The White Lotus [HBO Max]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 1 16.7%
  • Πολύ Καλή

Votes: 5 83.3%
  • Καλή

Votes: 0 0.0%
  • Μέτρια

• Κακή

• Total voters
    6
Τεχνικά είναι όντως άψογο (συμπεριλαμβανομένου και του καθηλωτικού Atmos), σεναριακά όμως μου φαίνεται αρκετά κάτω από τα προηγούμενα, λίγο meh, σα να το έβαλαν λίγο στον αυτόματο. Το σώζει το καστ βέβαια σε μεγάλο βαθμό, αλλά περίμενα περισσότερα.

Σεναριακα ειναι αθλιο δεν συμβαινει τιποτα σε ολα τα επεισοδια, ο Δουσης θα τα καταφερνε καλυτερα στην Ταυλανδη...

Τεχνικά είναι όντως άψογο (συμπεριλαμβανομένου και του καθηλωτικού Atmos), σεναριακά όμως μου φαίνεται αρκετά κάτω από τα προηγούμενα, λίγο meh, σα να το έβαλαν λίγο στον αυτόματο. Το σώζει το καστ βέβαια σε μεγάλο βαθμό, αλλά περίμενα περισσότερα.
Εγώ το βλέπω από vodafone tv οπότε atmos γιοκ. Για να καταλάβεις τι ζω... lol

• Wow
Reactions: Maestro
Σεναριακα ειναι αθλιο δεν συμβαινει τιποτα σε ολα τα επεισοδια, ο Δουσης θα τα καταφερνε καλυτερα στην Ταυλανδη...
Πραγματικά αυτό συζητούσαμε προχθές, τελειώσαμε το 5 και ακόμα δεν έχει ξεκινήσει το στόρυ (υποθέτοντας ότι υπάρχει κάποιο στόρυ).

• Haha
Reactions: cmoustos
Ήταν όλες οι λεπτομέρειες στην απόδοση, παρά στο στορυ, η εστίαση στα μη λεκτικά μηνύματα κ επικοινωνία που δημιούργησε όλη την ένταση κ ατμόσφαιρα.
Και φυσικά η εξαιρετική κινηματογράφηση.

Πραγματικά αυτό συζητούσαμε προχθές, τελειώσαμε το 5 και ακόμα δεν έχει ξεκινήσει το στόρυ (υποθέτοντας ότι υπάρχει κάποιο στόρυ).
Είμαι στο 4ο επεισόδιο (απο τα 7!) της 2ης σεζόν και έχω το ίδιο πρόβλημα. Ουσιαστικά τώρα ξεκινάει το στόρι. Εν τω μεταξύ ουσιαστικά έχουμε τους ίδιους χαρακτήρες με την πρώτη σεζόν, τα ίδια προβλήματα, τις ίδιες σχέσεις. Έχω την εντύπωση ότι ο Mike White γυρίζει κάθε φορά την ίδια σειρά σε άλλη τοποθεσία, κάτι σαν το Bruckner της τηλεόρασης (για όσους ξέρουν). Άντε να δούμε...

• Haha
Reactions: Maestro
Είμαι στο 4ο επεισόδιο (απο τα 7!) της 2ης σεζόν και έχω το ίδιο πρόβλημα. Ουσιαστικά τώρα ξεκινάει το στόρι. Εν τω μεταξύ ουσιαστικά έχουμε τους ίδιους χαρακτήρες με την πρώτη σεζόν, τα ίδια προβλήματα, τις ίδιες σχέσεις. Έχω την εντύπωση ότι ο Mike White γυρίζει κάθε φορά την ίδια σειρά σε άλλη τοποθεσία, κάτι σαν το Bruckner της τηλεόρασης (για όσους ξέρουν). Άντε να δούμε...

Μπορεί να'ναι κι έτσι, η σειρά έγινε εξαρχής καλτ, και τελικά όντως μπαίνεις σε κάθε επόμενη σεζόν περιμένοντας πολύ συγκεκριμένα πράγματα (κάτι σαν τις ταινίες James Bond που έχουν όλες την ίδια δομή επί της ουσίας).

• Like
Reactions: takisot
Τελειώνω τη δεύτερη σεζόν την οποία βρίσκω πολύ καλύτερη από τη πρώτη που τελείωσα με διαλείμματα.
Απίστευτη φωτογραφία, θέλω να επισκεφτώ άμεσα τη Σικελια.

Τις 2 πρωτες σαιζον δεν τις ειδα. Ξεκινησα απο την τριτη σαιζον και την ειδα ολη με ευχαριστηση και ενδιαφερον.

Καλη σε ολα τα επιπεδα. Χαρακτηρες, ιστορια, ντεκορ, φωτογραφια, μουσικη συνοδεια... και εχει βαθος χωρις να χρειαζεται πολλα μπλα-μπλα.

Ψηφιζω πολυ καλη για την 3 σαιζον λοιπον.

Δεν ηταν κακη η τριτη σαιζον, αλλα αργησε ΠΑΡΑ πολυ να μπει στο ζουμι της υποθεσης. Τα τελευταια 2-3 επεισοδια ηταν πολυ καλα.
Η 2η σαιζον ομως παραμενει και για εμενα η καλυτερη.

• Like
Reactions: Panoramix