Απάντηση: Re: Απάντηση: ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ 2
όταν τα δούμε όλα αυτά που λες, είναι πολύ πιθανόν να "χαλάσουν" - εκτός από μένα - κι εσένα, αλλά εγώ δεν είμαι τόσο κακός
ώστε να κάτσω μετά να το απολαμβάνω. γιατί θα ήμουν τελείως τρελός - και μισαλλόδοξος - αν απολάμβανα να σε βλέπω ν'αποδίδεις το 100% των δυνατοτήτων σου κάθε μέρα, για 600 ευρώ το μήνα, και με το φόβο ότι την άλλη μέρα θα πεταχτείς στο δρόμο επειδή έτσι "κάπνισε" (δε βάζω κι εγώ το σωστό ρήμα, ξέρεις γιατί
) στον τυχόντα εργοδότη σου (και χωρίς συνέπειες γι αυτόν, μόνο για σένα). τώρα, τα υπόλοιπα που αναφέρεις περί παχύσαρκων βολεμένων κ.λ.π. είναι η γνώμη σου, κι ούτε κι εγώ θέλω να στην αλλάξω. σε δημοκρατία ζούμε, οπότε όλες οι γνώμες είναι σεβαστές (δεν είμαι όμως βέβαιος για το πόσο ακόμη ...)
Βέβαια, με αυτά δεν εννοώ, ότι όλοι όσοι δραστηριοποιούνται ιδιωτικώς είναι καλοί και άξιοι. Απλώς, το συνολικώς αποδιδόμενον, το overall performance ρε παιδί μου, είναι όπως στο εξέθεσα. Το μόνο που μένει, είναι να τα δούμε όλα αυτά. Απλώς, εσένα θα σε χαλάνε, ενώ εγώ θα τα απολαμβάνω. Αυτή είναι όλη μας η διαφωνία.
όταν τα δούμε όλα αυτά που λες, είναι πολύ πιθανόν να "χαλάσουν" - εκτός από μένα - κι εσένα, αλλά εγώ δεν είμαι τόσο κακός