Δεν ειναι λιγες.Ειναι ΠΟΛΥ λιγες.Μολις γυρισα απο Κωτσοβολο και καθομουν επιτηδες σε καναπε στα 3 μετρα περιπου μπροστα απο μια lg που διαφημιζουν 55αρα -δε θυμαμαι μοντελο- και ειναι απλα ανεπαρκης.Και εδειχνε και full screen εικονα απο ps4.Δλδ oι 55'' για Digea κ PopCorn Time απο τα 3.20μ ειναι λιγες;
Μολις γυρισα απο MediaMarkt κ απορουσαν γιατι θελω πανω απο 50''.
Τους εξηγησα για τα forums κ τις συμβουλες σας, αλλα επεμεναν οτι οι 65'' ειναι πολλες.
Κ πως αφου δεν θα δω 4Κ, θα χασω σε εικονα αν παρω πχ την KS9000 σε 65'' αντι την B6 την 55''.
Αχ θεουλη μου τι να κανω?:furious3:
Για το θέμα της τιμής πάντως, να σας πω ότι πριν 2-3 μήνες παρήγγειλα τηλεόραση από τον Κωτσόβολο και θα ερχόταν σε μια βδομάδα. Τις επόμενες μέρες όμως έβγαλε προσφορά το Πλαίσιο για 20% με πιστωτική κάρτα eurobank, οπότε στην ίδια τηλεόραση, που έκανε 1.000 ευρώ κέρδιζα 200. Πήγα να ακυρώσω την παραγγελία και μου είπαν να κόψουν 100 ευρώ. Δεν δέχτηκα, αλλά γενικά παίρνουν από παζάρια.
Άσχετο, αλλά η τηλεόραση που πήρα, μια LG-60UH770V είναι τραγική... Βλέπω κάτι γραμμές, βλέπω κάτι σκιές... Μια τραγωδία. Σήμερα ήρθε και την πήρε το σέρβις. Η βλακεία που έκανα είναι ότι δεν τη δούλεψα αρκετά τις πρώτες μέρες ώστε να προλάβω το DOA. Γενικά δεν το έψαξα αρκετά πριν την πάρω.
Αναφέρεσαι σε χάλια εικόνα ή σε βλάβη; Σου είπαν κάτι από το σέρβις;
Με το χερι στην καρδια -εγω- θα πηγαινα για την Β6.
ΑΝ ομως ειχα χωρο πολυ στο σαλονι και ηθελα καπως να το γεμισω τοτε 65'
Τι τιμη πετυχες τελικα?
Λοιπόν φτάσαμε στην τελική ευθεία.
Στο ένα μαγαζί με περιμένει KS8000 65", κ στο άλλο Β6 55".
Ίδια τιμή.
Τι κάνω.
Στην ουσία λίγο Kodi, λίγο PS4 απλό, λίγο Popcorn Time, κ περισσότερο Digea.
3.30m αποσταση
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.