sotiriadisc
Senior Member
- 23 February 2007
- 414
Εγώ πήρα δυο τέτοια στα 19ευρω απο eBay, το θέμα ειναι οτι ο άνθρωπος ψάχνει πρότασης να βρει άκρη για το πως γίνεται τι, και μπορεί να μην εχει επαφή καθόλου με eBay ή μπορεί αυτό που θέλει να κανει να το θέλει για αύριο άμεσα. Ας δει τον τροπο και το προϊόν που θα το κανει και θα βρει επιλογές.Όπου αν αγοράσεις το ίδιο hdmi splitter από το αγγλικό ebay με αποστολή στην Ελλάδα κοστίζει < 15 ευρώ.
http://www.ebay.co.uk/itm/1-IN-2-OU...sh=item3d1db76cd8:g:g7wAAOSwc1FXaBxU#shpCntId
Το έχω εις διπλούν μάλιστα και λειτουργεί ρολόι.
:a0210:
δεν το γνωριζα αυτο , αλλα παλι θελει περασμα απο τοιχο κτλ , πολυ φασαρια εχει για το δικο μου σπιτι να παει απο σαλονι στην κρεβατοκαμαρα , βεβαια ειναι ποιο οικονομικη λυση ...
το ασυρματο μου κανει ποιο ευκολο να πω την αληθεια αλλα δεν εχω χειρισμο απο το δωματιο ?
δεν το γνωριζα αυτο , αλλα παλι θελει περασμα απο τοιχο κτλ , πολυ φασαρια εχει για το δικο μου σπιτι να παει απο σαλονι στην κρεβατοκαμαρα , βεβαια ειναι ποιο οικονομικη λυση ...
το ασυρματο μου κανει ποιο ευκολο να πω την αληθεια αλλα δεν εχω χειρισμο απο το δωματιο ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.