The WALL

Re: the WALL

Οπως και αυτο.


"Η ελληνική γραμμή "Μαζινό", ακριβώς 71 χρόνια μετά την επιχειρησιακή «χρεοκοπία» της παραγματικής γραμμής Μαζινό στα γαλλογερμανκά σύνορα και την υπερφαλάγγισή της από τις τεθωρακισμένες δυνάμεις των Γερμανών, προχωρά κανονικά στον Έβρο, όπως διαπίστωσε ο εμπνευστής της αντιστράτηγος και Α/ΓΕΣ Φραγκούλης Φράγκος.
Συνολικά θα φτάσει τα 120 χλμ μήκος και τα 30 και σε άλλα σημεία 35 μέτρα πλάτος και 12 βάθος σε μία προσπάθεια να αποτραπεί αυτό ακριβώς για το οποίο έχει προειδοποιήσει πρώτη η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ και το defencenet.gr.
Να αποτραπεί η ταχεία ζεύξη του ποταμού με τις νέες γέφυρες εφόδου που κατασκευάζουν οι Τούρκοι.
Το δημοσίευμα της ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ τον Ιούλιο του 2009, θορύβησε το ΓΕΣ, το οποίο ερεύνησε το θέμα, διαπίστωσε ότι αυτό ακριβώς ίσχυε και ο νέος - τότε Α/ΓΕΣ Φραγκούλης Φράγκος τα Χριστούγεννα του 2009, έδωσε εντολή να ξεκινήσει με σύμφωνη γνώμη του τότε υπουργού Εθνικής Άμυνας Ευάγγελου Βενιζέλου.
Βασικός στόχος να χαθεί η δυνατότητα ταχείας ζεύξης του ποταμού. Η αντιαρματική τάφρος θα στελεχωθεί από αντιαρματικές φωλέες στα κρίσιμα σημεία, από νέες σταθερές θέσεις πολυβολείων αι γενικά θα υπάρξει μια πλήρη αναθεώρηση των επιχειρησιακών δεδομένων στον Έβρο.
Διαγράφονται οριστικά από ελληνικής πλευράς όλα τα σχέδια αντεπίθεσης στην πεδιάδα της Ανδριανούπολης, αφού μπορεί η τάφρος να αποτρέπει την ταχεία ζεύξη του ποταμού από τα ανατολικά αλλά ταυτοχρόνως είναι απαγορευτική για οποιαδήποτε προσπάθεια αντεπίθεσης από τα δυτικά προς τα ανατολικά.
Η αρχή της τάφρου αφορούσε μία κατασκευή μήκους 14,5 χλμ από το χωριό Μαράσια μέχρι το χωριό Ν. Βύσσα και ο επιτυχής απολογισμός όσον αφορά την ανακοπή της εισόδου λαθρομεταναστών από τη συγκεκριμένη περιοχή, άναψε πράσινο φως για την επέκταση του έργου προς Βορρά και Νότο.
Ήδη έχει προχωρήσει το 17% του έργου, ενώ στην πορεία διαπιστώθηκε ότι πρέπει να υπάρξει εκβάθυνση του όλου έργου και να σκαφτεί νέο τμήμα μήκους 2.500 μέτρων, στη περιοχή ανατολικά του χωριού Αρδάνιο.
Η μελέτη συντάχθηκε τον Δεκέμβριο του 2009, κατόπιν εντολής του Αρχηγού ΓΕΣ, από στρατιωτική επιστημονική ομάδα υπό την καθοδήγηση καθηγητών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, για την κατασκευή αρχικά κατάλληλης αντιαρματικής τάφρου για την ενίσχυση της άμυνας του Εβρου ποταμού.
Ποια είναι τα μειονεκτήματα του όλου έργου, πέρα από την διαγραφή των πιθανοτήτων εκτέλεσης επιθετικής επιχείρησης από ελληνικής πλευρά: Κατ'αρχήν να συμβεί αυτό που συνέβη και το 1940, δηλαδή να παρακαμφθεί η αγκυλωμένη αμυντική διάταξη από πλευρική κίνηση.
Όπως μπήκαν το 1940 στη Γαλλία μέσω Βελγίου και Ολλανδίας έτσι να μπούν και τώρα μέσα Βουλγαρίας.
Η Βουλγαρία είναι πολύ μικρή απέναντι στις τουρκικές δυνάμεις οι οποίες έτσι ή αλλιώς θα έμπαιναν 10-20 χλμ μέσα στο έδαφός της και για πολύ μικρό χρονικό διάστημα, μέχρις ότι τσακίσουν την αμυντική διάταξη που προς την πλευρά της Βουλγαρίας είναι ουσιαστικά ανύπαρκτη.
Δεύτερον υπάρχουν οι αερομεταφερόμενες δυνάμεις. Στο ΓΕΣ έχουν υπολογίσει την κάθετη υπερκέραση του εμποδίου, αλλά στόχος τους είναι να εμποδίσουν τις Follow-on-Forces, δηλαδή τα τεθωρακισμένα, τις μεγάλες μάζες πεζικού με τα χιλιάδες ΤΟΜΑ.
Θεωρούν ότι τρις αερομεταφερόμενες δυνάμεις μπορούν να τις "στριμώξουν" και να τις εξοντώσουν, αν δεν ενισχυθούν μέσα στις δύο πρώτες ώρες από αρματικές δυνάμεις και πυροβολικό.
Θεωρούν ότι οι Τούρκο δεν μπορούν να μεταφέρουν «επιβιώσιμες» δυνάμεις με αερομεταφορά στο δυτικά του Έβρου και να έχουν την ελπίδα ότι αυτές θα μπορέσουν να ανθέξουν την πίεση των ελληνικών αρματικών δυνάμεων. Άλλωστε τα περισσότερα σενάρια στα οποία ασκούνται τα τελευταία χρόνια οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, αφορούν την εξάλειψη αεροπρογεφυρώματος είτε στον Έβρο είτε στα νησιά.
Το κακό είναι ότι η ιστορία έχει αποδείξει πως ότσν υπάρχει ένα «σταθερό» αμυντικό εμπόδιο, όπως είναι ο φράχτης του Έβρου, πάντα δίνεται στον αντίπαλο η δυνατότητα και ο χρόνος να το υπερβεί με κάποιο στρατήγημα και να μετατρέψει το υποτιθέμενο εμπόδιο σε παγίδα θανάτου για τους αμυνόμενους.
Ας ελπίσουμε ότι στην περίπτωση της νέας αμυντικής γραμμής Έβρου δεν θα χρειαστεί να το μάθουμε ποτέ… Να σημειώσουμε το μόνα σίγουρα θετικά στοιχεία από την όλη υπόθεση: Πρώτον αξίζουν συγχαρητήρια στο Μηχανικό που έχει κάνει πραγματικά θαύματα και αποδεικνύει πόσο λείπει η θρυλική ΜΟΜΑ από το οπλοστάσιο εκσυγχρονισμού του ελληνικού κράτους.
Δεύτερον θα αυξηθεί η γεωργική παραγωγή της περιοχής τόσο γιατί το έργο θα χρησιμοποιηθεί ως εγγειοβελτιωτικό.
Επίσης σίγουρα θα συμβάλει στην μείωση των λαθρομεταναστών…"
 
