The Walking Dead [Season 6, AMC]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 15 60.0%
  • Πολύ Καλή

Votes: 6 24.0%
  • Καλή

Votes: 2 8.0%
  • Μέτρια

Votes: 1 4.0%
  • Κακή

Votes: 1 4.0%

• Total voters
    25
Re: The Walking Dead [Season 6]

Δεν ξέρω ακόμη για ποιούς λόγους, αλλά το φινάλε δεν άρεσε πολύ.. χμ..

7.3 στο Imdb.. κάμποσοι το θάψανε τελείως..

Έβαλα στοίχημα με συνάδελφο στο γραφείο ότι ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να δείξουν ποιος θα γνωρίσει την Λουσίλ σε αυτό τον κύκλο.......Για πείτε κάποιος που το έχει δει.....

Κέρδισα????

lol

Έβαλα στοίχημα με συνάδελφο στο γραφείο ότι ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να δείξουν ποιος θα γνωρίσει την Λουσίλ σε αυτό τον κύκλο.......Για πείτε κάποιος που το έχει δει.....

Κέρδισα????

lol

Το ίδιο πιστεύω και εγώ! :cool:

Λοιπόν το είδα.. και αρχίζω με 1-2 πράγματα.. :cool:

Ένα μέρος του επεισοδίου ασχολείται με Carol και Morgan..

To μέρος αυτό δεν μου άρεσε ιδαίτερα,
μιάς και δεν μου αρέσει η ιστορία που ξεκίνησε η Carol από το προηγούμενο..
και κάπου δεν το καταλαβαίνω αυτό που της ήρθε τώρα, στα τελευταία επεισόδια..

Τελικά ο Morgan..

.. αρνήθηκε την θεωρία του για χάρη της Carol..
αλλά το θεωρώ χαζαμαρούλα και αυτό όπως το φέρανε τελικά..

Η Carol τραυματισμένη πλέον.. και σε ψυχολογικό χάλι..
τι να περιμένουμε από αυτήν στην συνέχεια ??

Το μόνο καλό στην υπόθεση ήταν η εισαγωγή στην σειρά των ανθρώπων του "The Kingdom"
(δείτε post μου στην προηγούμενη σελίδα..)

Κατά 2ον για τον cmoustos..

.. το κέρδισες το στοίχημα!
.. μας κάνανε τα νεύρα τσατάλια! :cool:

Θα πω στην συνέχεια για τον Negan και τι έγινε..

Γενικά θα έβαζα ένα 8 στο επεισόδιο..
όπως έλεγα στα προηγούμενα έκατσα να το δω χαλαρά.. :p

Και έρχομαι στο ζουμί του φινάλε!

Το υπόλοιπο μέρος του επεισοδίου ξεκινάει φαινομενικά με μία απλή σκηνή..
η οποία όμως αρκετά δεξιοτεχνικά από τους παραγωγούς οδηγεί στην δραματική κορύφωση των τελευταίων λεπτών!

Η σκηνή είναι ότι..

.. ο Rick και κάποιοι άλλοι της παρέας παίρνουν την Maggie να την πάνε στο Hilltop για βοήθεια..
αλλά θα δείτε τι έγινε στην πορεία!

Και φτάνοντας λοιπόν στα τελευταία λεπτά έχουμε την εμφάνιση του Negan..
η οποία είναι όντως πολύ γαμ*τη όπως έγινε αλλά και με το τι ειπώθηκε!

Ο Jeffrey Dean Morgan όντως είναι τέλειος για τον ρόλο!!

Σχετικά με αυτά λοιπόν που έγιναν στα τελευταία λεπτά..

.. εάν διαβάσατε λοιπόν τα παραπάνω..
δεν μας δείχνουν ποιος τελικά πλήρωσε την κατάσταση!
(Αλλά τα τελευταία sec του επεισοδίου είναι πολύ δραματικά!)

Αυτό μάλλον τελικά εξόργησε αρκετούς φανς της σειράς! :cool:

Με τα όσα είδαμε λοιπόν έχουμε και λέμε..

- Την πλήρωσε άνδρας..
- Δεν ήταν ο Rick ή ο γιος του..
- Απ' ότι κατάλαβα ο Negan εξαίρεσε τον Glenn..
( από μία άποψη θεωρώ λογικό για την πορεία της σειράς να μην μείνουν στα comic..)

Μένουν λοιπόν οι

Daryl
Abraham
Dr. Eugene
Aaron

Μέ βάση λοιπόν ότι ο Negan βασικά θέλει η παρέα να δουλεύουν τώρα γι' αυτόν..
πιστεύω ότι σκότωσε τον πιο ατίθασο για κάτι τέτοιο.. αλλά και επικίνδυνο..

