Θεωρίες συνωμοσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

Απάντηση: Re: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

Μπα θα περιμενω να φτασω 60 αν το θελει ο Θεος. Μετα βλεπουμε.
Ασε που δεν κολαω γριπη ενω βρισκομαι συχνα εκει που συχναζει :D

Ναι αλλα .... ΣΙΓΟΥΡΑ σε τρωει το σκουληκακι .... για τους ελαχιστους εκεινους συνομηλικους (σου/μου)
που με ΜΗΔΕΝ υποκειμενο νοσημα, χαιρετησαν τον ματαιο τουτο κοσμο ... εξαιτιας των επιπλοκων που
πυροδοτησε ο ιος μεσα τους (αμεσα η εμμεσα). ΥΓΙΩΝ συνομηλικων !

Ας δουμε τι θα μεσολαβησει και σ'αυτους του 6-7 μηνες μεχρι το εμβολιο ....
δεν νομιζω οτι το δευτερο κυμα θα ειναι χωρις λαχταρες ... (μακαρι να φαω ακυρο).

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

ΏΧΟΥ βρε Μανό!

Δες τι έγραψες:

...
ΕΑΝ εγω ... που ΔΕΝ κατεχω γρι ... υποψιαζομαι τετοια πραγματα ... τοτε αυτοι που ΙΣΩΣ
μπορουν να πειραξουν αυτα .... τι κανουν ? .... σταυροκοπιουνται και εξομολογουνται ?

Μια υπόθεση, μια παραδοχή άγνοιας, μια υποψία ξανά μια υπόθεση και δύο ερωτήσεις.

Και παρόλα αυτά έχεις ήδη βγάλει συμπέρασμα. :p

Για αυτό σου λέω.... σου αρέσει το σασπένς και τα παραμύθια και για αυτό πιάνεσαι από πάνω τους, τα αναπαράγεις και τα αναπλάθεις.

Εγώ που δεν ξέρω, υποψιάζομαι ότι αυτοί που ξέρουν έχουν κανονίσει με τον γκοτζίλα να βάζουν τα κακά του στα εμβόλια.

Για αυτό δεν θα κάνω.

Re: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

Μπα θα περιμενω να φτασω 60 αν το θελει ο Θεος. Μετα βλεπουμε.
Ασε που δεν κολαω γριπη ενω βρισκομαι συχνα εκει που συχναζει :D

Άρα ο φόβος σου δεν αφορά το εμβόλιο για τον κορονοϊό (που δεν ξέρουμε αν υπάρξει ποτέ).

Αφορά όλα τα εμβόλια.

Το ότι δεν κολλάς γρίπη δεν είναι δικαιολογία. Μπορείς να κολλάς να μην αρρωσταίνεις αλλά να την μεταφέρεις σε αγαπημένους σου.

Απάντηση: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

ΏΧΟΥ βρε Μανό!

Δες τι έγραψες:

Μια υπόθεση, μια παραδοχή άγνοιας, μια υποψία ξανά μια υπόθεση και δύο ερωτήσεις.

Και παρόλα αυτά έχεις ήδη βγάλει συμπέρασμα. :p

Ναι Χρηστο ...

οταν ρωτας, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ταυτοχρονα αποκαλυπτεις και την θεση σου.
Η την κυριαρχη εικασια σου !

Πρεπει να μην ρωτησω τιποτα ... για να μην αποκαλυψω καμια θεση !

Re: Απάντηση: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

Ναι Χρηστο ...

οταν ρωτας, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ταυτοχρονα αποκαλυπτεις και την θεση σου.

Δεν ρωτάς όμως Μάνο.

Ούτε καν είσαι διατεθειμένος να ακούσεις μάλιστα.

Εκφράζεις παγιωμένη θέση και άποψη.

Για αυτό και είπα πριν ότι σε βολεύουν κάποια πράγματα.

Για να το γυρίζεις και έτσι και γιουβέτσι.

Πως δεν ειμαι διατεθειμενος ?

Ακουσα για τα διδυμα και τα τριδυμα και τα εβαλα στον υπολογισμο μου.
Και περιμενα να παρεις την σκυταλη (απο τα διαφορετικα βιωματα)
και να το πας παραπερα (οπου εσυ εκρινες σκοπιμο).

Παντως, δεν βοηθα η συναισθηματικη σου φορτιση (χωρις δοση ειρωνιας).
Δεν βρισκομαστε στο νημα των Ιων ... αλλα στις Θεωριες Συνομωσιας.
Δεν θα πρεπε να εχεις μιση ανοχη παραπανω (για τις πλανες στις οποιες
συμπαρασυρω τον κοσμο) .... ? .... Οι διαφωνιες διαφωνιες (μαλιστα σε
μερικες διαφωνιες σου ... δεν εχω απολυτως τιποτα να αντικρουσω).

Αν μου επιτρεπεις θα συνεχισω τον συλλογισμο μου για το που ΕΙΚΑΖΩ
οτι μας σπρωχνουν οι Μιδες (οι οποιοι δεν λειτουργουν με οριζοντα το
προσδοκιμο των 80-90 ετων που ζουμε ολοι ... αλλα πολυ παραπανω).

Re: Απάντηση: Re: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

Ναι αλλα .... ΣΙΓΟΥΡΑ σε τρωει το σκουληκακι .... για τους ελαχιστους εκεινους συνομηλικους (σου/μου)
που με ΜΗΔΕΝ υποκειμενο νοσημα, χαιρετησαν τον ματαιο τουτο κοσμο ... εξαιτιας των επιπλοκων που
πυροδοτησε ο ιος μεσα τους (αμεσα η εμμεσα). ΥΓΙΩΝ συνομηλικων !

Ας δουμε τι θα μεσολαβησει και σ'αυτους του 6-7 μηνες μεχρι το εμβολιο ....
δεν νομιζω οτι το δευτερο κυμα θα ειναι χωρις λαχταρες ... (μακαρι να φαω ακυρο).

Μανο, το μονο που με φοβιζει πλεον (πριν δε το σκεφτομουν) ειναι ο καρκινος. Το μονο. Και σε σχεση με το τι βλεπω γυρω και ασχετως ηλικιας.
Ολα τ'αλλα αν ειναι να συμβει κατι ας συμβει. Και τον κοροναϊο τον ειδα γυρω μου, και αρρωστους απο αυτον ( Το Σαρλ Ντε Γκωλ εδω ηρθε, με ξαφνικα εκατονταδες στελεχη μολυσμενα, οι περισσοτεροι μενουν και εχουν οικογενειες εδω), και θανατο ισως μεσω κορωναϊου. Παιδευει πολυ αυτη η αρρωστεια. Δεν λεω. Αλλα δεν με φοβιζει. Ουτε η γριπη. Ουτε να πεθανω απο καρδιακη προσβολη ουτε οτιδηποτε εκτος απο αυτο που ειπα παραπανω.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

Ολα τ'αλλα αν ειναι να συμβει κατι ας συμβει.

Que sera, sera ..... καπως ετσι ξεκινησα την εμπλοκη μου στο νημα των Ιων.
Οτι δεν εχω και πολλα πραγματα να με κανουν να πολεμισω για την ζωη μου.
Πρεπει να εχει καποιο σκοπο η ζωη σου ... για να πολεμησεις γιαυτην.
Οταν ειναι τοσες πολλες οι αιτιες απο τις οποιες ενδεχεται να φυγουμε ....
ο κορωνοιος απλα προστιθεται σ'αυτες. ΔΕΝ τις εξαφανιζει ουτε τις αντικαθιστα.

Οποτε ... que sera, sera ....