Απάντηση: Re: the WALL

Συνηθως σε τετοιες ταφρους βαζουν κατι σιδερα φυτευτα σαν οδοντογλυφιδες μπηγμενες σε ορεκτικα οποτε το να διασχισουν ετσι ευκολα χιαστι τα τοιχωματα δεν παιζει.


Αυτο ειναι ενα πιο διαφωτιστικο αρθρο.

Ακριβώς.
Αυτό προσπαθώ να πω για τη φωτό του φαντάρου...:afro:

Πάντως αν θέλετε μπορώ να μάθω από πρώτο χέρι... εκτός αν φάω άρνηση...
 
Απάντηση: the WALL

Λοξά μπαίνει...
Χιαστή δηλαδής και βγαίνει με πολύ άνεση... λόγω των ομαλών πρανών...
Ακόμα και μια χωματουργική μπουλντόζα το έχει άνετα...

εγω παντως οταν περασα με αρμα δυο φορες κωλυματα,το ενα υδατινο με βαθος λιγοτερο απο 2 μετρα,ειδα το Χριστο φανταρο,τωρα αυτο που λες εσυ προφανως δεν το γνωριζουν στο στρατο.
 
Απάντηση: the WALL

εγω παντως οταν περασα με αρμα δυο φορες κωλυματα,το ενα υδατινο με βαθος λιγοτερο απο 2 μετρα,ειδα το Χριστο φανταρο,τωρα αυτο που λες εσυ προφανως δεν το γνωριζουν στο στρατο.

Κοίταξε φιλαράκο, εγώ λέω τη γνώμη μου και εσύ τη δική σου.
Άμα θέλεις να ειρωνευτείς τράβα ειρωνέψου κανά φίλο σου.
 
Απάντηση: the WALL

Κοίταξε φιλαράκο, εγώ λέω τη γνώμη μου και εσύ τη δική σου.
Άμα θέλεις να ειρωνευτείς τράβα ειρωνέψου κανά φίλο σου.

κοιτα να δεις,αν δεν μπορεις να ξεχωρισεις την ειρωνια σ'ενα γραπτο κειμενο φιλαρακο,δεν σου φταιω εγω.
Εγω κατεθεσα τις εμπειριες μου απο το αντικειμενο και μονο αυτες.
Ειπα τι εχω βιωσει 18 μηνες στο στρατο,αν εχεις αναλογες εμπειριες και συ,ευχαριστως να τις ακουσω,φιλαρακο.
 
Re: the WALL

Επτακόσιοι τόνοι χάλυβα, έξι χιλιάδες κυβικά μέτρα σκυρόδεμα, είκοσι χιλιάδες επτακόσια μέτρα συρματόπλεγμα και χιλιάδες μέτρα λεπιδοφόρου σύρματος θα χρησιμοποιηθούν προκειμένου να πάρει μορφή ο περίφημος φράκτης στον Έβρο. Πλέον, οι μηχανές έχουν ανάψει και οι μπουλντόζες περιμένουν να σταματήσουν τα χιόνια και οι βροχές προκειμένου να ξεκινήσουν τα έργα για την ανέγερση του έργου.

Άλλωστέ, πριν λίγες ημέρες, η σύμβαση ανάθεσης κατασκευής του τείχους υπεγράφη μεταξύ της Διεύθυνσης Τεχνικών της Αστυνομίας και της αναδόχου εταιρείας «ΔΑΓΡΕΣ ΑΤΕ» και το μόνο που απομένει για να αρχίσουν οι εργασίες είναι η βελτίωση των καιρικών συνθηκών. Φυσικά, η κατασκευή θα περιλαμβάνει εγκατάσταση θερμικών καμερών και αισθητήρων σε σταθερά σημεία, on line σύνδεση με κέντρα ελέγχου, ειδικά οχήματα 4χ4 για περιπολίες εξοπλισμένα με κάμερες και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, ακόμη και ελικόπτερο για εναέρια εποπτεία.

Και όλα αυτά καθώς τις τελευταίες εβδομάδες, παρατηρείται μεγάλη κινητικότητα στον ποταμό Έβρο από εκατονταδες λαθρομετανάστες που προσπαθούν να περάσουν με πλαστικές βάρκες στην Ελλάδα. Μέχρι στιγμής, έντεκα λαθρομετανάστες βρέθηκαν νεκροί ενώ μέχρι το τέλος του χειμώνα ο αριθμός αναμένεται να μεγαλώσει.

Μόνο το 2011, περίπου 55.000 Ασιάτες και Αφρικανοί συνελήφθησαν καθώς προσπαθούσαν να εισέλθουν λαθραία στη χώρα ενώ άγνωστος παραμένει ο αριθμός των λαθρομεταναστών που κατάφεραν να εισχωρήσουν και να φθάσουν στο κέντρο της Αθήνας.

