Θέμα της Εβδομάδας ή και του μήνα: Ιδέες προτάσεις και δηλώσεις συμμετοχής.

Re: Θέμα Εβδομάδας-21Νοεμβρίου: Φωτό εμπνευσμένες από τραγούδια - ανεβάζουμε 17-21/11

Οι Καρυάτιδες περισσότερο σε μένα.
Ίσως γιατί φαίνεται το πέρασμα του χρόνου από τότε ως σήμερα, ίσως γιατί τη ζούμε αυτή την αλλαγή. Είναι οικεία αφού είναι στην πόλη μας, αφορά την ιστορία μας.
Στα συν βέβαια και το κείμενο που συνόδευε τη φωτογραφία.:a0210:

Re: Θέμα της Εβδομάδας: Ιδέες προτάσεις και δηλώσεις συμμετοχής.

Πόσο είναι? 5-3?

Να ξέρω να βάλω κάνα φίλο μου να κάνει εγγραφή...:flipout:

Re: Θέμα Εβδομάδας-21Νοεμβρίου: Φωτό εμπνευσμένες από τραγούδια - ανεβάζουμε 17-21/11

paИ-baL;1420244 said:
μα το θεμα ρε Σπυρο δεν ειναι να αντιγραψουμε αλλα να αναπαραστησουμε...

δικαιολογημενη λοιπον η απορια του Αλεξη...

συγχαρητηρια και απο εμενα σε ΟΛΟΥΣ για την προσπαθεια!!!

εξαιρετικες συμμετοχες!!!

Με κατάλαβες λάθος Πάνο. Κομπλιμέντο πήγα να κάνω και όχι κριτική!

Λοιπών αυτήν την εβδομάδα ελπίζω να δούμε λίγο περισσότερη συμμετοχή. Έχουμε ακόμα μια βδομάδα για να σχεδιάσουμε και να βγάλουμε μια φωτογραφία οπότε χρόνος υπάρχει. Μουσικόφιλοι είμαστε εδω με σιγουριά, οπότε απο υλικό για έμπνευση υπάρχει πολύ.
Άντε να δούμε!

Με κατάλαβες λάθος Πάνο. Κομπλιμέντο πήγα να κάνω και όχι κριτική!

Λοιπών αυτήν την εβδομάδα ελπίζω να δούμε λίγο περισσότερη συμμετοχή. Έχουμε ακόμα μια βδομάδα για να σχεδιάσουμε και να βγάλουμε μια φωτογραφία οπότε χρόνος υπάρχει. Μουσικόφιλοι είμαστε εδω με σιγουριά, οπότε απο υλικό για έμπνευση υπάρχει πολύ.
Άντε να δούμε!

κι εγω για καλο το ειπα... αλλα δυστυχως στο net αυτο που γραφεις μπορει ΠΟΛΛΕΣ φορες να παρεξηγηθει... και να ερμηνευθει ποικιλοτροπως...

εχω και απο του φυσικου μου μια περιεργη αισθηση του "πειραγματος"...

εδεσε το γλυκο...

τελος παντων... για καλο το ειπα... οτι ηταν δηλαδη τοση καλη η προσπαθεια που θα μπορουσες και να μπερδευτεις...

και οτι δεν ηταν απαραιτητο να αντιγραψουμε... αλλα να αναπαραστησουμε με τον δικο μας τροπο...

την καλημερα μου...

παρεξηγημενος21

Βρε Πάνο ούτε υπόνοια παρεξήγησης δεν υπήρξε. Απλά διευκρίνησα οτι το αστειάκι μου ήταν καλοπροαίρετο και όχι ειρωνικό. Καλό μας βράδυ! Έχω μελέτη στην δισκοθήκη για έμπνευση για το θεμα της εβδομάδας!!!

Απάντηση: Θέμα της Εβδομάδας: Ιδέες προτάσεις και δηλώσεις συμμετοχής.