Ο καρκινος ειναι μια τελεσιδικη κατασταση. Γνωμη μου ειναι οτι δεν πρεπει να σε φοβιζει.
Γιατι δεν μπορεις να τον παλεψεις. Οι χημειοθεραπειες ΕΙΝΑΙ που πρεπει να σε φοβιζουν.
Γιατι αυτες ειναι που θα σε τυρρανησουν .... για μεεεεγαααλοοοο χρονικο διαστημα.
Η τουλαχιστον αυτο ειναι το feedback που πηρα απο καρκινοπαθεις λιγο πριν φυγουν.
Ευχονταν να μην ειχαν ξεκινησει χημειοθεραπειες. Τωρα, γιατι τις ξεκινησαν ... αλλο θεμα !

Εγώ πάντως αυτό που βλέπω είναι 2 αντιρρήσεις για το εμβόλιο.

Η μία γιατί είναι μπίζνα και η άλλη γιατί δεν ξέρουμε που έχει φτάσει το DNA ταμπερινγκ.

Τι να πω? Ότι και το ψωμί μπίζνα είναι αλλά δεν το κόβετε?

Ή ότι μπορούμε να επικαλεστούμε οτιδήποτε δεν ξέρουμε σαν αιτία και αυτό να γίνει επιχείρημα. ΠΧ δεν ξέρω αν τελικά υπάρχει ο γκοτζίλα και αν βάζουν σκατά του στο εμβόλιο.

...και οι θεωρίες συνωμοσίας επίσης αλλά δεν κόβονται...

Απάντηση: Re: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

...και οι θεωρίες συνωμοσίας επίσης αλλά δεν κόβονται...

Kαι το Οξυγονο δηλητηριο ειναι (αλλα δεν κοβεται)
Και ο Ερωτας ψυχορραγια ειναι (αλλα δεν κοβεται)
Και η NVidia 2080 εμμονη ειναι (αλλα δεν κοβεται) :flute:

Re: Απάντηση: Re: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

Kαι το Οξυγονο δηλητηριο ειναι (αλλα δεν κοβεται)
Και ο Ερωτας ψυχορραγια ειναι (αλλα δεν κοβεται)
Και η NVidia 2080 εμμονη ειναι (αλλα δεν κοβεται) :flute:

!!!:flipout::flipout::flipout:

Λοιπον, επειδη δεν θελω να τρολλαρω αλλο ...

https://www.cheatsheet.com/money-career/real-richest-man-world-other-secret-billionaires.html/

ΔΕΝ ειναι καρατσεκαρισμενη (η λιστα) ... αλλα η ιδεα ΣΤΕΚΕΙ ... δεν τρεχουν ολοι να αριθμηθουν στο Fortune 500.
Εγω θα προσθετα και τους Rockefellers ! Επισης .... οι Windsors (βασιλισσα Ελισαβετ και τα ρεστα μου) ...
τοσους αιωνες κατακτησεις και αποικιοκρατια .... κανα τρισεκτομυριακι ... να μην το χουν στοιβαξει ?!?!

OOOOOΛΟΙ αυτοι ..... το μονο που θελουν ειναι ... λιγο κρασι, λιγη θαλλασα και το αγορι μου ?
Προσπαθειστε να μπειτε λιγο ... στην θεση καποιου που γεννηθηκε εχοντας τα ολα και συνεχιζει
αποκτωντας ακομα περισσοτερα. Τι σκεφτεται ? Τις λιμνοθαλασσες στα Φιτζι ? Μα πηγε, τα εζησε,
τα γλεντησε (αυτα και αλλα πολλα που δεν φανταζομαστε) ....

..... μετα ? .... θα κατσει να θρηνει το οτι τα εζησε ? .... η θα επεκταθει καπου δολιοτερα ? ....

Οχι δε αφορα ολα. Αφορα το συγκεκριμενο με τις συγκεκριμενες προυποθεσεις.
Για τη γριπη δεν με ενδιαφερει καν. Εχω περασει γριπες. Δε με απασχολει.
Αν βρεθει μια προληπτικη θεραπεια (εμβολιο) για καποια σοβαρη αρωστια που με απασχολει (καρκινος, αλτσχαϊμερ) δε θα διστασω ενα λεπτο να την παρω.
Ουτε το εμβολιο της ηπατιτηδας (δε θυμαμαι ποιας απ'ολες) δε θελω να κανω. Για συγκεκριμενους λογους.

