Θέλω τις γνώμες σας

Μπα. Το έχουν κάνει θεσμό.
Τα περισσότερα παλιά Honda Civic τα έχουν αγοράσει ρωσσοπόντιοι, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες μάντρας μεταχειρισμένων.
Επηρεάστηκαν τότε που βγήκε το πρώτο Fast & furius και πήραν τέτοια και τα "έφτιαξαν" σε μαγαζιά tuning.
Και νομίζουν ότι έγιναν μάγκες.
Άσε που οι περισσότεροι οδηγούν επικίνδυνα λες και είναι ο Paul Walker ή ο Vin Diesel.
Και ακόμη χειρότερα που είναι μαστούρηδες.
Μακρυά.

Ενώ οι Ελληνάρες δεν μαστουρώνουν, δεν πίνουν, δεν κάνουν καγκουριές, δεν βάζουν δυνατά μουσική.
Ο καθένας, όπως τα βρει είναι.
Αν η αστυνομία εδώ και χρόνια έκανε την δουλειά της, (και το κράτος), δεν θα υπήρχαν αυτά τα φαινόμενα.
Ούτε από Έλληνες, ούτε από μετανάστες.

Δεν συμφωνώ.
Φυσικά και έχουμε και μεις τους μαστούρηδες μας αλλά τα ποσοστά είναι αναμφισβήτητα πιο μεγάλα σ´αυτούς.
Αυτοί ήρθαν ήδη εθισμένοι από κει.
Ο στρατός δεν είχε πρόβλημα με τα ναρκωτικά και τα περιστατικά ήταν ελάχιστα.
Τώρα για ρωτήστε να μάθετε τι γίνεται εξ´αιτίας των.
Καλύτερα να μην τους έπαιρναν καθόλου φαντάρους.
Έτσι κι αλλιώς δεν προσφέρουν τίποτα και είναι μόνιμα μαστουρωμένοι.

Re: Απάντηση: Θέλω τις γνώμες σας

Ενώ οι Ελληνάρες δεν μαστουρώνουν, δεν πίνουν, δεν κάνουν καγκουριές, δεν βάζουν δυνατά μουσική.
Ο καθένας, όπως τα βρει είναι.
Αν η αστυνομία εδώ και χρόνια έκανε την δουλειά της, (και το κράτος), δεν θα υπήρχαν αυτά τα φαινόμενα.
Ούτε από Έλληνες, ούτε από μετανάστες.

ααα δεν έχεις δίκιο !!!!
τα παπάκια τα ΣΚΙΖΟΥΝ ! ( μόνο εκεί τους παίρνει να κάνουν μαγκιές !!) :grandpa:

Δεν συμφωνώ.
Φυσικά και έχουμε και μεις τους μαστούρηδες μας αλλά τα ποσοστά είναι αναμφισβήτητα πιο μεγάλα σ´αυτούς.
Αυτοί ήρθαν ήδη εθισμένοι από κει.
Ο στρατός δεν είχε πρόβλημα με τα ναρκωτικά και τα περιστατικά ήταν ελάχιστα.
Τώρα για ρωτήστε να μάθετε τι γίνεται εξ´αιτίας των.
Καλύτερα να μην τους έπαιρναν καθόλου φαντάρους.
Έτσι κι αλλιώς δεν προσφέρουν τίποτα και είναι μόνιμα μαστουρωμένοι.

1.Έχεις κάποιο στοιχείο συγκεκριμένα? Εγώ πιστεύω ότι είναι τα ίδια.
2.Το ότι ήρθαν εθισμένοι, τι σημαίνει?
3.Ο στρατός είχε, έχει και θα έχει προβλήματα με ναρκωτικά.
4.Να καταργηθεί ο στρατός όπως είναι. Κανένας δεν κάνει τίποτα απ τους φαντάρους.

Υπάρχουν και κάτι "Ελληνάρες" χειρότεροι από τους Ρωσσοπόντιους που λέτε παιδιά. Η αλητεία δεν έχει εθνικότητα...
Το λέω επειδή έζησα (όχι μόνον εγώ αλλά και ολόκληρη η γειτονιά μου) ένα πολύ άσχημο θρίλλερ, που κράτησε μάλιστα σχεδόν τρία χρόνια, με έναν Ελληνάρα αλητάμπουρα ολκής, από τον οποίο απαλλαγήκαμε μετά από απανωτές μηνύσεις και οργανωμένο σχέδιο της αστυνομίας για την σύλληψη και προσαγωγή του στο Αστυνομικό τμήμα!!!

Φιλικά
Γιώργος.

1.Έχεις κάποιο στοιχείο συγκεκριμένα? Εγώ πιστεύω ότι είναι τα ίδια.
Ναι οι αστυνομικοί τα ξέρουν διότι τα βλέπουν κάθε μέρα και έχουν πρόσβαση στα στατιστικά τους στοιχεία.
Έχω πολύ φίλο αστυνομικό και τα λέμε.

2.Το ότι ήρθαν εθισμένοι, τι σημαίνει?
Ότι εκεί υπήρχε και υπάρχει μεγαλύτερο πρόβλημα από δω. Οι περισσότεροι που ήρθαν εδώ ήταν ήδη χρήστες από κει.

3.Ο στρατός είχε, έχει και θα έχει προβλήματα με ναρκωτικά.
Όχι δεν είχε τόσο πρόβλημα. Τώρα έχει τεράστιο και οφείλεται στους παλλινοστούντες από Ρωσσία.
Έχω ξάδερφο ταγματάρχη του πεζικού και μου λέει ότι ακόμη και κάποιοι αξιωματικοί δίνουν άδεια σε τέτοιους για να τους φέρουν "μαύρο"

4.Να καταργηθεί ο στρατός όπως είναι. Κανένας δεν κάνει τίποτα απ τους φαντάρους.
Σ´αυτό συμφωνώ απολύτως. Ας μείνουν οι μόνιμοι που διάλεξαν αυτό το επάγγελμα.
Αυτοί ξέρουν και να χειρίζονται τα όπλα. Οι έφεδροι τα ξεχνάνε εύκολα.
Ξοδεύεται το χρήμα της αρκούδας για υλικό που σε λίγα χρόνια το πετάνε για παλιοσίδερα.
Και το χρησιμοποιούν μόνο για παρελάσεις.
Αυτά

Last edited:
Μιχάλη, ότι γνωρίζεις από γνωστούς, γνωρίζω κι εγώ. Πήγαινε ένα βράδυ σε κλαμπ με 99% Έλληνες μέσα και δες πόσα Ελληνόπουλα είναι μαστουρωμένα.
Και η ουσία του θέματος δεν είναι αν είναι 10% ή 50%.
Οι μετανάστες βρίσκουν και τα κάνουν.

Τέλος πάντων ας το αφήσουμε.
Δεν με αφορά και πολύ το θέμα των μαστουρωμένων.
Ας πάθουν ότι τους αξίζει. Ας πρόσεχαν.
Τα ναρκωτικά είναι μια πολύ μεγάλη συζήτηση και αν θέλετε ανοίγουμε ένα άλλο θέμα και το συζητάμε.
Είναι κάτι για το οποίο έχω μεγάλη και προσωπική εμπειρία από αυτά που έχω ζήσει με κάποιον δικό μου.

Kι οι δύο έχετε δίκιο νομίζω. Από τη μια η καφρίλα, η καγκουρίλα και η μαστούρα δεν είναι θέμα DNA ή εθνικότητας, απ'την άλλη όμως συναντώνται συχνότερα σε χαμηλής μόρφωσης ανθρώπους τα πρώτα δύο και σε ανθρώπους σε δύσκολη θέση το τελευταίο.. Στη χώρα μας η χαμηλή μόρφωση είναι άμεση συνάρτηση της κακής οικονομικής κατάστασης, κάτι που πλήττει κατά κανόνα τους μετανάστες. Δεν το βλέπω παράλογο λοιπόν να έχει δίκιο ο μιχάλης, χωρίς αυτό να υποννοεί κάτι ρατσιστικό.

...Τώρα έχει τεράστιο και οφείλεται στους παλλινοστούντες από Ρωσσία.

Ποιοί παλινοστούντες ? ούτε το 20% δεν είναι έλληνες... ψηφοφόροι είναι που τους έφεραν οι γνωστοί "μη έχοντες ευθύνη"... Και τους έδωσαν και τσάμπα σπίτια με δανεικά κι αγύριστα δάνεια, τους έφτιαξαν χωριά και γειτονιές... Γνωστά είναι αυτά...

Last edited:
Τα ναρκωτικά στον στρατό τα φέρνουν οι γύφτοι ή οι ρωσοπόντιοι?
Και οι Έλληνες που παίρνουν ναρκωτικά, δεν θα έπαιρναν αν δεν υπήρχαν αυτοί. Σωστά?

Ενταξει βγηκε εκτος θεματος το θρεντ ,αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να καταργηθει ο στρατος?
Ειλικρινα εντελως φιλικα,δεν το καταλαβαινω.
Μηπως πρεπει να μιλαμε λιγο πιο λογικα?να βλεπουμε ποια ειναι η πραγματικοτητα?
Ποιο ειναι το επιχειρημα?
Και μετα τι γινετε?
Μηπως εχουμε συνορα με καμια Ελβετια και δεν το ξερω? :nounder:

Ενταξει βγηκε εκτος θεματος το θρεντ ,αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να καταργηθει ο στρατος?

Γιατι ουτε προσφερει τπτ στους στρατευμενους, ουτε οι απλοι φανταροι ειναι σε θεση να προσφερουν κατι στον στρατο.

Τα ναρκωτικά στον στρατό τα φέρνουν οι γύφτοι ή οι ρωσοπόντιοι?
Αμφότεροι βεβαίως.
Όποιος θέλει να πάρει βρίσκει και παίρνει.
Όποιος και αν τα φέρνει και τα διαθέτει.
Το κακό δεν είναι τόσο γι´αυτόν που τα παίρνει αλλά σ´αυτόν που τα πουλάει.

καλα αμα πεσει κανα συρμα και αρχιζουν και γινονται εξετασεις αιματος θα σου πω εγω .. ο στρατος στην χωρα μας ειναι οπως κ' οι πανελληνιες, ελληνικο φαινομενο!

Για να μπω στο θεμα ο τυπας που ελεγες οτι ειχε την μουσικη δυνατα τι αμαξι οδηγουσε?

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Θέλω τις γνώμες σας

Ποιοί παλινοστούντες ? ούτε το 20% δεν είναι έλληνες... ψηφοφόροι είναι που τους έφεραν οι γνωστοί "μη έχοντες ευθύνη"... Και τους έδωσαν και τσάμπα σπίτια με δανεικά κι αγύριστα δάνεια, τους έφτιαξαν χωριά και γειτονιές... Γνωστά είναι αυτά...

Ετσι ακριβώς έχουν τα πράγματα...:a0210:

περασανε 5 μερες απο οταν ανεφερες το προβλημα..ειχες καμια εξελιξη αυτες τις μερες? εγινε τιποτα?

Μάλλον δεν διάβασες τα προηγούμενα ποστ. :slapface:

Ρίξτα μια ματιά και θα τα μάθεις όλα με το σι και με το νίγμα. :proud: