The Walking Dead [Season 1, 2 & 3]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Total voters
    55
Re: The Walking Dead

Στο χθεσινό Talking Dead ήταν καλεσμένοι οι Dave Navarro (Jane's Addiction, Red Hot Chilipeppers) και ο παραγωγός Glen Mazzara. O Navarro του τα έψαλε κανονικά για την κατεύθυνση που έχει πάρει η σειρά λέγοντας του όσα λέμε και εμείς εδώ.
Ο Mazzara απάντησε οτι έχουν λάβει υπ' όψιν τα παράπονα των τηλεθεατών και στα υπόλοιπα επεισόδια του κύκλου θα ανέβει το zombie body count.

Σε ένα sneak peak του επόμενου επεισοδίου πάντως φάνηκε πως θα έχουμε σύγκρουση, όχι με zοmbies, αλλά με τους επιζήσαντες απο τη Φιλαδέλφεια

Eμ......

εκεινη η φωτια στο τελος ηταν φως φαναρι οτι θα την δουν οι υπολοιποι της Φιλαδελφεια....

Eμ......

εκεινη η φωτια στο τελος ηταν φως φαναρι οτι θα την δουν οι υπολοιποι της Φιλαδελφεια....
Καλά, άλλο αυτό. Τόσοι πυροβολισμοί, φωνές, φωτιές, αυτοκίνητα πάνε κι έρχονται, μα κανένας walker δεν πήρε χαμπάρι το μικρό σπίτι στο λιβάδι;

Στη σκηνή που είδα οι επιζώντες απο την Φιλαδέλφεια πολιορκούσαν το μπαρ όπου ήταν ο Ρικ και οι άλλοι. Δύό δρόμους βλέπω απο εδώ: ή θα κρατήσει η πολιορκία 4-5 επεισόδια και θα βλαστημήσουμε την ώρα και τη στιγμή, ή θα ανοίξουν την πόρτα και θα πουν "σορρυ που σκοτώσαμε τα φιλαράκια σας, πάμε στη φάρμα για steak;"

Απάντηση: The Walking Dead

εγώ αλλιώς το βλέπω το πρήξιμο στα επόμενα επεισόδια... θα ψάχνουν να βρουν την

γυναίκα του πρωταγωνιστή που ντελαπάρισε με το αυτοκίνητο, όπως έψαχναν την Σοφία :bang:

Re: Απάντηση: The Walking Dead

εγώ αλλιώς το βλέπω το πρήξιμο στα επόμενα επεισόδια... θα ψάχνουν να βρουν την

γυναίκα του πρωταγωνιστή που ντελαπάρισε με το αυτοκίνητο, όπως έψαχναν την Σοφία :bang:
Την ξέχασα εντελώς αυτήν.

Απάντηση: The Walking Dead

εμ δεν είναι τυχαίο που δεν μας έδειξε τι έγινε..... για σκέψου τι πρήξιμο έχουμε να φάμε αν αρχίσει

να βρουν το αυτοκίνητο ντελαπαρισμένο με κηλίδες αίματος κι αυτή να τρέχει στα δάση.....

Last edited:
Απάντηση: Re: The Walking Dead

Το θέμα με τη φάρμα πρέπει να τελειώσει και φάνηκε από το τι έγινε στο μπαρ .Αν θελανε να το συνεχίσουν τότε δεν θα τους καθαρίζανε και αυτό δείχνει μάλλον....οτι ήρθε η ώρα να φύγουν

Ίσα ίσα... τώρα που σκότωσε ο μπάτσος για να προστατέψει τη φάρμα έχουν δικαιολογία να μείνουν...

Κούραση αυτή η σειρά... έχει ενοχλητικούς χαρακτήρες που ενεργούν αλλοπρόσαλα...

Η μ@λ@κω γιατί έφυγε ας πούμε να πάει να βρεί τον παππού τη στιγμή που ήξερε ότι πήγε ήδη ο άντρας της? :S

Η μ@λ@κω γιατί έφυγε ας πούμε να πάει να βρεί τον παππού τη στιγμή που ήξερε ότι πήγε ήδη ο άντρας της? :S

Γιατι επρεπε να κανει κατι για να την πιασουν οι Φιλαδελφιωτες και να αλλαξει το πανηγυρι....

Δεν μπορούμε να ησυχάσουμε από αυτή την παλιόφατσα... ???:furious3:
από την εποχή του Prison Break
, μου είναι απίστευτα αντιπαθής:twoguns:

Last edited:

Συμφωνω. Και ο ρολος του ειναι υποβαθμισμενος στο Grimm.

υγ

Κωστα καμια αλλη σειρα εχεις να προτεινεις γιατι στερεψα ?

Δευτερα και Σαββατο βγαινουν οι "δικες"μου...μεσοβδομαδα ξηρασια.

Το Whitechapel το είδες;

Για καινούριες σειρές δεν πολυψάχνω, έχω ήδη αρκετά επεισόδια να δω απο τις υπάρχουσες.

Απορώ πως υπάρχουν άνθρωποι που τους αρέσει αυτή η γυναίκα:slapface: