The Walking Dead [Season 1, 2 & 3]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Total voters
    55
Re: The Walking Dead

Για μενα εχει επιστρεψει στα υψηλα επιπεδα της πρωτης μινι σαιζον.

Η σκηνη του Κυβερνητη με το κοριτσακι στην αρχη ηταν απο τις πιο ζορικες που εχω δει. Η μαυρουλα παιζει πραγματικα υπεροχα τον ρολο της Μισον. Καλυτερη επιλογη δεν θα μπορουσαν να εχουν κανει.

Στην δε σκηνη που αποχωρουσε πιστευα οτι θα της φυτεψουν καμια σφαιρα...

Για πρώτη φορά, το Walking Dead είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον απο το Talking Dead... Τελείωσε το επεισόδιο και δν κατάλαβα πότε πέρασε η ώρα.

Ευτυχώς έχουμε και την παράλληλη ιστορία με το χωριό γιατί δεν θα άντεχα άλλα επεισόδια με τους ίδιους χαρακτήρες. Η φυλακή μου φαίνεται πολύ βαρετή πλέον.

Υ.Γ.: Ποια ειναι η πρώτη μίνι σαιζόν;;

Πολύ καλή η 2η σαιζόν - με το χωριό απέκτησε και μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Τα ειδικά εφέ είναι όλα τα λεφτά!!

Πολύ καλή η 2η σαιζόν - με το χωριό απέκτησε και μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Τα ειδικά εφέ είναι όλα τα λεφτά!!

Έχμ...στην 3η σαιζόν είμαστε :smile:

Τα εφε στο χθεσινό επεισόδιο δεν μου άρεσαν καθόλου. Ειδικά όταν άνοιγαν τα κεφάλια στα δύο, το CGI φαινόταν πολύ ψεύτικο, σαν να το έκαναν βιαστικά.

Τα παραδοσιακά εφε πάλι είναι πολύ ρεαλιστικά. Ο Greg Nicotero με...μισό T-Dog:

the-walking-dead-welcoming-another-character-from-the-comic-book.jpg

the-walking-dead-welcoming-another-character-from-the-comic-book1.jpg

Για μενα εχει επιστρεψει στα υψηλα επιπεδα της πρωτης μινι σαιζον.

Η σκηνη του Κυβερνητη με το κοριτσακι στην αρχη ηταν απο τις πιο ζορικες που εχω δει. Η μαυρουλα παιζει πραγματικα υπεροχα τον ρολο της Μισον. Καλυτερη επιλογη δεν θα μπορουσαν να εχουν κανει.

Στην δε σκηνη που αποχωρουσε πιστευα οτι θα της φυτεψουν καμια σφαιρα...
Η οποια μου θυμισε απο την πρωτη στιγμη θηλυκο predator!
Το θεμα ειναι οτι εχει ξεφουσκωσει λιγο απο δραση σε σχεση με τα 2 πρωτα επεισοδια του 3ου κυκλου. Εχουμε περασει σε ψυχολογικο θριλερ.

Εγώ πάντως θα προτιμούσα να δω πτώμα... Τώρα ακόμα αγχώνομαι πως σε κάποιο πλάνο θα πεταχτεί μπροστά μας ξαφνικά. Πιό πολύ αυτή φοβάμαι παρά τα zombies. Υπό αυτή την έννοια η σειρά έχει πετύχει το στόχο της να γίνει τρομακτική :flipout:

Εγώ πάντως θα προτιμούσα να δω πτώμα... Τώρα ακόμα αγχώνομαι πως σε κάποιο πλάνο θα πεταχτεί μπροστά μας ξαφνικά. Πιό πολύ αυτή φοβάμαι παρά τα zombies. Υπό αυτή την έννοια η σειρά έχει πετύχει το στόχο της να γίνει τρομακτική :flipout:

Μπορείς να ησυχάσεις, δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση ;)
Οι παραγωγοί το απέκλεισαν. Θα γινόταν και άσχημο ζόμπι, πανάθεμα την...

