The Walking Dead [Season 1, 2 & 3]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Total voters
    55
Re: The Walking Dead

Απογοητευμενος απο τον 2ο κυκλο, ειπα να δω τα δυο τελευταια του κυκλου και στα καπακια την τρίτη σαιζον οσο εχει παιχτει.

Φανερα καλυτερη με ενταση και καινουργιους χαρακτηρες, φουλ σπλατερια και ζομπια!!! αναμενουμε απο Φλεβάρη παλι για την συνεχεια...

Ελπίζω μόνο η αλλαγή showrunner να μην εχει επιπτώσεις στην πορεία που έχει πάρει η σειρά.

Φήμες λένε οτι ο λόγος που η συγκεκριμένη θέση έχει καρφιά είναι ο ίδιος ο Kirkman. O δημιουργός του κόμικ θέλει να έχει τον έλεγχο της σειράς με αποτέλεσμα να συγκρούεται με τον εκάστοτε showrunner.

Απάντηση: Re: The Walking Dead

Ελπίζω μόνο η αλλαγή showrunner να μην εχει επιπτώσεις στην πορεία που έχει πάρει η σειρά.

Φήμες λένε οτι ο λόγος που η συγκεκριμένη θέση έχει καρφιά είναι ο ίδιος ο Kirkman. O δημιουργός του κόμικ θέλει να έχει τον έλεγχο της σειράς με αποτέλεσμα να συγκρούεται με τον εκάστοτε showrunner.

Aν οντως αυτο προσπαθει δεν τα εχει καταφερει πολυ καλα ο τυπος.
οι διαφορες απο σαιζον σε σαιζον ειναι σαν να βλεπεις αλλη σειρα καθε χρονο.

Re: Απάντηση: Re: The Walking Dead

Aν οντως αυτο προσπαθει δεν τα εχει καταφερει πολυ καλα ο τυπος.
οι διαφορες απο σαιζον σε σαιζον ειναι σαν να βλεπεις αλλη σειρα καθε χρονο.

To αντίθετο: μια χαρά τα έχει καταφέρει. Έχει κάνει ανω-κάτω τους υπόλοιπους συντελεστές και δεν εχει συγκεκριμένο προσανατολισμό η σειρά.
Όπως λένε και άλλοι άνθρωποι της τηλεόρασης, μπορει να ξέρει απο κομικς αλλα δεν σκαμπάζει και πολλά απο τηλεοπτικές παραγωγές.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: The Walking Dead

To αντίθετο: μια χαρά τα έχει καταφέρει. Έχει κάνει ανω-κάτω τους υπόλοιπους συντελεστές και δεν εχει συγκεκριμένο προσανατολισμό η σειρά.
Όπως λένε και άλλοι άνθρωποι της τηλεόρασης, μπορει να ξέρει απο κομικς αλλα δεν σκαμπάζει και πολλά απο τηλεοπτικές παραγωγές.

Δεν διαφωνω σε αυτα. Αλλο λεω. Οταν ενας ανθρωπος εχει τον ελεγχο μιας σειρας
αυτη εχει μια Α ομοιομορφια απο σαιζον σε σαιζον, ακομα και οταν υπαρχει εξελισσομενο
story ark.(Βλεπε Μπαμπιλον, Γκαλακτικα, Λοστ). Αλλο αν θα αρεσει ή οχι.
Ασχετως των νομοτελειακα επερχομενων (συν τω χρονω) αλλαγων, οταν ενας εχει τον ελεγχο
δεν αισθανεσαι οτι βλεπεις αλλη σειρα καθε χρονο.
Αυτος επομενως δεν εχει καταφερει να εχει τον ελεγχο

Αυτό που λες γίνεται όταν ξέρεις απο τηλεόραση. Αν δεν το κατέχεις το σπορ, εύκολα τα κάνεις μπάχαλο.
Όσο έχω δει τον Kirkman στα Talking Dead δεν μου έδωσε την εντύπωση οτι είναι ο πιο σταθερός χαρακτήρας του κόσμου. Αν αλλάζει γνώμη συνεχώς πως να έχει και η σειρά συγκεκριμένο προσανατολισμό;

