Καλημέρα και Χρόνια πολλά!
Ενώ το αρνάκι ψήνεται, εγώ ψήνομαι για τηλεόραση!!!
Αφού λοιπόν κατέληξα στην τεχνολογία (Plasma!), και με δεδομένα τα ~2,5-3μ απόσταση θέασης για αναλογικά (ή ψηφιακά αρκετά αργότερα-Χαλκίδα γαρ) κανάλια, ταινίες HD σε mkv, και κάνα Pro ή Dirt2 που και που, έχω αρκετά μοντέλα που καλοβλέπουν το πορτοφόλι μου!
Τα χρήματα που διαθέτω είναι περί τα 1000 και κάτω, με προτεινόμενα τα 800-900 ! (Βασικά δεν θέλω να δώσω πολλά γιατί το 3d πλησιάζει και με βλέπω σε κάνα-δυο χρόνια να θέλω πάλι τηλεόραση, οπότε θέλω κάτι καλό αλλά σε νορμάρ τιμή με ότι καλύτερο μπορεί να διαθέτει σε αυτά τα λεφτά...)
Έτσι λοιπόν...
LG 50PK550 ~830
Νομίζω πολύ καλή περίπτωση! Και μάλιστα σε 18άτοκες δόσεις για όποιον ενδιαφέρεται. Να είχε και δικτυακές δυνατότητες :-(
LG 50PK760 ~900 (?)
προς το παρόν μόνο από pixmania όμως, άρα +140 μεταφορικά!
Νομίζω η καλύτερη περίπτωση αυτή τη στιγμή με τα πάντα όλα πάνω!!!
LG 50PS8000 50'' ~970
Αυτό είναι περσινό μοντέλο? Φαντάζομαι δεν αξίζει έτσι (αφού υπάρχουν τα νέα)?
Αλλαγή εταιρίας...
Samsung PS50B650 ~1010
Καλή περίπτωση νομίζω.
Και τώρα...
Panasonic Viera ΤX-P42G20E 42'' ~1045
Πιθανόν η καλύτερη? Αλλά 42άρα :-( (όχι ότι θα μου έπεφτε μικρή αλλά...)
Και με όλες τις δυνατότητες! Αλλά για 42άρα που πέφτει λίγο ακριβή!
Panasonic Viera ΤX-P42G10E 42'' ~800
Καλύτερη τιμή από την παραπάνω αλλά περσινό μοντέλο! Σε τι υπολείπεται? Αξίζει?
Panasonic TX-P42S20E 42" ~850
Ακόμα μια καλή λύση. Χωρίς τα καλούδια της G20 όμως! :-(
Μεγάλο το μπέρδεμα λοιπόν!!! Πως θα σας φαινόταν να με ξεμπερδέψετε λίγο???
Και άλλες ερωτήσεις...
Την G20 είχα από την αρχή στο μυαλό μου, αλλά τα 1045 μου φαίνονται πλέον πολλά για 42άρα, βλέποντας 50άρες με 800 !!! Αξίζει?
42άρα Pany S20, χωρίς καλούδια (αφού προτιμώ τα 800 από τα 1045 της G20) ή άλλη μάρκα αλλά στις 50? (πχ lg)
Την KP550 την έχει δει κανένας από κοντά? Γιατί εντάξει τα θετικά σχόλια που διαβάζω, αλλά αν δεν την έχεις μπροστά σου...
Με ενδιαφέρει πολύ πάντως!
Η Samsung αξίζει?
Την KP760 που νομίζω με ενδιαφέρει πιο πολύ από όλες πότε βλέπετε να έρχεται προς τα μέρη μας και σε τι τιμή?
Στα θέλω μου, εκτός των παραπάνω με ενδιαφέρουν αρκετά και οι δυνατότητες internet (κάνα youtube δεν είναι άσχημο), ο media player δεκτός βεβαίως, ψηφιακή σε mpeg2 και 4, αλλά πάνω απ'όλα μια καλή εικόνα!
Θεωρητικά κατά σειρά προτίμησης εγώ έχω 50KP760, 50KP550 (αν και την LG δεν την πολύ πάω γενικώς), PS50B650,ΤX-P42G20E 42 (πολλά λεφτά όμως :-(), P42S20E 42.
Τι λέτε?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Σόρρυ που έγραψα πολλά, αλλά ήθελα να είμαι όσο πιο ακριβής γίνεται για το τι ζητάω (δεν ξέρω αν τα κατάφερα...).
