Εγώ πανί για το Witcher δεν κατεβάζω. Μια χαρά είναι ο υπολογιστής.
Ποιος θα το μαζέψει μετά, ποιος θα κλείσει ενισχυτές;
Άμα είναι να το κάνω το πρωί που θα ξυπνήσω...
Πάρε κατι απο εδω κύριε οικογενειάρχα μας.
Και εμεις ετσι την βγαζουμε τα βράδια
Αν βρεις καπου τα sony hw700ds τα χτυπάς αβλεπί.
Προσωπικά το είδα σε βιντεοπροβολεα 4Κ στις 150 ιντσες για αυτό και την παλεψα, σε τηλεόραση θα το είχα κλείσει από το δευτερο επεισόδιο.
Αν δεν είχα πανί δεν νομίζω ότι θα είχα τελειώσει ούτε μια σειρά...χαχα
Ναι δεν μου αρέσουν και πολύ οι σειρές, είμαι των ταινιών, στις σειρές δύσκολα αντέχω πολυ, από όσο θυμάμαι οι μόνες σειρές με πολλά επεισόδια που τις άντεξα τις είδα ολόκληρες και μου άρεσαν ήταν το breaking bad και το game of thrones, όλες τις άλλες κάποια στιγμή τις βαριέμαι και τις παρατάω... Δοκιμαζω πολλές βέβαια αλλά ελάχιστες με κρατάνε πάνω από 4-5 επεισόδια...Με αυτό που είπες μου έλυσες την απορία που είχα..![]()
Κλαίω, που ενώ μπορώ να πάρω.. δεν έχω χώρο να βάλω στο σαλόνι καμιά 65-77άρα OLED..
Φταίει η (μεγάλη) βιβλιοθήκη/έπιπλο που έφτιαξα.. δεν υπολόγιζα τότε για τόσο μεγάλη TV..![]()
Έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα στο σαλόνι και τελικά την έβαλα στο υπνοδωμάτιο και ησύχασα! 65 ίντσες από τα 2,5 μέτρα![]()
Μια από τα ίδια.Ναι δεν μου αρέσουν και πολύ οι σειρές, είμαι των ταινιών, στις σειρές δύσκολα αντέχω πολυ, από όσο θυμάμαι οι μόνες σειρές με πολλά επεισόδια που τις άντεξα τις είδα ολόκληρες και μου άρεσαν ήταν το breaking bad και το game of thrones, όλες τις άλλες κάποια στιγμή τις βαριέμαι και τις παρατάω... Δοκιμαζω πολλές βέβαια αλλά ελάχιστες με κρατάνε πάνω από 4-5 επεισόδια...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.