Θέλω να πάρω ενα στερεοφωνικό για να ακούω μουσική...

Και αυτά που τα συνδέω σε λάπτοπ επειδη η πηγή που εχω τωρα παίζει μόνο cd απλά και κασέτα.

Αυτο το στερεωφωνικο εχω τωρα ImageUploadedByTapatalk 21364035472.207657.jpg

Οπως είπα δεν με απασχόλη πολυ ο ποιοτικούς ήχος αλλα να μπορω να συνδέω USB stick iPhone & iPad στην πηγή και με καλώδιο να ειναι δεν με ενοχλη.

Last edited:
τα ipad ipod iphone θα κανουν καλυτερη δουλεια συνδεδεμενα απο την εξοδο ακουστικων με καλωδια rca και μετατροπεα απο minijack σε rca πανω στα ενεργα απευθειας. τον ελεγχο της εντασης θα τον κανεις απο το player που χρησιμοποιεις στο iphone. τα all in one ειδικα σε budget που κοιτας τα θεωρω προσωπικα πεταμενα λεφτα. λεπτοηχα τσιριχτα και πλαστικουρια.

τα ipad ipod iphone θα κανουν καλυτερη δουλεια συνδεδεμενα απο την εξοδο ακουστικων με καλωδια rca και μετατροπεα απο minijack σε rca πανω στα ενεργα απευθειας. τον ελεγχο της εντασης θα τον κανεις απο το player που χρησιμοποιεις στο iphone. τα all in one ειδικα σε budget που κοιτας τα θεωρω προσωπικα πεταμενα λεφτα. λεπτοηχα τσιριχτα και πλαστικουρια.

Δηλαδη προτίνεται ηχεία και να συνδέσω πάνω σε αυτά οτι πηγή θέλω πχ λάπτοπ η iPad ? στα μπαρ και ειστιατορια βλέπω έχουν λάπτοπ συνδέμενα σε ηχεία πάνω και απο εκει παίζουν μουσικη.

οταν ειπες "μαγαζι" θες να εχεις αυτο/α που θα παρεις σε μαγαζι κ να ακουει κ ο κοσμος απο αυτά;

οταν ειπες "μαγαζι" θες να εχεις αυτο/α που θα παρεις σε μαγαζι κ να ακουει κ ο κοσμος απο αυτά;

Θα τα ακούω οταν δεν εχει κοσμο. Οταν εχει κοσμο θα βάζω αυτά που θέλει ο κόσμος.

ναι βρε... εννοώ αυτο που θα πάρεις θα ειναι το συστημα του μαγαζιου;
αν ναι, ... δεν ειναι δυνατον να καλυφθει ολοκληρο μαγαζι με ηχεια των 100

Μικρο μαγαζι ειναι 34 τετραγωνικά. Δεν θέλω μεγάλο ενα μικρο να κάνω την δουλεια μου

Τέλος πάντων ...
34 τετρ. είναι πάρα πολλά για τόσο μικρο ηχειο-συστημα. Τότε είναι μονόδρομος το να πάρεις τα πιο μεγάλα ενεργά ηχεία που θα βρεις στα χρήματά που μπορείς να δώσεις κ να παίζεις από το λαπτοπ.
Τι μαγαζί είναι αν επιτρέπεται;

Εξαρτάται από το μαγαζί, το μέγεθος του, δεν είναι εκεί το θέμα.
Αλλά δε συμφωνώ για ενεργά ηχεία στη συγκεκριμένη περίπτωση. Ένα ολοκληρωμένο ηχοσύστημα όπως τα οικονομικά που προτείνονται στην αρχή θα εξυπηρετήσει καλύτερα. Διότι θα έχει ραδιόφωνο κατ' αρχήν. Επίσης θα μπορεί να παίζει από διάφορες πηγές (CD, iPhone/Smartphone, USB Stick κλπ) χωρίς να απασχολείται ιδιαίτερα και να αποσπάται από την κυρίως εργασία του. Ενώ η κάλυψη της μουσικής υπόκρουσης με υπολογιστή χρειάζεται και λίγο περισσότερη επίβλεψη. Και το αυτοτελές ηχοσύστημα μπορεί να το χειριστεί οποιοσδήποτε, όχι μόνο ο κάτοχος του υπολογιστή.

Εξάλλου τα ενεργά ηχεία (π.χ. τα Fostex που αναφέρθηκαν) απαιτούν και κατάλληλη κάρτα ήχου. Πράγμα που θα αυξήσει το κόστος.

Μιχάλη ο φίλος ειπε πως θεέι να παιζει αϋλα usb stick κλπ οχι cd κ ραδιοφωνο (εκτός αν δεν κατάλαβα καλα)
οσον αφορά την χρηση του υπολογιστή στο μαγαζί ΤΟΥ υποθετω θα την κάνει ο ιδιος .. λεω γω τωρα..
σε πρωτη φαση μπορει να συνδεσει τα ηχεια στην εξοδο ηχου του λαπτοπ και αργοτερα παιρνει κ μια uca 222 (30 ευρα δεν ειναι κ τπτ φοβερό) και ειναι κομπλέ...

Εξαρτάται από το μαγαζί, το μέγεθος του, δεν είναι εκεί το θέμα.
Αλλά δε συμφωνώ για ενεργά ηχεία στη συγκεκριμένη περίπτωση. Ένα ολοκληρωμένο ηχοσύστημα όπως τα οικονομικά που προτείνονται στην αρχή θα εξυπηρετήσει καλύτερα. Διότι θα έχει ραδιόφωνο κατ' αρχήν. Επίσης θα μπορεί να παίζει από διάφορες πηγές (CD, iPhone/Smartphone, USB Stick κλπ) χωρίς να απασχολείται ιδιαίτερα και να αποσπάται από την κυρίως εργασία του. Ενώ η κάλυψη της μουσικής υπόκρουσης με υπολογιστή χρειάζεται και λίγο περισσότερη επίβλεψη. Και το αυτοτελές ηχοσύστημα μπορεί να το χειριστεί οποιοσδήποτε, όχι μόνο ο κάτοχος του υπολογιστή.

Εξάλλου τα ενεργά ηχεία (π.χ. τα Fostex που αναφέρθηκαν) απαιτούν και κατάλληλη κάρτα ήχου. Πράγμα που θα αυξήσει το κόστος.

Αυτό ακριβώς θέλω με καλύψες

Οπότε θέλω ενα στερεωφωνικο που νε δέχεται USB stick να παίζει cd mp3 και να εχει υποδοχή aux in για να συνδέω το Κινητο μου η το iPad μου.

τοτε φιλε θα πας σε ενα μαγαζί στην αγορά και θα βρεις ποιο απο τα συστηματα που εχουν σου κάνει απο αποψη συνδέσεων... :) :)

μπορει κ να επελεγα το τουρμπο-χ
στην τοπικη αγορά δεν βρίσκεις τπτ;
Ο Παπ/λης έχει αρκετά στερεο τέτοιου τυπου απο οσο θυμάμαι... ειμαστε πατριωτες βλεπεις! -bye-

μπορει κ να επελεγα το τουρμπο-χ
στην τοπικη αγορά δεν βρίσκεις τπτ;
Ο Παπ/λης έχει αρκετά στερεο τέτοιου τυπου απο οσο θυμάμαι... ειμαστε πατριωτες βλεπεις! -bye-

Μένω σε χωριό πρέπει να κατέβω Μυτιλήνη