Θεωρίες συνωμοσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

Απάντηση: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

Γιάννη, απλά "πάτησα" στο post σου. Ποιος πρόεδρος?
Γιατί my bad?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τον βρήκα τον πρόεδρο.

No worries, παρεξήγηση.-bye-

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Για ελα εδω εσυ :smash: ....

Αυτη την δουλεια θα χουμε τωρα, καθε φορα που θα γραφω "χαλιφιες δικηγοριστικες".
Θα βγαινουν τα λαβαρα της επαναστασης ? :laugh:

Kρυψε τις κουμπουρες σου .... γιατι δεν ειμαι ο Κιουταχης ! :proud:

Εντάξει...Ομέρ!!

Χατζηγεωργιου..εσυ σιγουρα σουπα απο κετσαπ πιτσας θα γινεις να ξερεις.

Re: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

My 2 cent .... στον (πως τον ειπαμε) Βιντγκενσταϊν ! :p

Χατζηγεωργιου..εσυ σιγουρα σουπα απο κετσαπ πιτσας θα γινεις να ξερεις.

Αμα εχεις τετοιο federation .... τι να τους κανεις τους Κλινγκονες ! :laugh::laugh::laugh::laugh:

Καλα...βιολογικη ντοματα.
Ειπα να σε ταιριαξω καλυτερα ως διαγαλαξιακη σουπα που στραβωσες κι ολας.

Γιατί το να γίνεις ντομάτα είναι υποτιμητικό; Προτιμότερο να γίνεις ντομάτα παρά να γίνεις κανένας σφαγέας. Δούλευα κάποτε πάνω στα βουνά με έναν πολύ απλό άνθρωπο ότι φάμε ότι πιούμε. Μια μέρα με ρώτησε στην ψύχρα ρε τι ζώο θα θελες να σουν αν δεν ήσουν άνθρωπος. Με έπιασε αδιάβαστο και δεν απάντησα γιατί δεν το είχα σκεφτεί. Πουλι βρε πουλί να πετάς υπάρχει καλύτερο πράγμα;

NAI .... YΠΑΡΧΕΙ .... :proud:

tumblr_n15l5ibYVG1tpaa27o1_500.gif

Infinite Improbability Drive !!!! ..... σου φυγε ΚΑΘΕ αγχος για ΤΙ εισαι και ΠΟΥ οδευεις :laugh:

Last edited:

Ναι ωραιο ειναι, αρκει η πεθερα σου να μην μετασχηματιστει σε..ελευθερο σκοπευτη.

Mπορεις παντα .... να μετασχηματισθεις σε .... κορη. :laugh:

Δεν θα πυροβολησει την κορη της. :p

(η την εγγονη της .... ακομα καλυτερα !)

Σκιστηκαμε στο off topic.
Για να το επαναφερουμε.
Καπου πηρε το ματι μου πως το οτι πατησαμε στο φεγγαρι ειναι απατη γιατι το κλασσικο αποτυπωμα της μποτας του αμστρονγκ (ραβδωτο) δεν υπαρχει στην διαστημικη στολη του που εκτιθεται σε καποιο μουσειο.

Να, δειτε το εδω.

http://ellinikahoaxes.gr/2015/08/01/armstrong-boots-moonlanding/

Εχουμε αφησει κατοπτρα στην επιφανεια.
Μπορεις να πας σε καποια πανεπιστημια (με ισχυρα lasers, γυρω στο 1 MW)
και να στειλεις δεσμη ... μετρωντας τον χρονο που χρειαζεται να γυρισει πισω (1.26 + 1.26 δευτερα).
Εαν δεν χτυπουσε σε κατοπτρο ... θα απορροφονταν απο το χωμα της επιφανειας της σεληνης
και δεν θα λαμβαναμε καμια επιστροφη.

Δυστυχως η πυκνοτητα της ατμοσφαιρας ειναι τοσο μεγαλη ....
ωστε δεν γινεται με τα κλασσικα laserακια της πλακας ουτε καν να στειλουμε την δεσμη.

Απάντηση: Re: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

Η προοδος της επιστημης εξυπηρετει σημερα το κερδος αλλα ταυτοχρονα εμμεσως υπηρετει και τον ανθρωπο που εξαιτιας της αμαρτωλοτητας του δυσκολευεται/ αδυνατει να επικοινωνησει με τον ζωντανο Θεο και Δημιουργο του. Με λιγα λογια ο Θεος επιτρεπει τη προοδο της επιστημης (π.χ. ιατρικη) δειχνοντας και μ' αυτο το τροπο την αγαπη Του στον ανθρωπο που επαψε να βασιζεται σ' Αυτον.

Μπα,μην το λες,είναι ανάλογα με τον θεό.
Μια χαρά επικοινωνεί ένας σκασμός κόσμου με αυτό που έχει διαλέξει/μάθει/αναγκαστεί/whatever να έχει αποπάνω του.

Καπου πηρε το ματι μου πως το οτι πατησαμε στο φεγγαρι ειναι απατη
A ....:laugh::laugh::laugh::laugh: .... ξεχασα !

https://blogs.nvidia.com/blog/2014/09/18/debunked/

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ρε τα παλιοπαιδα .... της NVIDIA. :laugh:

Καλα ....
αν εβαζα τετοια αποδεικτικα στοιχεια σε .... αμιγως κομπιουτεραδικο φορουμ
θα τρωγα ban για τα επομενα 200 εκατομμυρια χρονια :flipout:

Ευτυχως που εδω μεσα .... δεν εχουμε εμφυλιους αναμεσα σε ATI και NVIDIA.
Ευτυχως ..... :p

Η προοδος της επιστημης εξυπηρετει σημερα το κερδος αλλα ταυτοχρονα εμμεσως υπηρετει και τον ανθρωπο που εξαιτιας της αμαρτωλοτητας του δυσκολευεται/ αδυνατει να επικοινωνησει με τον ζωντανο Θεο και Δημιουργο του. Με λιγα λογια ο Θεος επιτρεπει τη προοδο της επιστημης (π.χ. ιατρικη) δειχνοντας και μ' αυτο το τροπο την αγαπη Του στον ανθρωπο που επαψε να βασιζεται σ' Αυτον.

Σταύρο, έχεις πάψει εδώ και πολλά posts να λες την άποψή σου και κάνεις κήρυγμα. Ο τρόπος που γράφεις δεν επιδέχεται σχολιασμού και απαντήσεων γιατί είναι τόσο αξιωματικός που πραγματικά σκοτώνει κάθε έννοια ανταλλαγής απόψεων και διαλόγου.

Η οδός που έχεις επιλέξει να κοινωνείς την "άποψή" (αυτό βέβαια δεν είναι άποψη αλλά "εγώ κατέχω την αλήθεια") σου είναι η ακριβώς ανάλογη του παρακάτω μηνύματος:

"O Θεός είναι δυνάστης. Αν κάτι τον ενοχλεί πολύ, αυτό είναι η εξέλιξη του ανθρώπου, την οποία προσπαθεί να εμποδίσει με κάθε τρόπο. Η σύγχρονη επιστήμη προσπαθεί να δώσει λύσεις σε προβλήματα της ανθρωπότητας, γιατρεύοντας ασθένειες πχ., κάτι που δεν αρέσει καθόλου στον ύψιστο, ο οποίος για κάθε μία ασθένεια που γιατρεύουμε, μας δίνει δυο καινούριες.

Είναι φανερό ότι παίζει βρώμικο παιχνίδι. Μάλλον δε ζητάει την αγάπη μας αλλά την υποταγή μας. Η αγάπη είναι ανιδιοτελής. Ο ύψιστος απ' ότι φαίνεται απαιτεί την αγάπη μας και μάλιστα μας απειλεί καθημερινά σκοτώνοντας μικρά παιδάκια στην Αφρική, δείχνοντας μας τι θα πάθουμε και μεις αν δε συμμορφωθούμε γρήγορα. Όλα αυτά δεν τα λέω από το μυαλό μου. Με έχει επισκευθεί πολλάκις και μου τα έχει πει με το ν και με το σ. "