Re: Απάντηση: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

Λοιπον, επειδη δεν θελω να τρολλαρω αλλο ...

https://www.cheatsheet.com/money-career/real-richest-man-world-other-secret-billionaires.html/

ΔΕΝ ειναι καρατσεκαρισμενη (η λιστα) ... αλλα η ιδεα ΣΤΕΚΕΙ ... δεν τρεχουν ολοι να αριθμηθουν στο Fortune 500.
Εγω θα προσθετα και τους Rockefellers ! Επισης .... οι Windsors (βασιλισσα Ελισαβετ και τα ρεστα μου) ...
τοσους αιωνες κατακτησεις και αποικιοκρατια .... κανα τρισεκτομυριακι ... να μην το χουν στοιβαξει ?!?!

OOOOOΛΟΙ αυτοι ..... το μονο που θελουν ειναι ... λιγο κρασι, λιγη θαλλασα και το αγορι μου ?
Προσπαθειστε να μπειτε λιγο ... στην θεση καποιου που γεννηθηκε εχοντας τα ολα και συνεχιζει
αποκτωντας ακομα περισσοτερα. Τι σκεφτεται ? Τις λιμνοθαλασσες στα Φιτζι ? Μα πηγε, τα εζησε,
τα γλεντησε (αυτα και αλλα πολλα που δεν φανταζομαστε) ....

..... μετα ? .... θα κατσει να θρηνει το οτι τα εζησε ? .... η θα επεκταθει καπου δολιοτερα ? ....

Πάλι υποθέσεις πάνω στις υποθέσεις για να βγάλεις "σοβαρό" συμπέρασμα (δεν τρολάρεις υποτίθεται) με την μορφή ερωτήματος.

Κατάλαβες τώρα τι σου έλεγα εδώ?

Ναι οι super rich επειδή βαρέθηκαν τα Fiji και δεν έχουν πως να περάσουν την ώρα τους είπαν να μας υποδουλώσουν και να μας ξεπαστρέψουν.

Ότι να'ναι.

Οχι δε αφορα ολα. Αφορα το συγκεκριμενο με τις συγκεκριμενες προυποθεσεις.
Για τη γριπη δεν με ενδιαφερει καν. Εχω περασει γριπες. Δε με απασχολει.
Αν βρεθει μια προληπτικη θεραπεια (εμβολιο) για καποια σοβαρη αρωστια που με απασχολει (καρκινος, αλτσχαϊμερ) δε θα διστασω ενα λεπτο να την παρω.
Ουτε το εμβολιο της ηπατιτηδας (δε θυμαμαι ποιας απ'ολες) δε θελω να κανω. Για συγκεκριμενους λογους.

Ο εμβολιασμός στην γρίπη και σε οποιαδήποτε μεταδοτική ασθένεια δεν γίνεται επειδή απασχολεί ή όχι κάποιον.

Γίνεται για να πετύχουμε ανοσία αγέλης και να προφυλάξουμε έτσι τις ομάδες υψηλού κινδύνου και όσους αδυνατούν για ιατρικούς λόγους να το κάνουν.

Δεν αφορά μόνο το άτομο αλλά κυρίως το σύνολο της κοινωνίας.

Για αυτό τα παιδιά για παράδειγμα πρέπει υποχρεωτικά να εμβολιάζονται. Για να μην μεταδίδουν την ασθένεια σε άλλα παιδάκια που δεν μπορούν να κάνουν εμβόλιο και κινδυνεύουν σοβαρά από την ασθένια.

Βασικές αρχές στο να συμμετέχει κανείς σε ένα κοινωνικό σύνολο.

Ο εμβολιασμός στην γρίπη και σε οποιαδήποτε μεταδοτική ασθένεια δεν γίνεται επειδή απασχολεί ή όχι κάποιον.