Διαβάστε εδώ αναλυτικά τα στοιχεία για τη λαθρομετανάστευση που παρουσίασε προ ημερών το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Διαβάστε ακόμη εδώ τα τελευταία στοιχεία που δίνει η Κομισιόν για την είσοδο λαθρομεταναστών στην χώρα μας.

Μετά τη συγκατάθεση της Τουρκίας για την κατασκευή του έργου και τη δημόσια διαβούλευση, ο φράχτης αναμένεται να πάρει …σάρκα και οστά και να ολοκληρωθεί στο τέλος του καλοκαιριού. Ήδη, έχουν ανοιχτεί 18 τρύπες που θα τοποθετηθούν οι ενισχυμένες κολώνες στήριξης ενώ όπως τονίζει στο protothema.gr ο κ. Πέτρος Δαγρές πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ΔΑΓΡΕΣ ΑΤΕ «Ο φράχτης, θα καλύπτει τα χερσαία σύνορα Ελλάδας – Τουρκίας. Έχει μήκος 10.350 μέτρα. Είναι δύο σειρές ισχυρό συρματόπλεγμα, το οποίο στηρίζεται σε χαλύβδινους γαλβανισμένους στύλους. Τα δύο συρματοπλέγματα μεταξύ τους, έχουν απόσταση 1.20 μέτρα.



1EEF57A9FE9007E271C5F39EA66548C3.jpg



Από τη μεριά της Τουρκίας το ύψος του συρματοπλέγματος είναι 2.5 μέτρα και από την πλευρά της Ελλάδας είναι 3 μέτρα. Αυτό το ενδιάμεσο, το 1.20 μέτρα, καλύπτεται από κονσερτίνες. Δηλαδή, λεπιδοφόρα κουλουροειδή συρματοπλέγματα σαν αυτά που χρησιμοποιούνται στο στρατό και τις φυλακές. Αυτά σε ύψος καλύπτουν τις σειρές και ξεπερνούν τα 3.5 μέτρα» εξηγεί ο κ. Δαγρές και συμπληρώνει «Για τους πεζούς το τείχος είναι αδιαπέραστο. Η στήριξη των χαλύβδινων στύλων οι οποίοι συνδέονται μεταξύ τους, θεμελιώνονται σε πασσάλους βάθους 2.5 μέτρων. Ο φράκτης, σε καμία περίπτωση, δεν μπορεί να ανατραπεί γιατί είναι γερά θεμελιωμένος. Τα θεμέλια του τείχους είναι ισχυρά». Τα σκυροδέματα θεμελίωσης είναι περίπου 6000 κυβικά μέτρα σκυρόδεμα, το συρματόπλεγμα που είναι δύο σειρές είναι 10.350 μέτρα η μία σειρά και 10.350 μέτρα μήκους συρματοπλέγματος η άλλη και ο χάλυβας που θα χρησιμοποιηθεί για τη στήριξη τους είναι περίπου 700 τόνοι» τονίζει ο κ. Δαγρές.

Το συστημα ασφαλειας που θα πλαισιωνει τον φρακτη θα περιλαμβανει θερμικές κάμερες που θα σαρώνουν το πέρασμα του Έβρου και ακόμη και όταν θα πέφτει πυκνό σκοτάδι ή έντονα καιρικά φαινόμενα, η παραμικρή κίνηση θα ανιχνεύεται. Έτσι, όλα σχεδόν τα περάσματα του Έβρου θα μπλοκάρονται ηλεκτρονικά ενώ οι αστυνομικοί που θα περιπολούν με σκυλιά και τα ελικόπτερα θα εντοπίζουν άμεσα τους λαθρομεταναστες.

