Θεωρίες συνωμοσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

Re: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

Εγω παλι εχω μια τρελλη ιδεα ..... (ως παραδοξονιο που ειμαι :proud:)

Εαν ολοι οι ιερωμενοι στην Ελλαδα .... ηταν στο 1/10 του πληθους που λειτουργει σημερα
τοτε ΔΕΝ θα βλεπαμε τοση εχθρα εναντιον τους (απο συγκεκριμενες μεριδες του λαου).
Βεβαια ειναι και το θεματακι .... ποιος τους πληρωνει .... (το οποιο καιει, οσο να ναι)
Χωριο χωρις σχολειο θα βρεις. Χωρις εκκλησια δεν...

Το ένα δέκατο από τον προυπολογισμό σε μισθούς όλων όσων υπάγονται στο υπουργείο παιδείας. Δεν είναι 200 πάνω. Είναι 1800 κάτω. Έχεις ακόμα περιθώριο να ποντάρεις. Αλλά να ξέρεις ότι ξέρω το επόμενο φύλλο της τράπουλας.
Ο,τι και να λες. 9000 κληρικοι, 200.000.000 το χρονο απο το δημοσιο , αφορολογητα τα εσοδα απο μυστηρια.
Και εχεις το θρασος να συγκρινεις εναν κληρικο με εναν εκπαιδευτικο...

Χωριο χωρις σχολειο θα βρεις. Χωρις εκκλησια δεν...

Στο χωριό μου το έστειλαν το Λύκειο επί Σαμαρά.. Με συνοπτικές διαδικασιες .Το απαιτούσε μάλλον η εθνοσωτηρια πρακτική της Ε.Ε..Παιδιά υπήρχαν.Τις εκκλησίες δεν τις πείραξε κανείς..Εμενα τώρα με "τρώει" να προχωρήσω λίγο παρακάτω παραφραζοντας το ρητό που λέει ότι "Όταν κλείνει ένα σχολείο,ανοίγει μια φυλακη" και να το μετατρεψω σε "όπου κλείνει μια βιβλιοθήκη,ανοίγει μια εκκλησια" αλλά κινδυνεύω με ιντερνετικό λιθοβολισμο . :)
Αλλά ας κάνουμε ένα πείραμα.. Όσοι έχουν φράγκα,ας πάνε να κτίσουν τρία σπίτια στην μέση του πουθενά.. Είμαι σίγουρος ότι την επόμενη μέρα θα έχουμε ανέγερση Ναού . :)

Ο,τι και να λες. 9000 κληρικοι, 200.000.000 το χρονο απο το δημοσιο , αφορολογητα τα εσοδα απο μυστηρια.
Και εχεις το θρασος να συγκρινεις εναν κληρικο με εναν εκπαιδευτικο...

Αν εγώ έχω θράσος, τότε εσύ έχεις μαύρα μεσάνυχτα, περασμένα μη σου πω.

Εγώ να συγκρίνω εκείνους που υπάγονται στο υπουργείο παιδείας και θρησκευμάτων; Εγώ τι να συγκρίνω. Αφήνω το Σύνταγμα να το κάνει:

Αρθρο 16: (Παιδεία, τέχνη, επιστήμη)

2. H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες.

Kέντα στον άσο. Better luck next time.

Αν εγώ έχω θράσος, τότε εσύ έχεις μαύρα μεσάνυχτα, περασμένα μη σου πω.

Εγώ να συγκρίνω εκείνους που υπάγονται στο υπουργείο παιδείας και θρησκευμάτων; Εγώ τι να συγκρίνω. Αφήνω το Σύνταγμα να το κάνει:

Αρθρο 16: (Παιδεία, τέχνη, επιστήμη)

2. H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες.

Kέντα στον άσο. Better luck next time.
Ευτυχως παει για αναθεωρηση το αρθρο 3 οποτε η θρησκευτικη συνειδηση που εχεις με bold μετα την θρησκευτικη ουδετεροτητα του κρατους , δεν θα αφορα συγκεκριμενη θρησκεια. Θα βαλουν και κληρικους αλλων θρησκειων στη μισθοδοσια;
200.000.000 σε αχρηστους απο τις τσεπες ολων και μετα ψαχνουμε γιατι αυξανονται οι φοροι...

Ευτυχως παει για αναθεωρηση το αρθρο 3 οποτε η θρησκευτικη συνειδηση που εχεις με bold μετα την θρησκευτικη ουδετεροτητα του κρατους , δεν θα αφορα συγκεκριμενη θρησκεια.
200.000.000 σε αχρηστους απο τις τσεπες ολων και μετα ψαχνουμε γιατι αυξανονται οι φοροι...

Αναθεώρηση που δεν αναθεωρεί την επικρατούσα θρησκεία. Και αυτό παίζεται αν θα καταλήξει έτσι. Σε άλλη παρτίδα το συζητάμε. Μέχρι στιγμής δεν είδα ούτε οικονομική μελέτη να με πείσει, ούτε θεσμικά βλέπω να αλλάζει κάτι.

Ας μιλήσουμε για την κοίλη γη. Μάλλον έχει περισσότερο ενδιαφέρον... .

Εεεεεεεε .... :angry:
εδω δεν ειναι "Χωρα". :smash:

Eδω ειναι ... :proud:

hollow-earth-1.jpg

Κανουμε scientific research .... τρολλακηδες. :proud:
Eκδιδουμε .... papers :rolleyes:

Αναθεώρηση που δεν αναθεωρεί την επικρατούσα θρησκεία. Και αυτό παίζεται αν θα καταλήξει έτσι. Σε άλλη παρτίδα το συζητάμε. Μέχρι στιγμής δεν είδα ούτε οικονομική μελέτη να με πείσει, ούτε θεσμικά βλέπω να αλλάζει κάτι.

Ας μιλήσουμε για την κοίλη γη. Μάλλον έχει περισσότερο ενδιαφέρον... .
Αφου ειναι μικρα γραμματα για εσενα περισσοτεροι ιερεις απο ιατρικο προσωπικο και μισθολογικη δαπανη 200.000.000 σε κατι αχρηστο ειμαι σιγουρος οτι τιποτα δεν μπορει να σε πεισει.

Εεεεεεεε .... :angry:

εδω δεν ειναι "Χωρα" :smash:

Θελεις να το γυρισουμε σε συνομωσια; Γιατι το Αγιο Ορος δηλωσε υποταγη σε Σουλτανο και Χιτλερ οταν κατελαβαν την περιοχη και αυτοι δεχτηκαν αντι να τους πουν "αντε γεια "και να λεηλατησουν τα παντα; Τι φοβηθηκαν;

Γιατι το Αγιο Ορος δηλωσε υποταγη σε Σουλτανο και Χιτλερ οταν κατελαβαν την περιοχη και αυτοι δεχτηκαν αντι να τους πουν "αντε γεια "και να λεηλατησουν τα παντα; Τι φοβηθηκαν;
ΔΓ/ΔΑ ... :proud:

With your permission .... :sleep:

Απάντηση: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

Σταύρο το pronews κάνει κακό στην υγεία ,όπως και το πενταπόσταγμα
Φιλική συμβουλή

Δηλαδη λες οτι μου σαλευει? Η μου λες οτι εψαξες σχετικα και βρηκες links για τα 2 παραπανω εντυπα?

Σταύρο αυτό που σου γράφω είναι απλούστατο ,ότι καλά θα κάνεις να φιλτράρεις ,πολύ καλά, τα όσα γράφουν αυτά τα δύο blog [και κάποια άλλα] .

Το ότι κάποιοι ζούν μέχρι τα 110 καπνίζοντας 3 πακέτα τσιγάρα την ημέρα ,δεν αναιρεί το ότι το κάπνισμα βλάπτει σοβαρά την υγεία .

Ευχαριστω για τη συσταση και τις συμβουλες. Δυστυχως, το αρχικο μηνυμα σου δε κρυβω οτι με ψιλοπροσβαλε. Και μαλιστα στα πλαισια του συγκεκριμενου νηματος...

Σταύρο καμμία τέτοια πρόθεση δεν είχα ,φιλικότατα στο έγραψα
Αν ανοίξουμε νήμα με τις μπούρδες που έχουν γραφεί εκεί μέσα ,θα χρειαστούμε δεκάδες σελίδες ,μάλλον εκατοντάδες .

Αν διαβαζες και ολο το pro, θα εβλεπες οτι το αρχικο βιντεο πιθανοτατα δεν ειναι αυτο που εβαλες...😊