Θέλω να πάρω ενα στερεοφωνικό για να ακούω μουσική...

bravelover

New member
30 May 2008
87
Δεν θέλω όμως να γράφω cd θέλω να συνδέσω το iPhone , iPad , USB stick και να ακούω απο εκει την μουσική μου. Τι λύση προτείνετε ;

Last edited by a moderator:
Re: Θέλω να πάρω ενα στερεωφωνικο για να ακούω μουσικη

Σε τι κόστος θέλεις να κινηθείς?

Μέχρι 100 να ειναι μαζι με τα ηχεία ενα.

Μπορω να συνδέσω μελλοντικα και iPad

Φίλε με τόσο λίγα χρήματά δεν μπορείς να έχεις κ ηχητικές απαιτήσεις... νομίζω πως αν πας σε ένα πολυκατάστημα τύπου Κοτσωβολος θα βρεις κάποιο που να ταιριάζει στις ανάγκες σου οσον αφορα στις συνδέσεις που θέλεις. Όπως αυτό που σου προτάθηκε πιο πάνω...

Τωρα στο μαγαζι εχω ενα στερεωφωνικο μικρο και με κουράζει να γράφω cd συνέχεια. Θέλω άλλη λύση να ακούω τα τραγούδια χωρίς να χρειάζεται να τα γράφω καθε τρεις και λίγο. Σκέφτηκα το iPad γι'αυτη την δουλεια. Εχω φυσικα και λάπτοπ αλλα το εχω σαν κατεβάστηρι σπίτι. Σκέφτηκα και το άλλο να πάρω 2 ηχεία και να τα συνδέσω πάνω στο iPad ? δεν ξερω πια ειναι πιο καλη λύση

Τωρα στο μαγαζι εχω ενα στερεωφωνικο μικρο και με κουράζει να γράφω cd συνέχεια. Θέλω άλλη λύση να ακούω τα τραγούδια χωρίς να χρειάζεται να τα γράφω καθε τρεις και λίγο. Σκέφτηκα το iPad γι'αυτη την δουλεια. Εχω φυσικα και λάπτοπ αλλα το εχω σαν κατεβάστηρι σπίτι. Σκέφτηκα και το άλλο να πάρω 2 ηχεία και να τα συνδέσω πάνω στο iPad ? δεν ξερω πια ειναι πιο καλη λύση
να πάρεις δυο ενεργά ηχεια και να τα συνδέσεις στο λαπτοπ... δεν χρειαζεσαι ipad

δεν με νοιαζει να συνδεεται και το iphone μπορω να το κανω και μεσω aux πιο πολυ να εχει usb stick και aux in

θα επιμεινω στην λυση ενεργα ηχεια και λαπτοπ... μπορεις να ελέγχεις το foobar απο το ipad ... υπάρχει εφαρμογή (για android σιγουρα, λογικά και για ios)

απο ηχητικης πλευρας η λυση που σου εχουν προτεινει ειναι μακραν ανωτερη. στα 100-200 ευρω για ηχεια+ενισχυτη+ραδιο+δυνατοτητες συνδεσεις+cd (ολα αυτα πανε πακετο συνηθως) μην περιμενεις και πολλα

απ την αλλη, 2 ενεργα ηχειακια θα σε απογειωσουν

εκτος και αν κοιταξεις λιγο τα μεταχειρισμενα

νομιζω πως αναπαραγαγει μονο mp3 και οχι αλλα φορματ. καπως περιορισμενο αν θες και flac κτλ

Δεν με νοιάζει η τέλεια ακουστική απλώς να ακούω άνετα τα τραγούδια που εχω στο Κινητο και το USB stick με νοιάζει. Πως σας φαίνεται αυτο.

http://www.getitnow.gr/prod/eikona-ihos/ihos/mini-micro-hi-fi/sony-cmt-fx200/prod440500pp/

Mε τα ίδια σχεδόν χρήματα,αγοράζεις ενεργά ηχεία!
Γιατί να μην ακούς και ποιοτικά;