Πάμε για mid-season finale.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Εχει και συνεχεια η σαιζον ? Νομιζα πως τελειωνε στο επομενο για φετος...(χειμερινη σαιζον δηλαδη)

Το επεισόδιο της Κυριακής 2 Δεκεμβρίου είναι το 8ο. Η σαιζόν έχει 16 και θα συνεχιστεί στις 10 Φεβρουαρίου 2013.

Οτι μπορει να περιμενατε απο ενα φιναλε Mid season ειναι εδω.

Επικο κλεισιμο και προετοιμασια για την μεγαλη συγκρουση.

Αντε παλι....καθαρισαν τον μεγαλοσωμο μαυρο χαρακτηρα και εφεραν τον καινουργιο...μιλαμε για τρομερη ισορροπια στις μειονοτητες....

Οτι μπορει να περιμενατε απο ενα φιναλε Mid season ειναι εδω.

Επικο κλεισιμο και προετοιμασια για την μεγαλη συγκρουση.

Αντε παλι....καθαρισαν τον μεγαλοσωμο μαυρο χαρακτηρα και εφεραν τον καινουργιο...μιλαμε για τρομερη ισορροπια στις μειονοτητες....
10 Φεβρουαρίου το επόμενο επεισόδιο.

Ένας μαύρος έφυγε, δύο ήρθαν (είναι και η γυναίκα με τον Tyresse).

Πάμε για την 4η σαιζόν χωρίς όμως τον Glen Mazzara στη θέση του υπεύθυνου παραγωγής. Το κανάλι επικαλούμενο καλλιτεχνικές διαφορές τον έστειλε σπίτι του.

Ο Kurt Sutter, showrunner του Sons of Anarchy, τα είπε έξω απο τα δόντια:
21 December 2012AMC is run by small-minded, bottom-line thinkers who have no appreciation or gratitude for the effort of it's creative personnel. Time and time again we see events like what happened today with Glen Mazzara. They continue to disrespect writers, shit on their audience and bury their network. Mazzara took the work-in-progress that was "Walking Dead" and turned it into a viable TV show with a future. Without him, that future is dim. Showrunners are not development executives, we're not cookiecutter douchebags that you plug into a preexisting model. TWD will suffer. Even Zombies need consistency. "Mad Men" and "Breaking Bad" will be gone soon. So will AMC. I hope their fucking stock takes a dive and the shareholders line up Sapan, Dolan and Collier and shit in their open hands. Cunts.

Απάντηση: The Walking Dead

τα είδα όλα σχεδόν συνεχόμενα... μέχρι το τελευταίο που έχει κυκλοφορήσει. Πολύ προσεγμένη σειρά θα έλεγα. Σε πολύ μεγάλη κορύφωση σταμάτησε...!

Re: Απάντηση: The Walking Dead

τα είδα όλα σχεδόν συνεχόμενα... μέχρι το τελευταίο που έχει κυκλοφορήσει. Πολύ προσεγμένη σειρά θα έλεγα. Σε πολύ μεγάλη κορύφωση σταμάτησε...!

Κατάφερες να δεις την 2η σαιζόν χωρίς να σε πάρει ο ύπνος; :p

Απάντηση: Re: Απάντηση: The Walking Dead

Κατάφερες να δεις την 2η σαιζόν χωρίς να σε πάρει ο ύπνος; :p

όταν λέω συνεχόμενα, εννοώ 1-2(-3) επεισόδια κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ... Νταξ προφανώς δεν ήταν όλα το ίδιο καλά, και ναι στην 2η σεζόν υπήρχαν και κάποια λίγο... νυστακτικά! :sleepey:

Να και μια φορα που ειμαι ευτυχης που δεν ξερω τι θα γινει μεσα απο το κομικ.

Last edited: