Θέλω τις γνώμες σας

Απάντηση: Re: Θέλω τις γνώμες σας

Αφού ξέρετε αυτοκίνητο,εντοπίστε το και αφήστε του ένα τυπωμένο μήνυμα:

''Φίλε γείτονα, ξέρουμε το πρόβλημα σου. Μην ανησυχείς. Για όλα τα προβλήματα υπάρχει λύση. Τώρα μόνο με 50 ευρώ ο νέος μεγεθυντής πέους Dick Terminator 2000 turbo, μπορεί να κάνει θαύματα. Μπορείς να τον βρεις σε όλα τα ενημερωμένα φαρμακεία της περιοχής.''

Θα καθαρίσετε μία και καλή.

:flipout: Eύστοχο...

Ο δικός μου πάντως ήταν πιτσιρικάς και μετά κλαψούριζε στη μάνα του να μην του πουλήσει τη μηχανή...

''Φίλε γείτονα, ξέρουμε το πρόβλημα σου. Μην ανησυχείς. Για όλα τα προβλήματα υπάρχει λύση. Τώρα μόνο με 50 ευρώ ο νέος μεγεθυντής πέους Dick Terminator 2000 turbo, μπορεί να κάνει θαύματα. Μπορείς να τον βρεις σε όλα τα ενημερωμένα φαρμακεία της περιοχής.''

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Re: Θέλω τις γνώμες σας

:flipout: Eύστοχο...

Ο δικός μου πάντως ήταν πιτσιρικάς και μετά κλαψούριζε στη μάνα του να μην του πουλήσει τη μηχανή...

πήρε το dick exterminator ?
τι λέει ?:grinning-smiley-043

είναι τόσο καλό ?

Τι λέτε βρε παιδιά, σε HONDAκια μηχάνημα turbo? Ιεροσυλία!... -bye-

Πάντως τόσο "χτυπητό" αμάξι, λογικά εύκολα θα βρεθεί.. Αν και οι hondaκηδες έχουν 2-3-4 club... Ισως ο άλλος Μιχάλης να το γνωρίζει το αμάξι... συνήθως οι καγκουραίοι τα επιδεικνύουν με κάθε τρόπο, και σε κάθε μέσο...

μα ο άλλος Μιχάλης, έχει πύραυλο...
έλεος...

από τα φόρουμ - honda clubs μπορεί να έχει δει το αμάξι του αλλουνού... ξαναδιάβασε τι γράφω γιατί μάλλον δεν με κατάλαβες.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Θέλω τις γνώμες σας

πήρε το dick exterminator ?
τι λέει ?:grinning-smiley-043

είναι τόσο καλό ?

Με μπαταρίες?

Γιατί αν γίνει διακοπή και έρθει ξαφνικά το ρεύμα........

Μετα 3 μήνες 'εφυγε για φαντάρος. Φαντάζεστε τη συνέχεια. Πήρε αναβολή...

Η καημένη η μάνα του ντροπιάστηκε όταν της είπα ότι θα έχει προβλήματα με την αστυνομία! Ενοισα άσχημα! απ' ότι μου είπε γείτονας, του πήρε και τα κλειδιά για λίγες μέρες! Θα του έριξε και καμιά ψηλή... :flipout:

Το καλό δεν σας το είπα. Κάτι τύποι από μπιλιαρδάδικο κοντά στο σπίτι του του υποσχέθηκαν ότι θα του την κάψουν, αλλά την γλύτωσε.
Εφτιαξε και την εξάτμιση και κατέβαινε σβηστός την κατηφόρα!

Τέτοιος θα είναι και του Μελίδη, είμαι σίγουρος. Μια ευγενική προσέγγιση δεν βλάπτει, αλλά ποτέ μεμονομένα... -bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Θέλω τις γνώμες σας

Μετα 3 μήνες 'εφυγε για φαντάρος. Φαντάζεστε τη συνέχεια. Πήρε αναβολή...

παίρνουν τώρα αναβολή και γι αυτό ?

Η καημένη η μάνα του ντροπιάστηκε όταν της είπα ότι θα έχει προβλήματα με την αστυνομία! Ενοισα άσχημα! απ' ότι μου είπε γείτονας, του πήρε και τα κλειδιά για λίγες μέρες! Θα του έριξε και καμιά ψηλή... :flipout:

με κλειδί είιναι ?:antlers:

Το καλό δεν σας το είπα. Κάτι τύποι από μπιλιαρδάδικο κοντά στο σπίτι του του υποσχέθηκαν ότι θα του την κάψουν, αλλά την γλύτωσε.

να του την κόψουν ?