«Οι εργασίες, επειδή τώρα οι καιρικές συνθήκες δεν το επιτρέπουν, υπολογίζουμε να ξεκινήσουν τέλος Μαρτίου με αρχές Απριλίου. Η προθεσμία, για την ολοκλήρωση είναι πέντε μήνες από την υπογραφή της σύμβασης. Δηλαδή το έργο θα είναι έτοιμο μέσα στο Σεπτέμβριο. Το έργο είχε προϋπολογισμό 5.5 εκατομμύρια με το ΦΠΑ και με την έκπτωση η σύμβαση που έχουμε υπογράψει εμείς είναι περίπου 3.2 εκατομμύρια ευρώ», καταληγει ο κ. Δαγρες


http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=175172
 
Επτά ευρωπαϊκές χώρες συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας και της Γερμανίας ζήτησαν να ληφθούν περισσότερα μέτρα για να αναχαιτίσουν το κύμα των μεταναστών που εισέρχονται στην Ευρώπη από τα ελληνοτουρκικά σύνορα και εισηγήθηκαν, ανάμεσα στα άλλα, ισχυρότερη πίεση από τη δύναμη Frontex για τη διαφύλαξη των συνόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εμφανίζονται πρόθυμες να βοηθήσουν.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal, τουλάχιστον τρεις ευρωπαϊκές χώρες επανεξετάζουν τη στάση τους ως προς την εφαρμογή της Συνθήκης Σένγκεν, που επιτρέπει την ελεύθερη διακίνηση ταξιδιωτών χωρίς επιπλέον ελέγχους ανάμεσα στις χώρες_ μέλη της Ζώνης Σένγκεν. Η Γερμανία, η Φινλανδία, η Αυστρία και μία τέταρτη χώρα, η Γαλλία (σε περίπτωση που ο κ. Νικολά Σαρκοζί, αν επανεκλεγεί) ασκούν πίεση προς την Ελλάδα να πάρει μέτρα στα σύνορα της. Στην Ευρώπη εκφράζεται πλέον το ερώτημα «τι γίνεται όταν μία χώρα δεν μπορεί να ασφαλίσει τα σύνορά της, όπως βλέπουμε στην Ελλάδα».

Το αίτημα, να αναλάβει η Ευρωπαϊκή Ένωση με ισχυρές ενισχύσεις τη φύλαξη των συνόρων μας από τους οικονομικούς πρόσφυγες και μετανάστες, είχε διατυπώσει παλαιότερα σε όλα τα κοινοτικά επίπεδα η Ελλάδα και φαίνεται ότι τώρα επανέρχεται όχι με όμως πρωτοβουλία της χώρας μας (που πάντοτε το επιθυμεί), αλλά με πρωτοβουλία ευρωπαϊκών χωρών, που θεωρούν ότι με ευκολία οι μετανάστες εισέρχονται στην Ελλάδα και από εκεί σε άλλες χώρες της Ευρώπης.

Την περασμένη εβδομάδα, ο υπουργός Εσωτερικών της Αυστρίας περιέγραψε τα ελληνοτουρκικά σύνορα ως «ορθάνοιχτη πόρτα αχυρώνα», σύμφωνα με την αμερικανική Wall Street Journal που υπενθυμίζει τα παράπονα κεντροευρωπαϊκών χωρών από τη συνεχή ροή Ασιατών και Αφρικανών μεταναστών οι οποίοι περνούν με ευκολία από την Ελλάδα, προσπαθώντας να φτάσουν σε κάποια από τις πιο πλούσιες χώρες της Ευρώπης.

Κυβερνητικές πηγές στην Αθήνα ωστόσο σχολίαζαν ότι στο θέμα των μεταναστών μεγάλη ευθύνη φέρει και η Τουρκία, η οποία παρά τις υποσχέσεις και τις συμφωνίες με την Ελλάδα για περιορισμό των μεταναστών δεν έχει τηρηθεί ποτέ. Η Τουρκία όμως δεν είναι μέλος της ΕΕ, η Ελλάδα είναι.