.. και αυτός δεν έιναι άλλος δυστυχώς από τον Daryl! :frown:
.. ο οποίος είναι και τραυματισμένος..

Οι Dr. Eugene και Aaron νομίζω ότι είναι άνετα του χεριού του..
ενώ το ίδιο νομίζω είδε και στα μάτια του Abraham, τον οποίο πιθανόν θα τον ήθελε και για κάποιες βαριές δουλειές..

Τώρα εάν οι παραγωγοί θέλουν να μας τρολάρουν άγρια..
μπορούν να βάλουν στην θέση του Daryl κάποιον από Dr. Eugene ή Aaron..
και όλη αυτή σκηνή να χάσει πολύ από την δυναμική της! :p

Αναμένω να δω τι νομίζετε και εσείς!

Last edited:

Ξερουμε οτι στο κομικ αυτος που σκοτωνει επι τοπου ο Νεγκαν ειναι ο Γκλεν.

Εγω πιστευω οτι αυτον θα φαει τελικα. Χαρακτηρας που δεν εχει που να παει αλλου....Ισα ισα θα κανει ακομα πιο δραματικο τον ρολο της γυναικας του.

Το να φανε τον Νταρυλ που ειναι ο πλεον αγαπητος για μεριδα κοινου χαρακτηρας ειναι κουτο. Αλλωστε ειναι και τραυματιας αν και το αλλο το βλαμενο θα εχει λαλησει για αυτον και τι μπορει να κανει.

Ο Γιουτζιν ειναι παντα μια ευκολη λυση και δεν θα λειψει σε κανεναν.......

Το παιδι αποκλειεται να τον φανε οπως και τον Ρικ.

Ο κοκκινοτριχης.....χμ. Αυτος μοιαζει επικινδυνος και ορθωσε αναστημα καπως.

Σκεφτομενος ολα αυτα ξαναπονταρω στον Γκλεν για τον οποιο καπως ειχαμε σκεφθει οτι θα πεθανει την στην μεση της σαιζον οταν του την επεσαν τα ζομπια και πιθανον εχουμε συμβιβαστει.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Παντως το επεισοδιο ηταν πολυ απλοικο εκτος της ιστοριας με τον Μοργκαν και την Καρολ.

Πολυ ελπιδοφορο που βρηκαν(?) τον Δον Κιχωτη και τον Σαντσεθ και βοηθεια -bye-

Τωρα η λοιπη ιστορια με τις παγιδες μου φανηκε τελειως μουφα. Λες και δεν ηξεραν πως αλλιως να τους βαλουν στην φακα.

Κακο επεισοδιο και ο Νεγκαν δεν μου πολυαρεσε οπως αποδοθηκε.

Λοιπόν το συζητάμε ανοιχτά το θέμα υπάρχουν spoilers! :cool:

Εγώ όπως είπα παραπάνω θεωρώ ότι λογικά πρέπει να έφαγε τον Daryl..
Ο κύριος λόγος που το λέω αυτό είναι ο Daryl είναι ο πιο ατίθασος χαρακτήρας για τα σχέδια του Negan.. και κατά 2ον ο πιο επικίνδυνος!

Επίσης λογικά κάτι πρέπει να είπε στον Negan o υπαρχηγός του για τον χαρακτηρα του Daryl..
Και με βάση αυτά που έλεγε ο Negan φαινόταν ότι η καλύτερη επιλογή ήταν ο Daryl για παραδειγματισμό!
Επίσης όντας τραυματισμένος δεν έχει και πολύ αξία για τις δουλειές που τους θέλει ο Negan..

Και τώρα που το σκέφτομαι μην πω ότι η τελευταία σκηνή του προηγούμενου επεισοδίου μπορεί να ήταν σημαδιακή για την τύχη του Daryl..
αφού και το φινάλε τελειώνει με παρόμοια σκηνή!
:cool:

O Negan είναι λογικά πολύ έξυπνος.. μπορεί να καταλάβει ποιους και πως μπορεί να έχει του χεριού του τους υπόλοιπους..
Ο Rick φοβάται για τον γιο του..
Ο Glenn φοβάται για την Maggie..

Ασε που θεωρώ πιθανόν σίγουρο να είχε τσιρίξει η Maggie εάν παθαινε κάτι ο Glenn..

Αυτό με το πως παρουσιάσαν τις παγίδες το θεωρώ ένα μήνυμα για την παρέα, αλλά και για τους φανς που δεν ξέρουν την ιστορία,
και το βρήκα πολύ καλά στημένο! :cool:

Ξεκινάνε με 5 άτομα.. μετά εμφανίζουν 10.. μετά 20.. μετά 50 !!

Το είπε και ο Negan..
πόσο σκληρό είναι όταν βλέπεις ότι δεν ξέρεις ποια είναι η αλήθεια και πως έχουν τα πράγματα!!

Και όντως αυτό που σκεφτόμουν μετά είναι ότι ο Rick μπλέχτηκε σε αυτήν την ιστορία χωρίς να ξέρει όλα τα δεδομένα.. :-S
Δεν ξέρω εάν θα μπορούσε να ψάξει να βρει περισσότερα στοιχεία..

Εάν θυμάστε θεώρησα τραγικό ίσως λάθος τον τελευταίο άνθρωπο του Negan που σκότωσε ο Rick και ο οποίος
όπως φάνηκε είχε πληροφορίες να τους πει!

Last edited:

Καταρχάς .....,..., thnx man ( Blue08) fit the inside info σχετικά με το στοίχημα. Αν και δεν το είδα ακονη το επεισόδιο θα τολμήσω να προβλέψω το εξής :
Δεν νομίζω να ειναι ο γκλεν(αν και θα το ήθελα ) διότι κάπου σε μία συνέντευξη κάποιου τύπου της σειράς είπε ότι θέλουνε να προκαλέσουν όπως στο κόμικ που κανένας δεν περίμενε τον θάνατο του γκλεν. Άρα......; Είναι λογικό Μα τον πεθάνουν στη σειρά που το περιμένουν όλοι; Δυσκολάκι.
Περισσότερο το βλέπω προς Άμπραχαμ πλευρά που τον αποδομήσαν λιγο σαν χαρακτήρα στα μέσα της 6ης σεζόν και τον παρουσίασαν ψιλόκωλόπαιδο.
Μετά πιστεύω Ντάρυλ ο οποίος σαν χαρακτηρες δεν υπάρχει στο κόμικ αλλά είναι ψιλό χλωμό λόγω δημοτικότητας χαρακτήρα.
Αν βέβαια θέλουν να το πράξουν safe υπάρχουν οι λοιποί ανούσιοι χαρακτηρες. Για Ρικ και καρλ νομίζω δεν γίνεται λόγος γιατί παίζουν κομβικό ροκο στη συνέχεια του κόμικ.
Είδωμεν

Όντως συμφωνώ και εγώ ότι ο Daryl είναι δημοφιλης χαρακτήρας και "δύσκολα" τον τρως.. αλλά χμ..

Για 2η επιλογή μου θα έβαζα και εγώ τον Abraham..
Πιθανόν να τον θεώρησε λίγο επικίνδυνο ο Negan.. ναι φάνηκε ότι όρθωσε ανάστημα..
ενώ στα τελευταία sec τα λόγια του Negan ίσως κάτι δείχνουν για αυτό..

Αν και από την άλλη πιστεύω ότι ο Negan θεώρησε ότι μπορεί να τον έχει και αυτόν του χεριού του για κάποιες βαριές δουλειές..

Προσπασθώ να βγάλω συμπεράσματα με λογικό τρόπο.. αλλά σαφώς η σειρά δεν "σκέφτεται" έτσι! :p :cool:

Λοιπόν δείτε και ένα Poll - Votes 21,671 !

- Daryl - 37%
- Gleen - 32%
- Abraham - 15%
- Maggie - 8%
...
...

http://www.spoilertv.com/2016/03/poll-walking-dead-who-will-negan-kill.html

Να πω και το άλλο..
δεν το θεωρώ απίθανο το WD να ζήλεψε τελικά το GOT !! :p :laugh:

Ο αλλος ο Φλουφλης μου διαφευγει το ονομα τωρα θα φυγει,λιγο πριν παρει το λεωφορειο μονος του τους αποχαιρετα ολους,δινει την συνταγη για τα πυρομαχικα,καθισταται σαν χαρακτηρας "αχρηστος" πλεον και εκανε και full circle η ιστορια του ,απο φοβιτσιαρης ανδρεψε και πηρε την αναγνωριση του.:)

Εμένα δε μου άρεσε το επεισόδιο – περίμενα περισσότερα από μια σειρά που μας έχει χαρίσει πολύ πιο επικά επεισόδια
Και φυσικά δε μου άρεσε που δεν ήταν και ξεκάθαρο ποιον δέρνουν
Γενικά μια υπέροχη σεζόν φέτος, καταπληκτική,
Αλλά με υποψία ότι η επομένη θα είναι πολύ κατώτερη
Σεναρικά εάν βασιστούν στο μοτίβο αυτό φοβάμαι ότι θα οδηγηθούμε σε πολύ ανιαρές καταστάσεις
Προτιμώ τα Zombie Rock Concert Killing Contests από τους πολέμους αγρίων και βασιλιάδων

άποψη μου ειναι ότι δεν έφαγε κανένα απλά τον κοπάνησε αρκετά βέβαια , θα μάθουμε σ έξι μήνες περίπου και συμφωνώ με τον tmjuju ότι αν το τραβήξουν αρκετά με τον νιγκαν θα γίνει βαρετό όπως και με τον κυβερνήτη

Είναι δύσκολο να την γλυτώσεις μετά από τόσες ροπαλιές.. και μάλιστα με το ρόπαλο του Negan! :cool:
Σκότωσε πολλούς ο Rick και η παρέα του.. πρέπει η απάντηση του Negan να είναι σκληρή!

Για την επόμενη σεζόν υπάρχει αρκετό και καλό υλικό για να δούμε διάφορα πράγματα!
Μπορείτε να δείτε και το θέμα για την 7η σεζόν..

Εξαρτάται βέβαια από τους παραγωγούς πόσο καλά θα τα παρουσιάσουν τα πράγματα..
να μην βάζουν πολλές ανούσιες σκηνές.. και να μην το παρατραβήξουν..

Πάντως η ιστορία με τον Νίγκαν δεν έχει τελειώσει ακόμη αν δεν κάνω λάθος. Έχει δώσει ζουμί στο κόμικ

Είναι δύσκολο να την γλυτώσεις μετά από τόσες ροπαλιές.. και μάλιστα με το ρόπαλο του Negan! :cool:
Σκότωσε πολλούς ο Rick και η παρέα του.. πρέπει η απάντηση του Negan να είναι σκληρή!

Για την επόμενη σεζόν υπάρχει αρκετό και καλό υλικό για να δούμε διάφορα πράγματα!
Μπορείτε να δείτε και το θέμα για την 7η σεζόν..

Εξαρτάται βέβαια από τους παραγωγούς πόσο καλά θα τα παρουσιάσουν τα πράγματα..
να μην βάζουν πολλές ανούσιες σκηνές.. και να μην το παρατραβήξουν..

δεν ξέρουμε που τις έτρωγε αν ήταν στο κεφάλι και με μια τέλος
ο negan όμως τους είπε ότι ένας θα την πληρώσει τρώγοντας ξύλο γιατί τους θέλει όλους

Πάντως η ιστορία με τον Νίγκαν δεν έχει τελειώσει ακόμη αν δεν κάνω λάθος. Έχει δώσει ζουμί στο κόμικ

Σίγουρα τώρα αρχίζει η ιστορία! :cool:
Και όπως φαίνεται θα έχει πολύ ζουμί!

Λοιπόν να πω και κάτι άλλο..

Μόλις τελειώσε το επεισόδιο κάθησα και σκέφτηκα.. εάν οι ηθοποιοί ξέρουν ποιος τελικά την πλήρωσε..
Σίγουρα κάποιος πρέπει να την πλήρωσε.. αλλιώς θα χάσει πολύ ο χαρακτήρας του Negan..

Διαπίστωσα λοιπόν ότι έτσι όπως έγινε η σκηνή.. κανείς από όλο το cast.. ακόμη και ο Negan !.. (ο οποίος θα μπορούσε να γυρίσει μόνος του τα τελευταία sec της σκηνής..)
μπορούν να ξέρουν ποιος τελικά την πλήρωσε!!! :cool:

( Δηλαδή ο Negan θα βάραγε κανένα σακί στην σκηνή! :p )

Μόνο οι παραγωγοί μπορεί να ξέρουν τι έγινε!! :cool:

Does The Walking Dead Cast Even Know Who Negan Killed? Here's What Andrew Lincoln Says
http://www.cinemablend.com/televisi...led-Here-What-Andrew-Lincoln-Says-129047.html

Taki ναι το είπε ότι θα σαπίσει κάποιον στο ξύλο,
αλλά ήταν σαφές ότι οι δικοί του πήγαιναν να σκοτώσουν κάποιους..

Εξάλου το τελευταίο πλάνο της κάμερας ήταν ότι με την πρώτη ροπαλιά το άτομο
ρίχνει το βλέμμα του κάτω.. ζαλίζεται.. και μετά τρέχουν τα αίματα..

Ο μόνος τρόπος για να δούμε ποιος την πλήρωσε έιναι να βρούμε ποιος δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του για την επόμενη σεζόν! :p :laugh: