θεματάκι με διαρροή ψυκτικού στο αυτοκίνητο

Ελπίζω τουλάχιστον να μην είναι νεράκι βρύσης, αλλά απιονισμένο νερό σαν αυτό που βάζουμε στο σίδερο σιδερώματος - τουλάχιστον να γλυτώσουν τα μεταλλικά μέρη από τη σκουριά. Αυτό είναι νομίζω στο 1 ευρώ τα 5 λίτρα.
Στο αυτοκίνητό σου η βαλβίδα εκτόνωσης είναι στο καπάκι από το μπετονάκι ή σε κάποιο άλλο σημείο; Έχει αλλαχθεί;
Με τόσο πολύ που χάνεις πάντως, θα πρότεινα αλλαγή συνεργείου γιατί θα έπρεπε να είχαν καταλήξει κάπου με το σωστό εξοπλισμό.

Ελπίζω τουλάχιστον να μην είναι νεράκι βρύσης, αλλά απιονισμένο νερό σαν αυτό που βάζουμε στο σίδερο σιδερώματος - τουλάχιστον να γλυτώσουν τα μεταλλικά μέρη από τη σκουριά. Αυτό είναι νομίζω στο 1 ευρώ τα 5 λίτρα.
Στο αυτοκίνητό σου η βαλβίδα εκτόνωσης είναι στο καπάκι από το μπετονάκι ή σε κάποιο άλλο σημείο; Έχει αλλαχθεί;
Με τόσο πολύ που χάνεις πάντως, θα πρότεινα αλλαγή συνεργείου γιατί θα έπρεπε να είχαν καταλήξει κάπου με το σωστό εξοπλισμό.

Σωστά, μεγάλο το χρονικό διάστημα. Πρόσεξε το νερό που συμπληρώσεις να μην έχει άλατα.

Καλά το έγραψαν πιο πάνω. Τουλάχιστον πάρε μία άλλη γνώμη επειδή είναι πολύς ο καιρός και το θεωρώ κουλό να μην έχουν βρει άκρη.

παιδιά για τον καιρό δεν φταίνε οι άνθρωποι, φταίω εγώ που δεν αδειάζω να το πάω να το αφήσω.
Πάω φτιάχνουμε κάτι (δηλ βρίσκουμε κάποιο λογικό θέμα το διορθώνουμε και φεύγω).
Μετά από λίγες μέρες αποδεικνύεται ότι πάντα παίζει κάτι άλλο. Δηλαδή γενικά υπάρχουν αρκετοί παράγοντες.

Μετά μπορεί λόγω υποχρεώσεων να το πάω μετά από 2-3 εβδομάδες.
Στο μεταξύ νερό βρύσης.
Εχετε δίκιο, θα πάρω ένα απιονισμένο σε πρώτη ευκαιρία.

Έχανα στο φιεστακι πριν κανά μήνα ένα δάχτυλο τη βδομάδα.
Τελικά άλλαξα το μπιτόνι (έχανε από κάτω και δεν φαινόταν...) και την τάπα και όλα καλά.

Παλιά στο R19 ενερτζί έχανε από 4 μεταλλικά καπάκια που είχε στο κατώτερο σημείο του κινητήρα!
Διαστάσεις 2λεπτου... Μια μικρή σαν καρφίτσα... τρυπούλα είχε το καθένα.
Υπήρχαν αν ήθελες να αδειάσεις όλα τα νερά της μηχανής.
Ευτυχώς ήξερε ο μάστορης την ύπαρξή τους, αλλιώς άντε να βρεις... διαρροή.