Σύμφωνα με τα στατικά δεδομένα που ανακοινώνει ο ευρωπαϊκός οργανισμός συντονισμού του ελέγχου των συνόρων Frontex, το 2011 πέρασαν τα σύνορα στον Έβρο τουλάχιστον 55.000 μετανάστες, ενώ μόνον μέσα στον Ιανουάριο του 2012 καταγράφηκαν περίπου 2.800 διελεύσεις, σημαντικά λιγότερες (ίσως και λόγω κακοκαιρίας και οικονομικής κρίσης) από τις περίπου 6.000 που καταγράφονται σε κάθε μήνα του καλοκαιριού.

Όπως σημειώνει η αμερικανική εφημερίδα, ταξιδιώτες από την Ελλάδα που φθάνουν στα αεροδρόμια του Μονάχου και τη Φρανκφούρτης αναφέρουν ότι υπάρχουν συχνοί έλεγχοι διαβατηρίων, κάτι που το επιβεβαιώνουν και Έλληνες αξιωματούχοι, χωρίς να κατονομάζονται, πληροφορίες όμως που διαψεύδουν τόσο οι ελληνικές αρχές όσο και οι εκπρόσωποι των αεροπορικών εταιριών. Μάλιστα εκπρόσωπος της Aegean αναφερόμενος σ´ αυτές τις πληροφορίες, είπε ότι η αεροπορική εταιρία δεν είχε τέτοιου είδους παράπονα από τους επιβάτες της.

Ένα από τα μέτρα που ζητούν αρκετές ευρωπαϊκές χώρες ως πιθανή λύση του προβλήματος είναι η αύξηση της παρουσίας και η ενίσχυση της δύναμης της Frontex στην περιοχή. Όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μόλις πριν από λίγες ημέρες ο Ευρωπαίος Διαμεσολαβητής κ. Νικ. Διαμαντούρος ζήτησε να ελεγχθεί η Frontex μετά από καταγγελίες για παραβίαση θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων κατά τη σύλληψη μεταναστών. Δεν πρέπει επίσης να ξεχνάμε ότι η Frontex έχει κυρίως ρόλο της παρακολούθησης και της καταγραφής των περιστατικών, καθώς και της συνδρομής της με τεχνικά μέσα, όμως η περιφρούρηση των συνόρων και η σύλληψη των λαθροδιακινητών είναι δουλειά της Ελληνικής Αστυνομίας.

Όπως ωστόσο σημειώνει η αμερικανική εφημερίδα, η ανθρωπιστική κατάσταση που επικρατεί τον Έβρο παραμένει το σημαντικότερο ζήτημα στην περιοχή και αναφέρει ότι μία νέα ελληνική υπηρεσία που δημιουργήθηκε κατάφερε να συλλάβει μόνον 11 άτομα από ένα πλάνο 700 μεταναστών που είχε προβλέψει.
 
Αυτά είναι τρίχες...
Κανονικά πρέπει αντί ενός μεγάλου τοίχου στον Έβρο να χτιστούν πολλοί μικροί στην Αθήνα. Ένας να χωρίζει τα Β.Π. από την υπόλοιπη Αθήνα (προτείνω εκεί που ήταν το βαρέλι με τον τροχαίο στην είσοδο της Κηφισιάς), ένας να περικυκλώνει τα Εξάρχεια (αφού φύγει το Α.Τ), και άλλος ένα γύρω από τη Βουλή ο οποίος ούτως ή άλλως υπάρχει αλλά έχει ρόδες. Ε, να φύγουν οι ρόδες. Αυτά για αρχή και βλέπουμε μετά.
 
escape from New York θα το κανουμε ρε συ ? :D

Θα κανουν πιθανον εναν τοιχο γυρω απο το μουσειο στην Πατησιων διαβασα για να μην βανδαλιζεται.(με καγκελα οχι χτιστο)
 
Απάντηση: Re: The WALL

escape from New York θα το κανουμε ρε συ ? :D

Θα κανουν πιθανον εναν τοιχο γυρω απο το μουσειο στην Πατησιων διαβασα για να μην βανδαλιζεται.(με καγκελα οχι χτιστο)