Γίνεται για να πετύχουμε ανοσία αγέλης και να προφυλάξουμε έτσι τις ομάδες υψηλού κινδύνου και όσους αδυνατούν για ιατρικούς λόγους να το κάνουν.

Δεν αφορά μόνο το άτομο αλλά κυρίως το σύνολο της κοινωνίας.

Αυτό ακριβώς.

Αυτό που με εξοργίζει είναι ότι όσους γονείς έχω γνωρίσει που δεν εμβολιάζουν τα παιδιά τους, το κάνουν όχι επειδή πιστεύουν σε κάποια παγκόσμια συνομωσία, απλά είναι τις λογικής άσε τους άλλους τους μ.λ.κ.ς να τα εμβολιάζουν για να χτίσουν την ανοσία της αγέλης. Πόσο πολύ θα ήθελα να δω τι θα έλεγαν αν τους έβαζες μπροστά από κάποιους γονείς που θα ξεπουλούσαν και το κορμί τους προκειμένου το παιδί τους να είχε την υγεία του και να μπορούσε να κάνει τα εμβόλια του.

Σκηνικό πριν 2-3 χρόνια στον παιδίατρο που είχα πάει την μικρή.

Λόγω του ότι είχε δημιουργηθεί ουρά, μπήκαμε μέσα στο εξεταστήριο πριν τελειώσει το προηγούμενο ραντεβού. Οσο η βοηθός έγδυνε/ζύγισε/μέτραγε την μικρή άκουγα θέλοντάς και μη τι έλεγε η μάνα ενός 6χρονου αγοριού που ήταν από πριν με τον γιατρό. Η τύπισσά η οποία κατάλαβα ότι εργαζόταν στον χώρο της υγείας όμως δεν ήταν γιατρός ή νοσηλεύτρια (κλασσική περίπτωση επικίνδυνης ημιμάθειας) δεν εμβολίαζε το παιδί της. Όμως λόγω τον κρουσμάτων ιλαράς που είχαν αρχίσει να εμφανίζονται πάλι και επειδή θα πήγαινε και κάποιο ταξίδι σε κάποια περίεργη χώρα (Ινδία, κάτι τέτοιο) αποφάσισε να το εμβολιάσει. Μάλιστα είχε έρθει προετοιμασμένη και είχε βγάλει και πρόγραμμα δικό της για να του κάνει όλες τις δόσεις όλων των εμβολίων, σε διάστημα 6 μηνών. Φυσικά ο γιατρός δεν δέχτηκε το πρόγραμμα της και έφυγε ρε φίλε εκνευρισμένη προς αναζήτηση άλλου γιατρού.

Αν δεν το έβλεπα με τα μάτια μου δεν θα το πίστευα.

Θα έπρεπε να είναι πολύ αυστηρός ο νόμος σε περιπτώσεις που γονείς δεν εμβολιάζουν τα παιδιά τους.

Μακαρι να υπηρχε ενας τετοιος αυστηρος νομος ηδη οταν ημουν εγω παιδι...

Μα οταν δεν υπαρχει ο φοβος, υπαρχει η "επανασταση". Οταν δε κινδυνευουν, αλλα υπαρχει κινδυνος να κολλησουν καποιον σε ευπαθη ομαδα, στ@ρχιδια τους. Οταν ομως τους χτυπα την πορτα πχ ιλαρα το κοριτσακι, ή ο φιλος παραπανω που τρεμει τον καρκινο, ολα πανε περιπατο και θα ετρεχαν day 1 για εμβολιο... βγαλτε ακρη...
Φυσικα υπαρχει και η αλλη κατηγορια, που ο,τι και να γινοταν δε θα εκαναν το εμβολιο. Εκει κολλαει μονο η θεωρια του Αινσταιν.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Θα έπρεπε να είναι πολύ αυστηρός ο νόμος σε περιπτώσεις που γονείς δεν εμβολιάζουν τα παιδιά τους.

Αποκλεισμος απο το σχολειο πχ θαταν μια λυση.

Γρηγορα και ωραια να δεις πως τρεχουν ολοι να εναρμονιστουν.