Θέλω λάστιχα!

ετσι ελεγα και εγω αλλα αυτα τα goodyear ειναι αρκετα μαλακα, περισοτερο απο τα μισλεν που εχω τωρα, τα οποια ζεσταινονται σχετικα γρηγορα.

πάντως αν σε παίρνει δες για 40άρια, το 35 θα σε ταλαιπωρήσει....

35άρι προφίλ;

Από... σφραγίσματα πως πάς;:help:

Εγώ και η γυναίκα μου πάντα Bridgestone ακριβώς γιατί δεν λιώνουν αμέσως (όπως κάτι Michelin).

Μόνο που θέλουν καλό ζέσταμα για να αρχίσουν να στρίβουν.

BTW, τι διάσταση είναι ακριβώς τα ελαστικά σου Ntinos;

παρολο που ειναι 35αρια, ελεω αναρτησης (σουπερ για τα γουστα μου) δεν κοπαναει το αμαξι καθολου. (φαντασου, ειναι και ρανφλατ, δλδ προφιλ-ντουβαρι)
Τα τελευταια bridgestone τα ειχα σε ενα G60 golf που ειχα, εχω να βαλω bridgestone απο το 1991, δεν θα ξαναβαλω....

Διασταση, 225/40/18 (μπροστα) 255/35/18 οπισθιως..

πάντως αν σε παίρνει δες για 40άρια, το 35 θα σε ταλαιπωρήσει....

δεν αλλαζω. Γιατι να με ταλαιπωρησει?
εδω δεν με ταλαιπωρησαν τα ρανφλατ...

Tα πιο ανθεκτικα λαστιχα ειναι τα Bridgestone Turanza αλλα δεν ξερω αν βγαινουν με 35αρι προφιλ.

Στο προηγουμενο αμαξι μου (Audi Α4) ειχα βαλει Michelin Primacy HP και ημουν αρκετα ευχαριστημενος παντως.

YΓ. Για Ελληνικους δρομους 35αρι προφιλ με 18αρα ζαντα ισοδυναμεί με αυτοκτονια...

δεν αλλαζω. Γιατι να με ταλαιπωρησει?
εδω δεν με ταλαιπωρησαν τα ρανφλατ...

πάσο, τα ρέστα σου...., ξέχασα ότι είσαι μικρούλης ακόμα !!!!:flipout::flipout:

Tα πιο ανθεκτικα λαστιχα ειναι τα Bridgestone Turanza αλλα δεν ξερω αν βγαινουν με 35αρι προφιλ.

Στο προηγουμενο αμαξι μου (Audi Α4) ειχα βαλει Michelin Primacy HP και ημουν αρκετα ευχαριστημενος παντως.

YΓ. Για Ελληνικους δρομους 35αρι προφιλ με 18αρα ζαντα ισοδυναμεί με αυτοκτονια...

Nα φας την γλωσσα σου λεω εγω ! :flipout:

Τι εννοεις δλδ ?

Δυο χρονια τωρα δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα.

υπάρχει μια φήμη στην αγορά των ελαστικών οτι τα Continental "σαπίζουν" μετά απο 2 χρόνια και χρειάζονται αλλαγή..
δεν ξέρω αν ισχύει αλλά επειδή αλλάζω πολύ πιο γρήγορα ελαστικά, τα Continental ήταν η επιλογή μου.

Απο εκεί και πέρα, νομίζω οτι τα Goodyear F1 είναι μονόδρομος.
Τα φορούσα σε ένα WRX και πραγματικά ήταν ότι καλύτερο είχα νοιώσει και οδηγήσει.
Ακόμα και στο βρεγμένο είναι πάρα πολύ καλά.

Τέλος, η κρίσημη ερώτηση είναι η εξής:
Έχεις ρεζέρβα στο αυτοκίνητο ?
Γιατί αν δεν έχεις (όπως εγώ πχ) και απορίψεις τα run flat (όπως επίσης έκανα εγώ) τότε θα πρέπει να έχεις το κιτ επισκευής που πιθανόν να σε βοηθήσει σε ώρα ανάγκης.
Επίσης θα πρέπει να παρακαλάς κάθε φορά που είναι να πας κάπου να μην πάθεις λάστιχο.

Ειχα ενα φιλο με Α4 που ειχε 235/40R18 , στα 20,000 χιλιομετρα ειχε διαλυσει και τα λαστιχα και τις ζαντες απο τις λακουβες....-bye-

Αυτο δεν σημαινει αυτοκτονια αλλα καταστροφη κατ' αρχας.

Κατα δευτερον, μπορει ο φιλος σου ειτε να ειχε αναρτησεις κουτσουρο, ειτε να σημαδευε καθε λακουβα στο περασμα του, ειτε να σκαρφαλωνε σε πεζοδρομια, γενικα να μην ηταν προσεκτικος.

BTW, η διαστασεις αυτες ειναι απο "μαμα", και οχι δικη μου επιλογη απο κ@βλ@ ή "μουρη", πες το οπως θες.

Re: Απάντηση: Θέλω λάστιχα!

εγω προτιμω αυτα εχω τα δευτερα
1 http://www.bfgoodrichtires.com/overview/g-force-t-a-kdw/22.html
2 http://www.toyo.com/docs/tires/tires.asp?lpid=18966&name=Proxes%20T1R™&category=sport

μετα απο αυτα καλα ειναι τα michelin pilot sport. pirreli p zero

με τα bfgoodrich ανεβαινεις και τοιχο το αμαξι γινεται βεντουζοτρενο

Ευχαριστω, αλλα εχω τις συγκεκριμενες επιλογες που εγραψα παραπανω.

Re: Απάντηση: Θέλω λάστιχα!

υπάρχει μια φήμη στην αγορά των ελαστικών οτι τα Continental "σαπίζουν" μετά απο 2 χρόνια και χρειάζονται αλλαγή..
δεν ξέρω αν ισχύει αλλά επειδή αλλάζω πολύ πιο γρήγορα ελαστικά, τα Continental ήταν η επιλογή μου.

Απο εκεί και πέρα, νομίζω οτι τα Goodyear F1 είναι μονόδρομος.
Τα φορούσα σε ένα WRX και πραγματικά ήταν ότι καλύτερο είχα νοιώσει και οδηγήσει.
Ακόμα και στο βρεγμένο είναι πάρα πολύ καλά.

Τέλος, η κρίσημη ερώτηση είναι η εξής:
Έχεις ρεζέρβα στο αυτοκίνητο ?
Γιατί αν δεν έχεις (όπως εγώ πχ) και απορίψεις τα run flat (όπως επίσης έκανα εγώ) τότε θα πρέπει να έχεις το κιτ επισκευής που πιθανόν να σε βοηθήσει σε ώρα ανάγκης.
Επίσης θα πρέπει να παρακαλάς κάθε φορά που είναι να πας κάπου να μην πάθεις λάστιχο.

Επι της κρισιμης ερωτησης, εχω "καβατζα" μια "βοηθητικη" (θα την εχω στο πορτ μπαγκαζ σε ταξιδι (βλακεια, χασιμο χωρου, αλλα ειμαι αγχωδης τυπος) ενω εχω και ενα κιτακι που λεγεις.

Δημητρη, παμε για good year F1 ? (ειναι πολυ καινουργια τα συγκεκριμενα, δεν ξερω αν ειναι τα ιδια με αυτα που ειχες)

Σχετικα με το οτι καθε δυο χρονια θελουν αλλαγη, μου ειναι δεδομενο, κανω περι τα 25000 τον χρονο.

τσίμπα τα F1 και θα είσαι "παπάς" !!

να ξέρεις όμως οτι θέλουν λίγο ζέσταμα στην αρχή.

Για την ιστορία (μιας και ξεκίνησα το θέμα) έβαλα Nokian.
Μου άρεσαν.
Αν και στοίχιζαν μόνο 20 ευρώ στην τετράδα φθηνότερα από τα φιρμάτα (τελευταία...) Κοντινένταλ, τα προτίμησα και μέχρι στιγμής τα πάνε σε όλους τους τομείς (κράτημα, φρένα, βροχή, θόρυβος, άνεση) απρόσμενα καλά.

:flipout::flipout::flipout:

Δημήτρη, ούτε κινητό δεν παίρνεις με 20 ευρώ.

20 ευρώ ανα τετράδα φθηνότερα απο τα φιρμάτα εξηγεί ο Γιάννης...

Petran ο Πρόεδρος διαβάζει πολύ γρήγορα
Αλλά δικαιολογείται καθώς ως γράφει: "δύσκολη η επάνοδος"!!!

Last edited: