Θέαση ίδιου καναλιού Cosmote TV σε δεύτερη τηλεόραση

Απάντηση: Re: Θέαση ίδιου καναλιού OTE TV σε δεύτερη τηλεόραση

Η καλύτερη λύση σε αυτό που ψάχνεις Είναι εδώ και στην συνεχεια θα χρειαστης και Αυτο εδώ

Όπου αν αγοράσεις το ίδιο hdmi splitter από το αγγλικό ebay με αποστολή στην Ελλάδα κοστίζει < 15 ευρώ.
http://www.ebay.co.uk/itm/1-IN-2-OU...sh=item3d1db76cd8:g:g7wAAOSwc1FXaBxU#shpCntId
Το έχω εις διπλούν μάλιστα και λειτουργεί ρολόι.
:a0210:

Re: Απάντηση: Re: Θέαση ίδιου καναλιού OTE TV σε δεύτερη τηλεόραση

Όπου αν αγοράσεις το ίδιο hdmi splitter από το αγγλικό ebay με αποστολή στην Ελλάδα κοστίζει < 15 ευρώ.
http://www.ebay.co.uk/itm/1-IN-2-OU...sh=item3d1db76cd8:g:g7wAAOSwc1FXaBxU#shpCntId
Το έχω εις διπλούν μάλιστα και λειτουργεί ρολόι.
:a0210:
Εγώ πήρα δυο τέτοια στα 19ευρω απο eBay, το θέμα ειναι οτι ο άνθρωπος ψάχνει πρότασης να βρει άκρη για το πως γίνεται τι, και μπορεί να μην εχει επαφή καθόλου με eBay ή μπορεί αυτό που θέλει να κανει να το θέλει για αύριο άμεσα. Ας δει τον τροπο και το προϊόν που θα το κανει και θα βρει επιλογές.

Re: Θέαση ίδιου καναλιού OTE TV σε δεύτερη τηλεόραση

καλημέρα,
ευχαριστω πολυ και τους δυο σας , 15 μετρα ειναι σε ευθεια νομιζα οτι θα μου προτεινατε λυση ασυρματη :)
εαν βαλω καλωδιο θα πρεπει να τρυπησω τοιχο και ετσι δεν ειναι 15 μετρα αλλα ποιο πολυ ... οποτε τι κανω σε αυτη την περιπτωση ?
υπαρχει ασυρματη λυση ? καναλι πως αλλαζω απο κρεβατοκαμαρα - υπαρχει τετοια επιλογη ?
ευχαριστω πολυ

δεν το γνωριζα αυτο , αλλα παλι θελει περασμα απο τοιχο κτλ , πολυ φασαρια εχει για το δικο μου σπιτι να παει απο σαλονι στην κρεβατοκαμαρα , βεβαια ειναι ποιο οικονομικη λυση ...
το ασυρματο μου κανει ποιο ευκολο να πω την αληθεια αλλα δεν εχω χειρισμο απο το δωματιο ?

δεν το γνωριζα αυτο , αλλα παλι θελει περασμα απο τοιχο κτλ , πολυ φασαρια εχει για το δικο μου σπιτι να παει απο σαλονι στην κρεβατοκαμαρα , βεβαια ειναι ποιο οικονομικη λυση ...
το ασυρματο μου κανει ποιο ευκολο να πω την αληθεια αλλα δεν εχω χειρισμο απο το δωματιο ?

υπαρχει παντως στην αγορα πομπος και δεκτης που πιανει αυρματα και αλλαζεις καναλι και απο το αλλο δωματιο.το ειχα καποτε στη νοβα πριν γινει multiroom.

Αν εχεις καλωδιο κεραιας τηλεορασης (μπριζα) εκει που υπαρχει η δευτερη τηλεοραση δεν χρειαζεται τρυπηματα. Διαβασες πως λειτουργει?

Θέαση ίδιου καναλιού OTE TV σε δεύτερη τηλεόραση

Υπάρχει κάποια πρόταση σε HDMI SPLITTER 1 σε 4 (ακόμη καλύτερα αν υπάρχει και 2 σε 4) δοκιμασμένο; Είχα αγοράσει ενα Neet απο εξωτερικό, αλλα αντιμετωπίζω κάποιες δυσχέρειες, όπως, όταν ανοίγει η τηλεόραση και το ίδιο όταν με ανοικτή τη μια τηλεόραση ανοίγει μετά και η 2η και 3η τηλεόραση προκύπτει ενα "μπλοκάρισμα" της εικόνας και ήχου, δηλαδή εναλλαγή μεταξύ εικόνας με χιόνια-μπλε και όλο αυτο για μισό με ενα λεπτό. Όταν κλείνει μια απο τις 2 ή 3 ανοικτές τηλεοράσεις, το ίδιο βλέπει η ανοικτή. Σκεφτόμουν εναλλακτικές μέσω καλωδίου κεραίας όμως δεν έχω καταλάβει επαρκώς τι πρέπει να γίνει. Δεν έχω καταλάβει αν είναι ελαττωματικό το splitter ή έτσι είναι η λειτουργία του. Πάντως το έχω ενα χρόνο και όταν είχα επικοινωνήσει με ηλεκτρονικό κατάστημα εξωτερικού που το πήρα, ζήτησαν να το στείλω με δικά μου έξοδα κι αν είναι προβληματικό να το αλλάξουν και φυσικά πάλι να πληρώσω έξοδα μεταφοράς!

