Re: The Walking Dead [Season 6]
Το καλυτερο επεισοδιο του 6ου κυκλου μεχρι στιγμης ... Ο λογος ειναι το ανωτερω spoiler...
Από τα πολύ καλά επεισόδια το τελευταίο.
Ο χρόνος πέρασε δίχως να το καταλάβω. Εξαιρετικός ρυθμός και κλιμακούμενη αλλά ισορροπημένη ένταση.
Νομίζω πως δεν χρειάζεται κάθε τρεις και λίγο, οι συντελεστές να "σκοτώνουν" και έναν ήρωα ή έστω έναν συμπαθή χαρακτήρα. Αυτό το κάνουν κατά κόρον άλλοι.... LOL. Δεν είναι κακό να έχουμε που και που ένα (έστω προσωρινά) Happy End!
Το γεγονός πως η πλευρά της ομάδας του Rick, ουσιαστικά μόνο ακούγονταν (μέσω ασυρμάτου), καθώς και της δεύτερης "υποστηρικτικής" άγνωστης ομάδας που μόνο την ακούγαμε ενώ την είδαμε μόνο στο τέλος ώς κινούμενες φιγούρες (και ουρλιαχτά...) συνετέλεσε στον να δημιουργηθεί μια πολύ έντονη ατμόσφαιρα. Ο θεατής, μπορούσε πολύ εύκολα να ταυτιστεί με τους ήρωες. Από την άλλη, κάτι μου λέει πως μετά το χθεσινό, ένα επεισόδιο (ή τμήμα του) θα είναι αφιερωμένο στην οπτική της άλλης ομάδας, κατά το ίδιο χρονικό διάστημα.
Το γεγονός της συναισθηματικής αστάθειας της Carol ήταν από τα δυνατά στοιχεία της πλοκής. Επίσης η φαινομενική σκληρότητας της ομάδας σύλληψης έδειχνε αρκετά εύθραυστη έτσι ώστε πραγματικά δεν ήξερες τι θα ακολουθήσει. Αυτό που ακολούθησε βέβαια ήταν πολύ έντονο και κατά την άποψή μου, παρά το ότι φάνηκαν τα πράγματα φάνηκαν "εύκολα", ανέδειξε ακόμα έναν συμπαγώς δομημένο χαρακτήρα (Carol)
Το καλυτερο επεισοδιο του 6ου κυκλου μεχρι στιγμης ... Ο λογος ειναι το ανωτερω spoiler...