- 17 June 2006
- 49,886
θα είμαι σύντομος.
είχα θεμα από καιρό, συμπλήρωνα.
Όμως παραπήγε το κακό και ο κινητήρας fsi 2.0 παίρνει το υγρό της vw G12 που δεν είναι δωρεάν.
Αφού εντοπίστηκαν διαδοχικά διάφορες βλάβες σε κολάρα, συνδέσμους κλπ, αλλαγή δοχείου κλπ κλπ θεώρησα ότι ησύχασα.
(σημειώνω δεν τίθενται θέματα φλάντζας κλπ, διότι ούτε θερμοκρασία ανεβάζει ούτε τίποτα).
Από τότε (3 μήνες) το έχω με νερό μόνο, για να σιγουρευτώ ότι δεν χάνω και να βάλω μια και καλή το G12.
Όμως κάθε λίγο (βδομάδα) κατεβάζει τη στάθμη στο δοχείο και μου βγάζει μέσα ένδειξη.
Συμπληρώνω κ.ο.κ.
Το θέμα είναι ότι θα έρθει χειμώνας και εγώ είμαι ακόμα με νερό. Δεν ξέρω αν δημιουργείται και άλλο θέμα, από χρήση μόνο νερού.
Εχω δει ότι το G12 έχει θερμοκρασία βρασμού γύρω στους 135.
Εγώ έχω σταθερά 90.
Στους 90 θεωρώ ότι ήδη το νερό εξατμίζεται, και σίγουρα εξαφανίζεται.
Αν είχα το G12 θα έπεφτε η στάθμη ή όχι. Καθώς δεν θα έφτανε σε εξάτμιση?
ή υπάρχει και άλλη διαρροή που δεν την έχω βρεί?
είχα θεμα από καιρό, συμπλήρωνα.
Όμως παραπήγε το κακό και ο κινητήρας fsi 2.0 παίρνει το υγρό της vw G12 που δεν είναι δωρεάν.
Αφού εντοπίστηκαν διαδοχικά διάφορες βλάβες σε κολάρα, συνδέσμους κλπ, αλλαγή δοχείου κλπ κλπ θεώρησα ότι ησύχασα.
(σημειώνω δεν τίθενται θέματα φλάντζας κλπ, διότι ούτε θερμοκρασία ανεβάζει ούτε τίποτα).
Από τότε (3 μήνες) το έχω με νερό μόνο, για να σιγουρευτώ ότι δεν χάνω και να βάλω μια και καλή το G12.
Όμως κάθε λίγο (βδομάδα) κατεβάζει τη στάθμη στο δοχείο και μου βγάζει μέσα ένδειξη.
Συμπληρώνω κ.ο.κ.
Το θέμα είναι ότι θα έρθει χειμώνας και εγώ είμαι ακόμα με νερό. Δεν ξέρω αν δημιουργείται και άλλο θέμα, από χρήση μόνο νερού.
Εχω δει ότι το G12 έχει θερμοκρασία βρασμού γύρω στους 135.
Εγώ έχω σταθερά 90.
Στους 90 θεωρώ ότι ήδη το νερό εξατμίζεται, και σίγουρα εξαφανίζεται.
Αν είχα το G12 θα έπεφτε η στάθμη ή όχι. Καθώς δεν θα έφτανε σε εξάτμιση?
ή υπάρχει και άλλη διαρροή που δεν την έχω βρεί?