paulmarinis
Supreme Member
- 7 September 2007
- 4,652
Πολύ καλή η 2η σαιζόν - με το χωριό απέκτησε και μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Τα ειδικά εφέ είναι όλα τα λεφτά!!
Η οποια μου θυμισε απο την πρωτη στιγμη θηλυκο predator!Για μενα εχει επιστρεψει στα υψηλα επιπεδα της πρωτης μινι σαιζον.
Η σκηνη του Κυβερνητη με το κοριτσακι στην αρχη ηταν απο τις πιο ζορικες που εχω δει. Η μαυρουλα παιζει πραγματικα υπεροχα τον ρολο της Μισον. Καλυτερη επιλογη δεν θα μπορουσαν να εχουν κανει.
Στην δε σκηνη που αποχωρουσε πιστευα οτι θα της φυτεψουν καμια σφαιρα...
Εγώ πάντως θα προτιμούσα να δω πτώμα... Τώρα ακόμα αγχώνομαι πως σε κάποιο πλάνο θα πεταχτεί μπροστά μας ξαφνικά. Πιό πολύ αυτή φοβάμαι παρά τα zombies. Υπό αυτή την έννοια η σειρά έχει πετύχει το στόχο της να γίνει τρομακτική![]()
10 Φεβρουαρίου το επόμενο επεισόδιο.Οτι μπορει να περιμενατε απο ενα φιναλε Mid season ειναι εδω.
Επικο κλεισιμο και προετοιμασια για την μεγαλη συγκρουση.
Αντε παλι....καθαρισαν τον μεγαλοσωμο μαυρο χαρακτηρα και εφεραν τον καινουργιο...μιλαμε για τρομερη ισορροπια στις μειονοτητες....
τα είδα όλα σχεδόν συνεχόμενα... μέχρι το τελευταίο που έχει κυκλοφορήσει. Πολύ προσεγμένη σειρά θα έλεγα. Σε πολύ μεγάλη κορύφωση σταμάτησε...!
Κατάφερες να δεις την 2η σαιζόν χωρίς να σε πάρει ο ύπνος;![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.