρά το βασανιστικό, για τα νεύρα μας, μελλόδραμα των προηγούμενων επεισοδίων, η κορύφωση μας αποζημίωσε! Άντε να δούμε!

Η αλήθεια είναι πως η απομυθοποίηση και η αποκάλυψη όλων των μυστικών μεταξύ της ομάδας δεν αφήνει πολλά περιθώρια για άλλα υπαρξιακές αναζητήσεις και συζητήσεις πλέον.

Καιρός ν:violent-smiley-030::rifle::violent-smiley-008:α γίνει λίγο πιο action η σειρά!

Last edited:
Απάντηση: Re: The Walking Dead

Μούφα 2η σεζόν - μούφα εικόνα - μούφα release! Ήμαρτον!

Συμφωνώ.

Το να περιμένουμε όλη την σαιζόν για ένα μόνο επεισόδιο είναι άσκοπο. Καλύτερα να το βγάζανε μια δίωρη ταινία. Πολύ πιό επιτυχία θα είχε.

Να το δεις, να το δεις!

Ναι προς το τέλος (περίπου το τελευταίο δεκάλεπτο) είχε αποσυγχρονισμό ήχου-εικόνας.
Πραγματι...ο ηχος ηταν σε σχεση με το βιντεο ηταν αλου κι αλλου.
Ή αλλη εκδοση μου φαινεται οτι πρεπει το βιντεο να εχει σπασιματακια...(δεν εχω "κατσει" να ξαναδω!!! το επεισοδιο)

...Η αλήθεια είναι πως η απομυθοποίηση και η αποκάλυψη όλων των μυστικών μεταξύ της ομάδας δεν αφήνει πολλά περιθώρια για άλλα υπαρξιακές αναζητήσεις και συζητήσεις πλέον.

Καλα, κατσε να αρχισουν και τα flashback... πως ο χαρι γνωρισε τη σαλι, κλπ , αμα θελουν αυτοι, τολmη και γοητεια το καταντανε. Το μονο ευκολο.

Δεν το είπες καλά ..Μάλλον τον Antony Quinn :music-smiley-005:

Διαλεξα την Ελληνικη version. :flipout:

Ποιός μπορεί να αμφισβητήσει το ότι θα μπορούσαν οι δημιουργοί της σειράς να την τραβήξουν και άλλο από τα μαλλιά?

Απλά ελπίζω πως δε θα το κάνουν από τη στιγμή που οδήγησαν τη σειρά σε αυτό το σημείο!

Tο μονο που μας απομενει για αυτον τον κυκλο ειναι να τους διωξει ο γερος και να πανε πουθενα αλλου....

Να φύγετε, να πάτε αλλού :flipout::flipout:

Αυτο ήταν το τελευταίο επεισόδιο για τώρα;

Πάντως κρατάνε ένα χαρτί ακόμα στα χέρια τους που αν θέλουν μπορούν να μας τα πρήξουν για μια σαιζόν ακόμα...
Ποιό είναι αυτό; Πως εμφανίστηκαν τα ζόμπι !

Δεν μας το χει εξηγήσει μέχρι τώρα νομίζω.

Last edited:

Κατάφερα και είδα επιτέλους το τελευταίο επεισόδιο της φθινοπωρινής σαιζόν. Καλούτσικο σε σχέση με το δίμηνο Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι που περάσαμε. Περίμενα βέβαια να δώσει κάποιες εξηγήσεις ο γέρος αλλα πρέπει να περιμένω μέχρι το Φεβρουάριο.

Δυνατή η σκηνή της εκτέλεσης της Σοφίας. Φάνηκε να καταλαβαίνουν γιατί ο γέρος κρατούσε τους συγγενείς και φίλους στον αχυρώνα και δεν τους καθάρισε. Δεν είναι και τόσο εύκολο να φυτέψεις σφαίρα στο αίμα σου ακόμα κι αν πάει να σου δαγκώσει την καρωτίδα