Τελικά, μέχρι πότε έχουμε προθεσμία;

Για ποιό θέμα? Για την ανακοίνωση του Θέματος σου, μέχρι την Κυριακή που μας πέρασε... χεχε

Ωχ...

Ψηφίζω και γώ τον κύκλο, τελικά, για να μην υπάρξει άλλη καθυστέρηση

Κλείσαμε με κύκλο? Υπάρχει κάποια ένσταση, κ. Πρόεδρε?

Όχι, η ψηφοφορία έληξε ξεκάθαρα υπέρ του κύκλου, χωρίς βια, νοθείες κλπ

Μια και τεμπέλιασα στο προηγούμενο θέμα, ας ανεβάσω πρώτος στο τρέχον... φωτογραφίες εμπνευσμένες από τραγούδια - μπράβο στον φίλο Alex, μας γέμισε συναισθήματα!

Συμμετοχή #1

Τραγούδι: Candle in the wind - Elton John

attachment.php

Olympus EP-1, Zuiko 17mm/f2,8

Τα τελευταία χρόνια αν και εξακολουθώ να νοιώθω νέος και διψασμένος (I want more!), φίλοι καλοί μου θύμισαν, φεύγοντας για πάντα από κοντά μας ότι ο χρόνος κυλά αδυσώπητα... στην τελευταία φίλη και συνεργάτισσα που μας άφησε, μαζί με μερικά δάκρυα ακόμα...

Attachments

• _B175051 Res.jpg
    _B175051 Res.jpg
    70.9 KB · Views: 169

Συμμετοχή #1

Τραγούδι: Candle in the wind - Elton John
.

Ωραια φωτο, αλλα θα μπορουσες να δειξεις και τον ανεμο... ισως κανοντας τη φλογα να τρεμοπαιζει...(να ειναι πιο πλαγιαστη)...

Πολυ ομορφη Δημητρη!

Τι έγινε παιδιά? Φιλόμουσοι φωτογράφοι?

Η φωτό βγήκε χθες βράδυ, είμαστε στην διαδικασία της επεξεργασίας!

Ελπίζω βέβαια να δούμε και καμια συμμετοχή παραπάνω...

Οριστε λοιπον και η δικη μου συμμετοχη....:a0210:

PINK FLOYD - ANOTHER BRICK IN THE WALL
http://www.youtube.com/watch?v=VZbM_MIz4RM

Kαι η φωτογραφια ειναι:

attachment.php

HEY! TEACHER! LEAVE THOSE KIDS ALONE!!!

Τραβηγμενη με Canon 500d και τον Canon 50mm 1.8 :a0210:

Attachments

• IMG_3144-2.jpg
    IMG_3144-2.jpg
    45.6 KB · Views: 92
Last edited:
Φωτό εμπνευσμένες από τραγούδια

Συμμετοχή 1

http://www.youtube.com/watch?v=_1hdOMkL6GE

Red Hot Chilli Peppers - Under The Bridge

Το τραγούδι μου μιλάει για μοναχικές ψυχές μέσα στην ίδια πολη. Υπάρχουν πολλές και κάνουν τις ίδιες σκέψεις στα ίδια μέρη με μερικές στιγμές διαφορά.
Απο αυτό βγήκε και η φωτογραφία μου. Ήθελα δυο άτομα στο ίδιο σημείο διαφορετικές στιγμές να κάνουν τις ίδιες σκέψεις. Οι λήψεις έγιναν λίγο μετά την δύση του ηλίου ώστε να έχω αυτές τις μπλέ αποχρώσεις που ήθελα για να τονιστεί το μελαγχολικό ύφος.

Στην επεξεργασία βάθυνε το μπλέ με λίγους magenta τόνους, ενώ απομακρύνθηκαν οι μπλέ αποχρώσεις απο το δέρμα για να φαίνεται πιο φυσικό.

Chapter III : 2 days apart
5195645949_bd27f7da3b_b.jpg

Pentax K20D, Pentax SMC M 50mm f/1.7

Last edited: