Re: Απάντηση: Θέλω λάστιχα!
ΑΑΑΑΑαααααααΑΑΑΑΑααααα...οκ!!!
Μάλλον δεν διάβασες το ποστ #15![]()
ΑΑΑΑΑαααααααΑΑΑΑΑααααα...οκ!!!
Μάλλον δεν διάβασες το ποστ #15![]()
.
διότι τα μεταξωτά εσώρουχα....
Παν χειμερινά δεν βάζω στον πέζουλα.
Έβαλα πέρσι στο φιεστάκι (αν και δεν έριξε νιφάδα...) και θα έχω αυτό για τα δύσκολα καθώς γουστάρω ελαφρύ αμαξάκι στα χιόνια (το σπρώχνεις ευκολότερα!)
Πάντως τα turanza όντως είναι σαματατζίδικα, περισσότερο από τα energy, αλλά αυτά που έχω σαν πλαστελίνη συμπεριφέρθηκαν εξ' αρχής!
Κανά τέστ τρέχει πουθενά στο διαδίκτυο???
Κι εγώ στο μικρό (Colt 1.3) είμαι σχετικά ικανοποιημένος με τα μαμίσια Turanza (195/55/15). Θα τα αλλάξω αυτό τον μήνα και σκεφτόμουν να δοκιμάσω τα Toyo Proxes.
Έχει κανείς εμπειρία από τα συγκεκριμένα Toyo ?
ναι...το ένα ήταν θεόστραβο και δεν ερχόταν ούτε με ζυγοστάθμιση, είναι σκληρά και σπινιάρουν εύκολα. Στο βρεγμένο είναι κάπως καλύτερα. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα τα ξαναβάλω! dunlop και παλι dunlop.
Το μόνο στραβό των fulda είναι τα λίγο μαλακά μάγουλα που θέλουν προσοχή σε κράσπεδα, κατά τα άλλα άψογα!
σε αυτό τον τομέα τα continental conti sport contact που φορούσα ήταν σαφώς χειρότερα. Μου έσκασε πλαϊνό σε λακουβίτσα με 40 χιλιόμετρα.
Και όσον αφορά τα κράσπεδα, αυτό ισχύει για όλα τα λάστιχα!
Επαναφερω το θεμα μιας και ηρθε η ωρα για τα δικα μου, μετα απο 50000 χλμ.
Προς το παρον, εχω αυτα τα παλιο ραν φλατ, τα οποια και δεν ξαναθελω.
Εκτος απο μισλεν (αυτα εχω) σκεφτομαι τα παρακατω 3:
Continental SportContact 3
Goodyear F1 - Assymetric
Dunlop SportMaxx
Οι τιμες των 3 αυτων ειναι παραπλησιες, 100 ακριβοτερο το goodyear απο τα continental και dunlop.
Για τα Goodyear & Dunlop, μου δινου 2 χρονια εγγυηση οτι σε περιπτωση σπασιματος, γινεται αντικατασταση χωρις χρεωση (δεν μου ειναι απαραιτητη προυποθεση για την αγορα τους)
Ενω ημουν πολυ κοντα στα continental, μου ειπανε οτι ειναι αρκετα ευπαθη σε σχεδη με τα goodyear.
Καμια γνωμη παρακαλω ??
Υγ. για run flat μαλλον δεν το συζηταμε καθολου. Σωστα?
Ξερεις / εχεις ακουσει αν οντως ειναι (σε σχεση με τα αλλες επιλογες) ευπαθη?
Μιλαμε για 35 αρι προφιλ ... :violent-smiley-030:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.