Θεωρίες συνωμοσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

Re: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

Xρηστο ξερεις κατι συγκεκριμενο?
Γιατι αν υπαρχει καλο θα ηταν να το μαθω και με την σειρα μοιυ να τους ενημερωσω,γιατι ζουνε στα μαυρα σκοταδια.

Ένας εξάδελφος μου το έλεγε πριν 1 - 1,5 μήνα. Είχε πάει στη συγκέντρωση που τους είχανε κάνει προς ενημέρωση.

Θα τον ρωτήσω και θα σου πω.

Ήταν στα κάτω *Πεδινά αν θυμάμαι καλά.

*Να ένα μυστήριο. Κάτω Πεδινά και το υψόμετρο είναι 950μ :flipout:

Re: Απάντηση: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

:flipout:

BWT

Γειά σου Γιάννη μου!

Καιρό είχα να σε δω στα μέρη μας! :)

Re: Απάντηση: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

Ναι, αυτόν τον καιρό συχνάζω στα Πάνω Πεδινά...

Πλάκα πλάκα μη μάθω καμιά φορά ότι βρέθηκες κατά 'δω και δεν το είπες! :)

Μόλις έχω τον χρόνο θα το δω.

Φαίνεται ενδιαφέρον.

Ευχαριστώ! :a0210:

Αν ειναι του PBS (σορυ παιδες, δεν το ανοιγω απο το γραφειο), τοτε ειναι η ΕΡΤ (με την.. καλη εννοια) των ΗΠΑ. Το μονο καναλι που βλεπω εδω για ειδησεις. Ειναι το μονο με σοβαρες ειδησεις, οι υπολοιποι ασχολουνται μονο με "εμπορικα" θεματα και εχουν καθε 5' διαφημισεις.

Λάθος νήμα ή quote Μιχάλη?

Χρειάζεσαι βοήθεια (move / delete)?

Ένας εξάδελφος μου το έλεγε πριν 1 - 1,5 μήνα. Είχε πάει στη συγκέντρωση που τους είχανε κάνει προς ενημέρωση.

Θα τον ρωτήσω και θα σου πω.

Ήταν στα κάτω *Πεδινά αν θυμάμαι καλά.

*Να ένα μυστήριο. Κάτω Πεδινά και το υψόμετρο είναι 950μ :flipout:
Ευχαριστιες προκαταβολικες!
Περιμενω νεα σου.

Υγ.
Στα Α.Πεδινα υπαρχει μια καταπληκτικη ταβερνα.

Λάθος νήμα ή quote Μιχάλη?

Χρειάζεσαι βοήθεια (move / delete)?

Σωστά κ τα δύο. Επειδή είπες πως φαίνεται ενδιαφέρον το ντοκιμαντέρ είπα πως αν είναι του PBS θα είναι ενδιαφέρον. Τα υπόλοιπα ήταν σχολιασμός του χαμηλού επιπέδου των ειδήσεων στα υπόλοιπα κανάλια στις ΗΠΑ

Σωστά κ τα δύο. Επειδή είπες πως φαίνεται ενδιαφέρον το ντοκιμαντέρ είπα πως αν είναι του PBS θα είναι ενδιαφέρον. Τα υπόλοιπα ήταν σχολιασμός του χαμηλού επιπέδου των ειδήσεων στα υπόλοιπα κανάλια στις ΗΠΑ

:a0210:

Απάντηση: Re: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο με της Αυστραλίας. Πάντως στη βορειοδυτική πλευρά της Αυστραλίας έχει ένα τέτοιο πράγμα. Πριν μερικά χρόνια είχε γίνει viral. Είναι στρατιωτικό ραντάρ σε συνεργασία με την Αμερική.

Στάλθηκε από το Vodafone Smart 4 max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

Μιχάλη,ξέρεις πως πολλοί κυνηγοί θησαυρών χρησιμοποιούν σεισμικούς τομογράφους με (μεγάλα) φυσίγγια;Νομίζω πως και το μέρος προσφέρεται........

Σου έχει πει ο Χρήστος την ιστορία που είχαμε πάει σε ένα κάστρο για νυχτερινή αστροφωτογράφιση, και οι μπαρμπάδες που κάθονταν στο παρακείμενο καφενείο βλέποντας από μακρυά να κουβαλάμε τα τρίποδα (τα οποία τα είχαμε μεν διπλωμένα, αλλά με τα πόδια σε πλήρη έκταση) μας πέρασαν για κυνηγούς θησαυρών; :flipout:

old keep by S_end, on Flickr

Ο Χρήστος θα μας πει πού ήταν αυτό

Πέντε πηγάδια!
Η Ιονία οδός περνάει δίπλα.

Πολύ γέλιο ρίξαμε τότε!:flipout:

Απάντηση: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

Μα τι θησαυρούς ψάχνουν δηλαδή εκεί;
Το θησαυρό του Αλή Πασά;
Γιατί ο θησαυρός του Περιστέρη είναι λέει κρυμμένος αλλού, σε μια σπηλιά σε κάποιο Στουρνουβούσι. :flipout:

Αν ειναι του PBS (σορυ παιδες, δεν το ανοιγω απο το γραφειο), τοτε ειναι η ΕΡΤ (με την.. καλη εννοια) των ΗΠΑ. Το μονο καναλι που βλεπω εδω για ειδησεις. Ειναι το μονο με σοβαρες ειδησεις, οι υπολοιποι ασχολουνται μονο με "εμπορικα" θεματα και εχουν καθε 5' διαφημισεις.

με αφορμή το παραπάνω πάντως, έκατσα κανα δυο βράδια και ασχολήθηκα με 9-11 και ξαναθυμήθηκα ένα σωρό πράγματα που μου κάνανε κλικ παλιά, αλλά δεν είχα εμβαθύνει.
Το θέμα μπάζει από παντού αλλά κανείς δεν πρόκειται να ασχοληθεί να βρει αλήθειες ή απλά δεν θα του επιτραπεί.