Αυτό που λες γίνεται όταν ξέρεις απο τηλεόραση. Αν δεν το κατέχεις το σπορ, εύκολα τα κάνεις μπάχαλο.
Όσο έχω δει τον Kirkman στα Talking Dead δεν μου έδωσε την εντύπωση οτι είναι ο πιο σταθερός χαρακτήρας του κόσμου. Αν αλλάζει γνώμη συνεχώς πως να έχει και η σειρά συγκεκριμένο προσανατολισμό;

Kατσε, για να καταλαβω αν συμφωνουμε διαφωνωντας ή διαφωνουμε συμφωνωντας.
Εννοεις οτι τελικα εχει τον ελεγχο, αλλα στον ασταθη χαρακτηρα του οφειλεται η εικονα μιας σειρας
με διαφορετικο προσανατολισμο καθε χρονο ή οτι η παλη του για ελεγχο καθε χρονια με τον εκαστοτε
showrunner ειναι η αιτια? Ή και τα 2 ισως? Εγω παρεμπιπτοντως το πρωτο δεν το πολυπιστευω.
Αλλα δεν αποκλειω και τιποτα.

Re: Απάντηση: Re: The Walking Dead

Kατσε, για να καταλαβω αν συμφωνουμε διαφωνωντας ή διαφωνουμε συμφωνωντας.
Εννοεις οτι τελικα εχει τον ελεγχο, αλλα στον ασταθη χαρακτηρα του οφειλεται η εικονα μιας σειρας
με διαφορετικο προσανατολισμο καθε χρονο ή οτι η παλη του για ελεγχο καθε χρονια με τον εκαστοτε
showrunner ειναι η αιτια? Ή και τα 2 ισως? Εγω παρεμπιπτοντως το πρωτο δεν το πολυπιστευω.
Αλλα δεν αποκλειω και τιποτα.

Πιστεύω οτι αλλάζει γνώμη συχνά για την πορεία της σειράς με αποτέλεσμα να γίνεται αυτό που έγραψα χθες: τον βαριούνται οι showrunners και την κοπανάνε.
Αν λάβεις υπ' όψιν και τον κάλο που έχουν στον εγκέφαλο οι υπεύθυνοι του καναλιού και του δίνουν τον πρώτο ρόλο, καταλαβαίνεις τι γίνεται.

Εγώ πάντως θα προτιμούσα να δω πτώμα... Τώρα ακόμα αγχώνομαι πως σε κάποιο πλάνο θα πεταχτεί μπροστά μας ξαφνικά. Πιό πολύ αυτή φοβάμαι παρά τα zombies. Υπό αυτή την έννοια η σειρά έχει πετύχει το στόχο της να γίνει τρομακτική :flipout:

Η φοβία που έγινε μάστιγα...

O Κωστας να δεις τι εχει παθει....δεν μπορει να ψελλισει απο την τρομαρα του.....εκει που πιστευε οτι γλυτωσε ...:D

Στο imdb παντως την εχουν μεχρι το 2012 να παιζει.....ναναι τοσο νιντζα οι παραγωγοι ?

http://www.imdb.com/title/tt1520211/fullcredits?ref_=tt_cl_sm#cast

Last edited:

Ένας λόγος που μου αρέσει η σειρά ειναι οτι οι ήρωες πεθαίνουν αβέρτα. Όλοι αντιπαθητικοί είναι οπότε το διασκεδάζω αφάνταστα!

Καλά ξεκίνησε κατά τη γνώμη μου με αρκετή δράση και στιγμές περίεργες όπως στο τέλος στο 9ο επεισόδιο.Αντε καλή αρχή να χουμε ...

Και ναι ο εφιάλτης βγήκε αληθινός...

Είχαν δεν είχαν την ξαναφέραν πίσω την αχώνευτη...

Re: Απάντηση: The Walking Dead

Δεν εχω δει τα καινουρια αλλα με ξενερωσατε ασχημα.
Θελω να πιστευω οτι τρολλαρετε. Please. ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΑΧΩΝΕΥΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
Πρόσωπο δεν είδαμε αλλα το σουλούπι της έμοιαζε. Τι να σου πω, με το λευκό σατέν φόρεμα, μια χαρά χάλια ήταν...
Έτσι και το ρίξει στην κουβέντα με την μακαρίτισσα, θα πέσει πολύ FF