Μα με συγχωρείς αλλά αν ακούσεις και πιστέψεις τον Δήμαρχο, τον υπουργό Προ.Πο, τον Μίχαλο και λοιπούς, θα νομίζεις ότι η εικόνα της πόλης είναι παρόμοια με αυτή της ταινίας. Ε, λέω κι εγώ αν ο τοίχος είναι λύση για τα σύνορα γιατί να μην είναι και για μέσα στην πόλη;! Ορίστε που στο Αρχαιολογικό το κατάλαβαν. Μάλιστα θα έπρεπε να τον κάνουν χτιστό και χωρίς πόρτες, όποιος ενδιαφέρεται να μπει στο Μουσείο να τον πετάνε από ελικόπτερο...
 

Attachments

  • JumpCopters.jpg
    JumpCopters.jpg
    23.4 KB · Views: 128
Απάντηση: Re: The WALL

Κοστιζουν τα καυσιμα.

Τοσοι τουριστες με σινουκ θα κατεβαινουν ? :D

Όχι βέβαια...Με "Χιούι" και οπλισμένοι, όπως στη φωτογραφία, και με Lucky Strike στο ψάθινο... :BDGBGDB55:
 

Attachments

  • 207603796_80e2a32890_o.jpg
    207603796_80e2a32890_o.jpg
    14.1 KB · Views: 115
Στην παρακάτω φωτογραφία χαρακτηριστικό γκρουπ Αμερικάνων τουριστών καθώς διασχίζουν το Patission Trail εν μέσω Αυγουστιάτικου καύσωνα με στόχο την είσοδο στο αρχαιολογικό...:flipout:
 

Attachments

  • 1203978805.jpg
    1203978805.jpg
    45.1 KB · Views: 113
Να και ένας VIP.
Αυτό είναι που λένε εναλλακτικός τουρισμός? Live your myth in Greece.:music-smiley-005:

576746-stunt-cruise.jpg
 
Αυτά είναι τρίχες...
Κανονικά πρέπει αντί ενός μεγάλου τοίχου στον Έβρο να χτιστούν πολλοί μικροί στην Αθήνα. Ένας να χωρίζει τα Β.Π. από την υπόλοιπη Αθήνα (προτείνω εκεί που ήταν το βαρέλι με τον τροχαίο στην είσοδο της Κηφισιάς), ένας να περικυκλώνει τα Εξάρχεια (αφού φύγει το Α.Τ), και άλλος ένα γύρω από τη Βουλή ο οποίος ούτως ή άλλως υπάρχει αλλά έχει ρόδες. Ε, να φύγουν οι ρόδες. Αυτά για αρχή και βλέπουμε μετά.

Μα δεν σταπα ρε..
Υπάρχει ''Συλλογος Τατοϊου'' συλλογος για ''καθαρο κέντρο'' που κατεβαιναν μαζι με Χωμενιδη και με ρεσώ επειδη πειραχτηκε το Αττικο στην προσοψη..και εχουν κεριά.

Ολοι οι γκλαμουράτοι γουστάρουν για να σωσουν το σουσι τους ''τοίχους''..

Τυχαια γραφουμε περι Γκουρμεδιάρηδων και οπαδών τών λιτανειών..??

Και πρωτος πρωτος που γουσταρει τοίχους και τειχη ειναι ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ο Καμίνης.

Αλλα κουβεντα για τους ανέργους ολοι αυτοι ετσι..
??
Γι´αυτο μας εδειχνε προχτες και ο εστιάτορας ο Θεδωράκης να μιλά με την Σώτη μεσω skype και να ειρωνευονται και την ευρωπαική αλληλεγγυη..:Banane0::Banane0:

Οι Μαριες Αντουανέτες θελουν ''καθαρες πολεις'' και ει δυνατον να μενουν μονοι τους.
 
Last edited:
Κοίτα αν σταματήσουν να έρχονται ''λαθραίοι'' άνθρωποι όσα χρήματα και αν φάνε,όσες μίζες με γερμανους και ΣΙΑ να πέσουν η Ελλάδα θα σωθεί.