The Witcher [Netflix]

Ψηφίστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 19 29.7%
  • Πολύ Καλή

Votes: 20 31.3%
  • Καλή

Votes: 12 18.8%
  • Μέτρια

Votes: 6 9.4%
  • Κακή

Votes: 7 10.9%

• Total voters
    64
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Καλός φαίνεται! :cool:

Αγγλικό :
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

χααχχαχαχαχα

τι καλος ρε συ.....

εχουν φτιαξει ολο το hype και βλεπουμε το κοντινο του που γυριζει στην καμερα και ειναι αυτο το αγαθο μουτρακι που ειναι λες και βγηκε απο το νηπιαγωγειο. Καμια σχεση με την ματια του Καβιλ δυστυχως.

Και πολυ φοβαμαι οταν θα ακουσουμε και την φωνη του τι θα γινει .....

Εχω φθάσει στο 6ο επεισόδιο και κατά τη γνώμη μου είναι η χειρότερη σεζόν. Ο νέος Γκραντ που φλώρος

Στάλθηκε από το CPH2581 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το θεμα ειναι οτι ο Καβιλ επειδη γουσταρε την σειρα πολυ πιεζε και ο ιδιος για καποια πραγματα τωρα ελλειψει του μαλλον θα μπηκε στον αυτοματο πιλοτο η παραγωγη...

Δεν ξέρω για σας, εγώ προσπάθησα 2-3 φορές να δω την σειρά και δεν τα κατάφερα. Τα παρατούσα στο δεκάλεπτο. Δεν μιλάω για τώρα, μιλάω για τις παλιές σαιζόν. Δεν καταλάβαινα τίποτα. Ισως πρέπει να γνωρίζεις λίγο το παιχνίδι (δεν έχω ασχοληθεί ποτέ). Δεν με κέρδισε ποτέ. Ούτε το παιχνίδι, ούτε η σειρά.

Νομίζω πρεπει να βάλουν ένα τέλος στην σειρά πριν είναι αργά
Η 5η (η επόμενη δηλαδή) είναι η τελευταία. Τις γυρίσανε και τις 2 μαζί και απλά θα γίνουν τα εφέ πιο μετά και θα βγει του χρόνου λογικά.

Δεν ξέρω για σας, εγώ προσπάθησα 2-3 φορές να δω την σειρά και δεν τα κατάφερα. Τα παρατούσα στο δεκάλεπτο. Δεν μιλάω για τώρα, μιλάω για τις παλιές σαιζόν. Δεν καταλάβαινα τίποτα. Ισως πρέπει να γνωρίζεις λίγο το παιχνίδι (δεν έχω ασχοληθεί ποτέ). Δεν με κέρδισε ποτέ. Ούτε το παιχνίδι, ούτε η σειρά.
Άλλο αυτό Τάσο. Απλά δεν σου άρεσε. Εδώ μιλάμε για την αλλαγή που έφυγε ο Κάβιλ, που τους κρατούσε να μην αλλάξουν τα πάντα από τα βιβλία. Και από ότι φαίνεται, με το που έφυγε, τα κάνανε μαντάρα.

• Angry
Reactions: kimon