thegreekz τέλος

Status
Not open for further replies.
Μαρεσει παντως που ολοι το παιζουμε κινεζοι και λεμε τι κακο ειναι η πειρατεια και εχουμε ξεχωριστο τμημα στο φορουμ για Media Players, Htpcs και ποια bluray players παιζουν MKV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φίλε μου, αν τα media players, τα HTPCs και τα BD players που παίζουν MKV ήταν παράνομα δεν θα τους επιτρεπόταν να κυκλοφορούν στο εμπόριο και φυσικά και εμείς δεν θα είχαμε κατηγορίες για αυτά.

Αλλά είναι απόλυτα νόμιμα, τη στιγμή που υπάρχουν άπειρες νόμιμες χρήσεις για αυτά.

Τώρα, αν κάποιος αντί να βλέπει τα backups του βλέπει παράνομα κατεβασμένα από το internet, δεν είναι δικιά μας δουλειά να μπούμε στο σπίτι του και να τον κυνηγήσουμε..

Απάντηση: Re: thegreekz τέλος

Φίλε μου, αν τα media players, τα HTPCs και τα BD players που παίζουν MKV ήταν παράνομα δεν θα τους επιτρεπόταν να κυκλοφορούν στο εμπόριο και φυσικά και εμείς δεν θα είχαμε κατηγορίες για αυτά.

Αλλά είναι απόλυτα νόμιμα, τη στιγμή που υπάρχουν άπειρες νόμιμες χρήσεις για αυτά.

Τώρα, αν κάποιος αντί να βλέπει τα backups του βλέπει παράνομα κατεβασμένα από το internet, δεν είναι δικιά μας δουλειά να μπούμε στο σπίτι του και να τον κυνηγήσουμε..

Γιατί πότε κηρύχθηκε εκτός νόμου η ματρόσκα?

Μην αρχίσουμε την παραφιλολογία διότι τότε και τα PC παράνομα είναι αφού επιτρέπουν τη λήψη παράνομου υλικού ως προϊόντα εγκλήματος.

Δηλαδή θα έχω το blue ray disc, θα αγοράσω blue ray player για τον υπολογιστή για να μπορώ να το κάνω back up, θα το κάνω back up στο σκληρό μου και θα αγοράσω media player για να βλέπω το back up...δεν το είχα σκεφτεί έτσι :)

μην τρελαίνεστε ρε σεις , δεν είναι καινούργιο κόλπο το κυνήγι τής γάτας με το ποντίκι είπαμε .. η γάτα με το ποντίκι ..
(...)
οποίος διάβαζε pixel θα θυμάται και το πρωτοσέλιδο με το πρώτο οργανωμένο ντου της ΑΕΠΙ σε κατάστημα παραπλεύρως της

telos.jpg

:grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: thegreekz τέλος

Δηλαδή θα έχω το blue ray disc, θα αγοράσω blue ray player για τον υπολογιστή για να μπορώ να το κάνω back up, θα το κάνω back up στο σκληρό μου και θα αγοράσω media player για να βλέπω το back up...δεν το είχα σκεφτεί έτσι :)

Βασικά το backup θα το χρειαστείς αν κάτι πάθει το original....οπότε....

Βέβαια σε όλα αυτά, σας έχει απαντήσει ο Βασίλης πιο πάνω.

μήπως θα πρέπει αρχίζεις να το σκέφτεσαι έτσι μιά και είναι η νορμάλ άποψη του πράγματος?

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους.Νομίζω πως ήταν ότι καλύτερο υπήρχε στο χώρο αλλά δυστυχώς η ελλάδα τρώει τα παιδιά της.Η πειρατία τους ενόχλησε,κ ειδικά απο το The greekz.Κρίμα πάει κ αυτό,κ τώρα....Απο που θα κατεβάζουμε καμμιά ταινία βρε παιδιά?Ποιό έχει απομείνει τα κλείσαν όλα...Γνωρίζει κάποιος κανένα αξιόλογο forum όπως αυτό που έκλεισαν????

Απάντηση: Re: thegreekz τέλος

Γνωρίζει κάποιος κανένα αξιόλογο forum όπως αυτό που έκλεισαν????

Όποια απάντηση και να πάρεις, θα διαγραφεί, οπότε γιατί ρωτάς? Καλά, τον Κανονισμό δεν πρόλαβες να τον διαβάσεις, ούτε τι συζητάμε εδώ και 11 σελίδες είδες?:rolleyes:

Καλα κοροιδευομαστε μου φαινεται. Τεσπα ενταξει εχω αδικο και εχεις δικιο. Ειναι μονο για Backups!!!!

