Θελω τα φωτα σας για 65''

Re: Αδιαφορωντας για το 4Κ, 65'' KS8000 ή 55'' B6??

3.2μ και ανω και 55 δεν θα το συστηνα. Εγω προσωπικα δεν θα εδινα τα χρηματα για την 8000 γιατι δεν μαρεσουν οι samsung γενικα. Θα επαιρνα κατι φτηνοτερο. Αλλιως μονο Β6 με παραπανω λεφτα.

Κοιτα δεν ειναι αναγκαστικα λιγες, απλα χανεις πολυ απο τις μπαρες. Για digea ειναι υπεραρκετες. Για ταινιες θελει παραπανω κατα τη γνωμη μου. Τι ειχες πριν ειπαμε?

Δλδ oι 55'' για Digea κ PopCorn Time απο τα 3.20μ ειναι λιγες;
Δεν ειναι λιγες.Ειναι ΠΟΛΥ λιγες.Μολις γυρισα απο Κωτσοβολο και καθομουν επιτηδες σε καναπε στα 3 μετρα περιπου μπροστα απο μια lg που διαφημιζουν 55αρα -δε θυμαμαι μοντελο- και ειναι απλα ανεπαρκης.Και εδειχνε και full screen εικονα απο ps4.
Εγω ειμαι στα 2.8 περιπου και δεν ψαχνω κατω απο 60αρα πλεον.

Μολις γυρισα απο MediaMarkt κ απορουσαν γιατι θελω πανω απο 50''.
Τους εξηγησα για τα forums κ τις συμβουλες σας, αλλα επεμεναν οτι οι 65'' ειναι πολλες.
Κ πως αφου δεν θα δω 4Κ, θα χασω σε εικονα αν παρω πχ την KS9000 σε 65'' αντι την B6 την 55''.
Αχ θεουλη μου τι να κανω?:furious3:

Μολις γυρισα απο MediaMarkt κ απορουσαν γιατι θελω πανω απο 50''.
Τους εξηγησα για τα forums κ τις συμβουλες σας, αλλα επεμεναν οτι οι 65'' ειναι πολλες.
Κ πως αφου δεν θα δω 4Κ, θα χασω σε εικονα αν παρω πχ την KS9000 σε 65'' αντι την B6 την 55''.
Αχ θεουλη μου τι να κανω?:furious3:

Το δίλλημα μέγεθος ή ποιότητα είναι διαχρονικό και αναπάντητο. Δεν υπάρχει απάντηση απόλυτη, πρέπει μόνος σου να αποφασίσεις σε ποιο από τα δύο θα δώσεις περισσότερη βαρύτητα ;)

Δεν υπάρχουν λίγες ή πολλές. Το μάτι σου θα συνηθίσει και τις πολλές και τις λίγες ίντσες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όσες ίντσες και να πάρεις, αφού τις συνηθίσεις θα σκεφτείς "θα μπορούσα να πάω και σε μεγαλύτερη". Το ίδιο ισχύει ακόμα και 65άρα να πάρεις όσο υπερβολικό και αν σου φαίνεται. Ασφαλώς, το θα μπορούσα να πάω σε μεγαλύτερη θα το νιώσεις κυρίως σε ταινίες και όχι αν πας να δεις ειδήσεις ή αθλητικά (που μπορεί η γρήγορη εναλλαγή να σε κουράσει).

Εγω με την 65αρα απο τη μια εβδομαδα ελεγα οτι θα μπορουσα (δεν θα μπορουσα επειδη δεν παιζουν +1000 ευρω απο αυτη που πηρα) να παρω μεγαλυτερη. Και μου λετε οτι οι 50αρες ειναι μεγαλες :P Και 100αρα θα επαιρνα αν δεν ηταν το θεμα των χρηματων στη μεση, αντε και του χωρου...

Για το θέμα της τιμής πάντως, να σας πω ότι πριν 2-3 μήνες παρήγγειλα τηλεόραση από τον Κωτσόβολο και θα ερχόταν σε μια βδομάδα. Τις επόμενες μέρες όμως έβγαλε προσφορά το Πλαίσιο για 20% με πιστωτική κάρτα eurobank, οπότε στην ίδια τηλεόραση, που έκανε 1.000 ευρώ κέρδιζα 200. Πήγα να ακυρώσω την παραγγελία και μου είπαν να κόψουν 100 ευρώ. Δεν δέχτηκα, αλλά γενικά παίρνουν από παζάρια.

Άσχετο, αλλά η τηλεόραση που πήρα, μια LG-60UH770V είναι τραγική... Βλέπω κάτι γραμμές, βλέπω κάτι σκιές... Μια τραγωδία. Σήμερα ήρθε και την πήρε το σέρβις. Η βλακεία που έκανα είναι ότι δεν τη δούλεψα αρκετά τις πρώτες μέρες ώστε να προλάβω το DOA. Γενικά δεν το έψαξα αρκετά πριν την πάρω.

