Tektonas
Senior Member
- 3 May 2014
- 517
Re: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων
Παρακαλώ φρόντισε να είσαι πιο "γλικολογος".
Με πληγώνουν οι κακές λεξούλες ^^
Πιστεύω ότι ειδικά για τους εβραίους έχει γίνει Ο ΧΑΜΟΣ , σε αυτό τον βλαμμένο , αν θες και αδαή κόσμο και αυτό , γιατί ούτε εγώ προσωπικά πιστεύω ότι άνθρωποι με εκατό καραβια μυαλό , άφησαν το χριστό στην άκρη και πιάσαν τον εωσφόρο και τα βραδια τρέχουν γυμνή και κάνουν ανθρωποθυσίες.Εγώ πιστευο ότι είναι όλοι τους άθεοι , η έστω έχουν θεο το μαμμωνά , δηλαδή το χρήμα.( Ο μαμμωνάς βεβαια είναι παραπλήσιο αν όχι ο ίδιος ο σατανάς αλλα τέλος πάντων ).
Πιπέρι.Τεκτονα
ΟΝΤΩΣ τα θελει ο κωλος σου !
Παρακαλώ φρόντισε να είσαι πιο "γλικολογος".
Με πληγώνουν οι κακές λεξούλες ^^
Συγγνώμη ρε φιλε , αλλα μονο σοβαρή δεν ήταν η συζήτηση.Πριν προλαβουμε να ανοιξουμε το θεμα για τις ακτινοβολιες (οχι οτι καναμε σοβαρη κουβεντα)
πετιεσαι στις αδελφοτητες και τα μυστικιστικα με ... πληρη απαθεια για το προηγουμενο θεμα.
Πιστεύω ότι ειδικά για τους εβραίους έχει γίνει Ο ΧΑΜΟΣ , σε αυτό τον βλαμμένο , αν θες και αδαή κόσμο και αυτό , γιατί ούτε εγώ προσωπικά πιστεύω ότι άνθρωποι με εκατό καραβια μυαλό , άφησαν το χριστό στην άκρη και πιάσαν τον εωσφόρο και τα βραδια τρέχουν γυμνή και κάνουν ανθρωποθυσίες.Εγώ πιστευο ότι είναι όλοι τους άθεοι , η έστω έχουν θεο το μαμμωνά , δηλαδή το χρήμα.( Ο μαμμωνάς βεβαια είναι παραπλήσιο αν όχι ο ίδιος ο σατανάς αλλα τέλος πάντων ).
Please..Αυριο, τι θα συζητησουμε ?
Τα παιδια Indigo .... η τα albino λιονταρακια στην Μποτσουανα ? ....