Τεχνικά είναι όντως άψογο (συμπεριλαμβανομένου και του καθηλωτικού Atmos), σεναριακά όμως μου φαίνεται αρκετά κάτω από τα προηγούμενα, λίγο meh, σα να το έβαλαν λίγο στον αυτόματο. Το σώζει το καστ βέβαια σε μεγάλο βαθμό, αλλά περίμενα περισσότερα.
Εγώ το βλέπω από vodafone tv οπότε atmos γιοκ. Για να καταλάβεις τι ζω... lolΤεχνικά είναι όντως άψογο (συμπεριλαμβανομένου και του καθηλωτικού Atmos), σεναριακά όμως μου φαίνεται αρκετά κάτω από τα προηγούμενα, λίγο meh, σα να το έβαλαν λίγο στον αυτόματο. Το σώζει το καστ βέβαια σε μεγάλο βαθμό, αλλά περίμενα περισσότερα.
Πραγματικά αυτό συζητούσαμε προχθές, τελειώσαμε το 5 και ακόμα δεν έχει ξεκινήσει το στόρυ (υποθέτοντας ότι υπάρχει κάποιο στόρυ).Σεναριακα ειναι αθλιο δεν συμβαινει τιποτα σε ολα τα επεισοδια, ο Δουσης θα τα καταφερνε καλυτερα στην Ταυλανδη...
Είμαι στο 4ο επεισόδιο (απο τα 7!) της 2ης σεζόν και έχω το ίδιο πρόβλημα. Ουσιαστικά τώρα ξεκινάει το στόρι. Εν τω μεταξύ ουσιαστικά έχουμε τους ίδιους χαρακτήρες με την πρώτη σεζόν, τα ίδια προβλήματα, τις ίδιες σχέσεις. Έχω την εντύπωση ότι ο Mike White γυρίζει κάθε φορά την ίδια σειρά σε άλλη τοποθεσία, κάτι σαν το Bruckner της τηλεόρασης (για όσους ξέρουν). Άντε να δούμε...Πραγματικά αυτό συζητούσαμε προχθές, τελειώσαμε το 5 και ακόμα δεν έχει ξεκινήσει το στόρυ (υποθέτοντας ότι υπάρχει κάποιο στόρυ).
Είμαι στο 4ο επεισόδιο (απο τα 7!) της 2ης σεζόν και έχω το ίδιο πρόβλημα. Ουσιαστικά τώρα ξεκινάει το στόρι. Εν τω μεταξύ ουσιαστικά έχουμε τους ίδιους χαρακτήρες με την πρώτη σεζόν, τα ίδια προβλήματα, τις ίδιες σχέσεις. Έχω την εντύπωση ότι ο Mike White γυρίζει κάθε φορά την ίδια σειρά σε άλλη τοποθεσία, κάτι σαν το Bruckner της τηλεόρασης (για όσους ξέρουν). Άντε να δούμε...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.