Καλό Πάσχα σε όλους!!!
Ενώ το αρνάκι ψήνεται, εγώ ψήνομαι για τηλεόραση!!!

Αφού λοιπόν κατέληξα στην τεχνολογία (Plasma!), και με δεδομένα τα ~2,5-3μ απόσταση θέασης για αναλογικά (ή ψηφιακά αρκετά αργότερα-Χαλκίδα γαρ) κανάλια, ταινίες HD σε mkv, και κάνα Pro ή Dirt2 που και που, έχω αρκετά μοντέλα που καλοβλέπουν το πορτοφόλι μου!
Τα χρήματα που διαθέτω είναι περί τα 1000 και κάτω, με προτεινόμενα τα 800-900 ! (Βασικά δεν θέλω να δώσω πολλά γιατί το 3d πλησιάζει και με βλέπω σε κάνα-δυο χρόνια να θέλω πάλι τηλεόραση, οπότε θέλω κάτι καλό αλλά σε νορμάρ τιμή με ότι καλύτερο μπορεί να διαθέτει σε αυτά τα λεφτά...)
Έτσι λοιπόν...
LG 50PK550 ~830
Νομίζω πολύ καλή περίπτωση! Και μάλιστα σε 18άτοκες δόσεις για όποιον ενδιαφέρεται. Να είχε και δικτυακές δυνατότητες :-(
LG 50PK760 ~900 (?)
προς το παρόν μόνο από pixmania όμως, άρα +140 μεταφορικά!
Νομίζω η καλύτερη περίπτωση αυτή τη στιγμή με τα πάντα όλα πάνω!!!
LG 50PS8000 50'' ~970
Αυτό είναι περσινό μοντέλο? Φαντάζομαι δεν αξίζει έτσι (αφού υπάρχουν τα νέα)?
Αλλαγή εταιρίας...
Samsung PS50B650 ~1010
Καλή περίπτωση νομίζω.
Και τώρα...
Panasonic Viera ΤX-P42G20E 42'' ~1045
Πιθανόν η καλύτερη? Αλλά 42άρα :-( (όχι ότι θα μου έπεφτε μικρή αλλά...)
Και με όλες τις δυνατότητες! Αλλά για 42άρα που πέφτει λίγο ακριβή!
Panasonic Viera ΤX-P42G10E 42'' ~800
Καλύτερη τιμή από την παραπάνω αλλά περσινό μοντέλο! Σε τι υπολείπεται? Αξίζει?
Panasonic TX-P42S20E 42" ~850
Ακόμα μια καλή λύση. Χωρίς τα καλούδια της G20 όμως! :-(
Μεγάλο το μπέρδεμα λοιπόν!!! Πως θα σας φαινόταν να με ξεμπερδέψετε λίγο???

Και άλλες ερωτήσεις...
Την G20 είχα από την αρχή στο μυαλό μου, αλλά τα 1045 μου φαίνονται πλέον πολλά για 42άρα, βλέποντας 50άρες με 800 !!! Αξίζει?
42άρα Pany S20, χωρίς καλούδια (αφού προτιμώ τα 800 από τα 1045 της G20) ή άλλη μάρκα αλλά στις 50? (πχ lg)
Την KP550 την έχει δει κανένας από κοντά? Γιατί εντάξει τα θετικά σχόλια που διαβάζω, αλλά αν δεν την έχεις μπροστά σου...
Με ενδιαφέρει πολύ πάντως!
Η Samsung αξίζει?
Την KP760 που νομίζω με ενδιαφέρει πιο πολύ από όλες πότε βλέπετε να έρχεται προς τα μέρη μας και σε τι τιμή?
Στα θέλω μου, εκτός των παραπάνω με ενδιαφέρουν αρκετά και οι δυνατότητες internet (κάνα youtube δεν είναι άσχημο), ο media player δεκτός βεβαίως, ψηφιακή σε mpeg2 και 4, αλλά πάνω απ'όλα μια καλή εικόνα!
Θεωρητικά κατά σειρά προτίμησης εγώ έχω 50KP760, 50KP550 (αν και την LG δεν την πολύ πάω γενικώς), PS50B650,ΤX-P42G20E 42 (πολλά λεφτά όμως :-(), P42S20E 42.
Τι λέτε?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Σόρρυ που έγραψα πολλά, αλλά ήθελα να είμαι όσο πιο ακριβής γίνεται για το τι ζητάω (δεν ξέρω αν τα κατάφερα...).
Καλό Πάσχα σε όλους!!!