Α και ξεχασα ποσο βολικο ειναι να κανεις backup σε mkv!!!!!!!!!!!!!!

Καλα κοροιδευομαστε μου φαινεται. Ξερω οτι με την θεση σου δεν μπορεις να μιλησεις ελευθερα.....!Παντως ελπιζω να καταλαβες τι εννοω

Παντα φιλικα!

μήπως θα πρέπει αρχίζεις να το σκέφτεσαι έτσι μιά και είναι η νορμάλ άποψη του πράγματος?
μμμμμ...........! Καλα ολα αυτα τα λετε σοβαρα?

Και παλι φιλικα!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: thegreekz τέλος

Δήμητρη οταν θα εχω την οικονονομική δυνατότητα να το κάνω αυτό..θα το σκεφτώ σοβαρά.
Μεχρι τότε όμως...ας το κάνουν αυτοί που αντέχει η τσέπη τους

Ελπιζω να μη με παρεξηγησετε για τα προηγουμενα. Τα λεω σαν να μιλαω σε φιλους!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: thegreekz τέλος

Δήμητρη οταν θα εχω την οικονονομική δυνατότητα να το κάνω αυτό..θα το σκεφτώ σοβαρά.
Μεχρι τότε όμως...ας το κάνουν αυτοί που αντέχει η τσέπη τους

με καλυψες!!!

Καλα κοροιδευομαστε μου φαινεται. Ξερω οτι με την θεση σου δεν μπορεις να μιλησεις ελευθερα.....!Παντως ελπιζω να καταλαβες τι εννοω

Παντα φιλικα!

Η αλήθεια ειναι οτι εχεις δικαιωμα δημιουργιας αντιγραφου ασφαλειας.
Ειναι νομιμο.
Αρκει να εχεις αγορασει το πρωτοτυπο, να το εχεις στην κατοχη σου και να μην κανεις ταυτοχρονη χρηση, δηλαδη να χρησιμοποιεις παντα 1 κοπια την φορά, αυθεντικη ή αντιγραφο.

Πολυ χρησιμη δυνατοτητα οταν εχεις αγορασμενα 100 DVD και τα εχεις περασει μεσα σε σκληρο δισκο.
Προσωπικα μου ειναι αδιαφορο. Ποτε δεν βλεπω την ιδια ταινια. Σε αλλους χρησιμευει.

Καποιοι τον καιρο που τα video club δουλευαν και δεν ειχαν οδηγηθει προς το κλεισιμο, νοικιαζαν 3 ταινιες και τις εβλεπαν μετα απο 10 μερες.
Γιατι ποιος παει να βρει την ταινια που ψαχνει, να ειναι νοικιασμενη, να εχει καψει βενζινη και να ψαχνει παρκινγκ και στο τελος να φευγει με αδεια χερια.
Και αντε και ηρθε η παρεα σπιτι... αντε πες τους να περιμενουν μεχρι να πεταχτεις να βρεις ταινια... ουυυυ θα περιμενουν.
Μπορει να μην ηταν νομιμο 100% αλλά τουλαχιστον δεν ηταν και 100% παρανομο. Και σιγουρα οι εταιριες προωθησης ταινιων δεν εχαναν.

Το κακο με τα mkv δεν ηρθε λογω του broadband.
Ηρθε επειδη τα δισκακια bluray ηταν πανακριβα προς ενοικιαση, οι συσκευες bluray απλησιαστες και με 10 τιτλους ολους και ολους.
Ετσι και επρεπε να εισαι πολυ βλακας για να αγορασεις bluray.
Και ξεκινησαν τα mkv...

Αυτο το λαθος εκαναν οι εταιριες.
Διαφορετικα με 1 , αντε 1.5 νοικιαζες παλια ενα δισκακι (dvd).
Πολυ καλυτερα απο το να εχεις δισκους, broadband, καρτες γραφικων και τουμπανα υπολογιστες. Χωρις καν κοπο ειχες την ταινια που ηθελες. Αλλωστε ποσες θα εβλεπες την βδοβαδα; Μια, δυο, τρεις;
Απλα αυτο που χρειαζοταν ηταν φθηνα bluray players, φθηνα και πολλα δισκακια.
Αλλά επαιξαν γουδοχερι οι εταιριες...

Α, ξεχασα... ηταν και το HD DVD που βοηθησε ουσιαστικα να εδραιωθει το mkv...
Αλλο ενα γουδοχερι για τις εταιριες...

Last edited:
Status
Not open for further replies.