Απάντηση: Θέαση ίδιου καναλιού OTE TV σε δεύτερη τηλεόραση

Για να μεταφέρεις την εικόνα με καλώδιο κεραίας, θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις modulator. Για να είναι άψογη όμως η εικόνα, θα πρέπει να επιλεγεί η πιο ακριβή λύση, αυτή του HDMI modulator και όχι αναλογικού. Η εξοδός του θα πρέπει να συνδεθεί στο σημείο που γίνεται η διανομή προς τις πρίζες TV του σπιτιού και θα έχεις άψογη εικόνα σε όλο το σπίτι.

Θέαση ίδιου καναλιού OTE TV σε δεύτερη τηλεόραση

Ακριβό; Έχεις κάτι να προτείνεις;

Υπάρχουν αρκετά με προσιτή τιμή. Lemco, Edision, Satlink είναι μερικά από αυτά. Προσωπικά, θα σου πρότεινα το πρώτο.

Αν κατάλαβα σωστά θα παίρνει το σήμα απο θύρα hdmi και μέσω κεραίας θα το διανέμει; Εκεί είναι ενα ζήτημα με τα καλώδια κεραίας όπως και αν παρέχει δυνατότητα τηλεχειρισμού;

Μέσω του καλωδιακού δικτύου της τηλεόρασης γίνεται η διανομή σήματος από τον modulator. Για τον τηλεχειρισμό χρειάζονται άλλες συσκευές. Καλό είναι να μην επεκταθούμε περισσότερο εδώ. Για περισσότερες λεπτομέρειες υπάρχει η κατηγορία των εγκαταστάσεων.

Παιδια καπου ειχα δει οτι υπαρχει μια συσκευη μεταφορας εντολων τηλεχειριστηριου που μεταφερει εντολες για 3 ταυτοχρονα συσκευες. Τα επαιξε αυτο που ειχα και χαλασε ο ενας απο τους 3 δεκτες. Εχουμε καποια προταση; Ειτε για 3 σε ενα ειτε για ξεχωριστα.

Μετά την αναβάθμιση του KAON NS 1110 σε HYBRID δεν μπορώ να δω σε 2η τηλεόραση μέσω RF Modulator.
Εκεί που υπήρχε ένα μικρό πλαίσιο πάνω αριστερά στην οθόνη περί HDCP δικαιωμάτων τώρα καταλαμβάνει όλη την οθόνη.
Ποια HD δικαιώματα; Composite εικόνα δίνω στο modulator από την RCA έξοδο του αποκωδικοποιητή.
Κάποια βοήθεια;

Κι άλλοι προβάλλουν περιεχόμενο HD (nova)........ δεν κάνουν έτσι.......Εντάξει τώρα.
Μη τρελαθούμε κιόλας......

Last edited:

Τον ιδιο δεκτη εχω , δεν εχω προβλημα δουλευει κανονικα το rf modulator ,μετα την αναβαθμιση.

Υπάρχει περίπτωση να φταίει η τηλεόραση;
Έχω μια panasonic 32" TX-L32C3E.

Την ίδια αναφορά και μπλοκάρισμα μου έκανε κι εμένα μετά την αναβάθμιση έχοντας hdmi splitter. Μετά απο επανεκκίνηση και αφαίρεση/επανατοποθέτηση καλωδίων δείχνει να λειτουργεί, πλην όμως με προβλήματα που με έκαναν να μετανιώσω πραγματικά που προχώρησα στην hybrid έκδοση. Τώρα εχει κολλήσει και δεν υπακούει το τηλεχειριστήριο παρά την αλλαγή με νέες μπαταρίες! Στην εναλλαγή καναλιών εκτός του στιγμιαίου μαύρου προσθέτει και χιονισμένη εικόνα για δευτερόλεπτο. Μακάρι να μπορούσα να κάνω υποβάθμιση στην προηγούμενη έκδοση.
Συγνώμη για την αναφορά αυτή εκτός θέματος.