Μπορεί κάποιος να κάνει διάλογο βασιζόμενος στην παραπάνω "άποψη-αξιωματική αλήθεια";

Last edited:

Μιχάλη, η διαφορά μεταξύ της δικής μου "δήλωσης" με το "κείμενο-παράδειγμα" που δίνεις παραπάνω είναι ότι εγώ όντως λέω τη δική μου άποψη, η οποία βλέπω ότι προκαλεί την ήπια αντίδραση 2 συνφορουμιτών, ενώ στην δεύτερη περίπτωση, αυτό που αντιπαραθέτεις δεν είναι η άποψή σου αλλά ένα ατυχές ακραίο φανταστικό παράδειγμα.

Συν τοις άλλοις, μια τέτοια δήλωση σαν τη δική σου, αν ήταν ή άποψή σου, πιστεύω θα προκαλούσε τεράστια αντίδραση από πολλούς εδώ μέσα, ΙΜΟ...

Εμένα με στεναχωρεί πάρα πολύ η έννοια του πιστού και μάλιστα του πιστού που ανακάλυψε την "αλήθεια" μέσα ένα δύσκολο βίωμα μια ασθένεια, ένα ατύχημα. Ξαφνικά ο Θεός του "μίλησε". Δεν είναι ότι πιο εγωιστικό, μισαλόδοξο, προσβλητικό για τους άλλους ανθρώπους που παράδειγμα πέθαναν από την ίδια ασθένεια ή ατύχημα; που είναι η ταπεινότητα; Υπάρχει χειρότερο πράγμα στον άνθρωπο να διαλαλεί ότι είδε τον Θεό και τα σημάδια του;

Ένα άλλο θέμα είναι οτι οι πιστοί έχουν κάνει τα μεγαλύτερα εγκλήματα στην ανθρωπότητα. Ποιός αμφιβάλει για τις σφαγές που έχουν κάνει οι Χριστιανοί πιστοί στο όνομα της θρησκείας για να εξαλείψουν την προηγούμενη θρησκεία. Ένας πιστός άγεται όχι μόνο για τα καλά στοιχεία της εκάστοτε θρησκείας παράδειγμα τον ανθρωπισμό και την αγάπη αλλά εξίσου εξυπηρετεί τα μίση και τις μισαλοδοξίες και τις φιλοδοξίες του ιερατείου που συγκεκαλυμένα πίσω από την θρησκεία κινούν τα νήματα.

Ανάσταση προσφέρουν οι μουσουλμάνοι "προσδοκώ ανάσταση" προσφέρει και ο χριστιανισμός, σφαχτείτε χωρίς φόβο.

@Σταύρο

Δηλαδή αυτή η θεωρητική δήλωση που παρέθεσα είναι ακραίο φανταστικό παράδειγμα, ενώ το γεγονός ότι εσύ λες ότι ο καλός θεός αφήνει την επιστήμη να εξελιχθεί έχει βάσεις αλήθειας;

Ακόμα και να ήταν η άποψή μου, δε θα την έλεγα, καθώς είναι αποτέλεσμα ΠΙΣΤΗΣ σε κάτι, οπότε δεν επιδέχεται ούτε συζήτησης, ούτε σχολιασμού. Αν εγώ πιστεύω ότι η γη, στηρίζεται πάνω σε ένα τεράστιο Κατσίκι, που το κρατάει ένας Κένταυρος, που τον κρατάει ένα γιγαντιαίο Χαμστερ, αυτό δεν επιδέχεται συζήτησης ή σχολιασμού, καθώς είναι αυτο που ΠΙΣΤΕΥΩ και αν εγώ το πιστεύω αυτό, ούτε αφορά εσάς, αλλά ούτε έχω και γω κανένα λόγο να σας το διατυμπανίζω με κάθε ευκαιρία.

@Γιάννη

Δεν έχει "πατέρα" αυτή η άποψη. Απλά είναι ένας αυθαίρετος συλλογισμός (όσο αυθαίρετος είναι και του Σταύρου για να είμαι ακριβής) που βασίζεται στις "αλήθειες" και τα "βιώματα" ενός τρίτου παρατηρητή.