Εφτιαξε και την εξάτμιση και κατέβαινε σβηστός την κατηφόρα!

Τέτοιος θα είναι και του Μελίδη, είμαι σίγουρος. Μια ευγενική προσέγγιση δεν βλάπτει, αλλά ποτέ μεμονομένα... -bye-

....:flipout:

Καλά εσύ Δημήτρη ξεπέρασες κάθε προσδοκία!!
Αυτό κι αν είναι λύση. Ευφάνταστη και μάλλον αποτελεσματική.

Πάντως την ημέρα που γυρνάω τη γειτονιά δεν το εντοπίζω αυτό το αμάξι.
Μάλλον δουλεύει όλη μέρα και σκάει μύτη μόνο τη νύχτα πηγαίνοντας για ύπνο.

Σελινο στα αυτια δοκιμασες να μην ακους τιποτα ?

Το εκαναν και οι λεγεωναριοι στον Αστεριξ.
Χε χε, εκείνοι έβαλαν μαϊντανό, όχι σέλινο. Που το θυμήθηκες τώρα;
Θα πάω να ξεσκονίσω τα τεύχη του Αστερίξ.

Παίζει και το άλλο, να είναι καψούρης με καμιά της γειτονιάς !!!!!!

Το ίδιο πάθαμε και εδώ, 2 βδομάδες κάθε βράδυ πεταγόμασταν ........ όπως πετάχτηκε και ένα αυγό από το μπαλκόνι μου !!!!!!

@ supersonic

με κλειδί είιναι ?
Mια παλιά Honda 500-600 (?), cross ήταν. Δεν έχω ιδέα από μηχανές. Από τότε που έπεσα σε φρεσκοκομένα στάχια με παπάκι, όπου φύγει φύγει!

να του την κόψουν ?
ε για τι externinator μιλάμε τώρα!:flipout:

Mιχάλη άκου τι θα κάνεις..
Θα βάλεις ψησταριά στις 3 τα χαράματα..και θα φέρεις και 2-3 φιλαράκια για δήθεν πελάτες.
Θα έχεις αναρτήσει πιο πριν στο πεζοδρόμιο η σε εμφανές σημείο,πινακίδα που να γράφει "Ζεστό σουβλάκι-μπιφτέκι".
Ο τύπος αν εργάζοταν,και περνώντας απο κει,σίγουρα θα σταματήσει για καμμιά μπουκιά..
Και τότε...είναι όλος δικός σου!!!!!!!!!!!!!!!!!

Re: Απάντηση: Θέλω τις γνώμες σας

Θα βάλεις ψησταριά στις 3 τα χαράματα..και θα φέρεις και 2-3 φιλαράκια για δήθεν πελάτες.
Θα έχεις αναρτήσει πιο πριν στο πεζοδρόμιο η σε εμφανές σημείο,πινακίδα που να γράφει "Ζεστό σουβλάκι-μπιφτέκι".
Ο τύπος αν εργάζοταν,και περνώντας απο κει,σίγουρα θα σταματήσει για καμμιά μπουκιά..

πάνω στην έτοιμη σχάρα ! :grandpa:

Re: Απάντηση: Re: Θέλω τις γνώμες σας

Είναι ένα παλιό Ηonda Civic του 1996 με πολλά πρόσθετα "ειδη κιγκαλερίας"
Αεροτομές, βαφή περλέ ιριδίζουσα με χρώμα μαύρο και σομόν, μαύρα τζάμια, φουσκωμένα φτερά & μαρσπιέ, φωτιές και δράκοι στα πλαϊνά, λεντάκια στις πιτσιλίθρες και στα προβολάκια και πολύ χαμηλού προφίλ λάστιχα και περπατάει χοροπηδώντας μονοκόματο σαν να είναι κολλημένες οι αναρτήσεις του.
Αν πας ταξίδι μ αυτό μάλλον θα υποφέρεις στους ελληνικούς δρόμους.

Ρε συ Μιχάλη... Εχεις δει όλες αυτές τις λεπτομέρειες και δεν έχεις δει την πινακίδα του ?????

Αν γράφει και "Δωρεάν" τότε σίγουρα θα σταματήσει.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Θέλω τις γνώμες σας

Ρε συ Μιχάλη... Εχεις δει όλες αυτές τις λεπτομέρειες και δεν έχεις δει την πινακίδα του ?????
Αυτές όλες οι λεπτομέρειες φαίνονται από μακρυά.
Η πινακίδα του είναι όλη μαύρη καλυμμένη με πλεξιγκλας μπλε σκούρο. Δεν φαίνεται καθόλου και γι´αυτό έβαλε και το πλεξιγκλάς.