Για το θέμα της τιμής πάντως, να σας πω ότι πριν 2-3 μήνες παρήγγειλα τηλεόραση από τον Κωτσόβολο και θα ερχόταν σε μια βδομάδα. Τις επόμενες μέρες όμως έβγαλε προσφορά το Πλαίσιο για 20% με πιστωτική κάρτα eurobank, οπότε στην ίδια τηλεόραση, που έκανε 1.000 ευρώ κέρδιζα 200. Πήγα να ακυρώσω την παραγγελία και μου είπαν να κόψουν 100 ευρώ. Δεν δέχτηκα, αλλά γενικά παίρνουν από παζάρια.

Άσχετο, αλλά η τηλεόραση που πήρα, μια LG-60UH770V είναι τραγική... Βλέπω κάτι γραμμές, βλέπω κάτι σκιές... Μια τραγωδία. Σήμερα ήρθε και την πήρε το σέρβις. Η βλακεία που έκανα είναι ότι δεν τη δούλεψα αρκετά τις πρώτες μέρες ώστε να προλάβω το DOA. Γενικά δεν το έψαξα αρκετά πριν την πάρω.

Αναφέρεσαι σε χάλια εικόνα ή σε βλάβη; Σου είπαν κάτι από το σέρβις;

Σε ένα κατάστημα Κωτσοβωλου, έχουν μια Β6 εκθεσειακη με αναγραφόμενη ημερομηνία ανοίγματος συσκευασίας 26/4. Τους την ζήτησα με δωρο την 5ετη εγγύηση.
Να τους εμπιστευτώ για την ημερομηνία?
Κ τι λέτε γενικά για την φυσική φθορά της OLED τεχνολογίας? Που υποτίθεται ότι χάνει σε φωτεινότητα στην πάροδο του χρόνου?
Εγώ γενικά βλέπω μέσο όρο 2 ώρες την ημέρα τηλεόραση.
Επίσης τίθεται κ το θέμα της στατικής εικόνας που ίσως προκαλέσει βλάβη κ μόνιμη σκιά στις OLED. Να το φοβάμαι?
Κ πως μπορώ να ελέγξω μια τηλεοραση αν έχει ήδη τέτοιο θέμα?

Αναφέρεσαι σε χάλια εικόνα ή σε βλάβη; Σου είπαν κάτι από το σέρβις;

Θα έλεγα και τα δύο.
Είναι έτσι ο οπίσθιος φωτισμός που σε κινούμενη εικόνα πχ σε ποδοσφαιρικό αγώνα φαίνονται σκιές. Αυτό καταλαβαίνω ότι είναι θέμα λειτουργίας των LED και δε μπορώ εύκολα να το αποφύγω.
Αυτό που θεωρώ βλάβη είναι μια οριζόντια γραμμή, περίπου στα 3/4 της οθόνης, στο επάνω μέρος, που έχει ελαφρώς διαφορετικό χρώμα και φωτισμό. Δεν είναι ιδιαίτερα εμφανής, αλλά αν κινηθεί κάθετα η εικόνα φαίνεται.
Ήρθε τεχνικός από την εταιρία που συνεργάζεται η LG και την είδε και παρότι δε μου φάνηκε και πείθεται ιδιαίτερα από το μέγεθος του προβλήματος, την επόμενη ημέρα με κάλεσαν και ήρθαν να παραλάβουν την τηλεόραση για επισκευή.

Οι σκιές που βλέπεις στον ποδοσφαιρικό αγώνα είναι ένα από τα πολλά ελλατώματα της τεχνολογίας led-lcd.
Το βλέπεις λόγω ανομοιομορφίας του πάνελ και συνήθως όσο πιο πολλές οι ίντσες τόσο πιο έντονο το πρόβλημα.

Λοιπόν φτάσαμε στην τελική ευθεία.
Στο ένα μαγαζί με περιμένει KS8000 65", κ στο άλλο Β6 55".
Ίδια τιμή.
Τι κάνω.
Στην ουσία λίγο Kodi, λίγο PS4 απλό, λίγο Popcorn Time, κ περισσότερο Digea.
3.30m αποσταση

Με το χερι στην καρδια -εγω- θα πηγαινα για την Β6.
ΑΝ ομως ειχα χωρο πολυ στο σαλονι και ηθελα καπως να το γεμισω τοτε 65'
Τι τιμη πετυχες τελικα?

Με το χερι στην καρδια -εγω- θα πηγαινα για την Β6.
ΑΝ ομως ειχα χωρο πολυ στο σαλονι και ηθελα καπως να το γεμισω τοτε 65'
Τι τιμη πετυχες τελικα?

1700 εκθεσειακες, με ανοιγμα συσκευασιας τον Απριλιο με πενταετή εγγυηση

Στα 3,30 χρειάζεσαι 65''. Αν έπαιζες στο 2,5 με 3 μέτρα max θα πήγαινες καρφί για τη Β6.

Λοιπόν φτάσαμε στην τελική ευθεία.
Στο ένα μαγαζί με περιμένει KS8000 65", κ στο άλλο Β6 55".
Ίδια τιμή.
Τι κάνω.
Στην ουσία λίγο Kodi, λίγο PS4 απλό, λίγο Popcorn Time, κ περισσότερο Digea.
3.30m αποσταση

digea και lg δε ειναι ο καλυτερος συνδιασμος...