Θεωρίες συνωμοσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

Re: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

Μην μου το πας στις πετρες, σε παρακαλω. Γιατι εκει ειναι απλα και αυταποδεικτα τα πραγματα.
Ξεκινησαμε στο αν υπαρχει πολυπλοκοτητα στην αναλυση ενος θανατου πανω σε ενα παιδι
που μολις γεννηθηκε στο Μπαγκλαντες και πνιγεται σε μια πλυμμηρα.

Εαν ειμαι εγω ο παρατητητης ... η παρανοια του ποσο τυχαιος ειναι ο θανατος (απλα γεννηθηκε
στο Μπαγκλαντες !!!) ειναι ισοπεδωτικα απλη .... και αναιρει την συμπαντικη αρμονια των σφαιρων
(και πετρων και πλανητων) και το ποσο βαριες ειναι και ποσο μπρατσαρας ειναι ο παρατηρητης
και ποσο ελαφριες ειναι .... στην Σεληνη.

Κατανοητη η ποιοτικη διαφορα στην προσεγγιση ?...

Μα στις πέτρες είμασταν και μετά το πήγες εσύ στι Μπαγκλαντές.

Δεν αντιλαμβάνεσαι ότι το να λες για τις πέτρες " εκει ειναι απλα και αυταποδεικτα τα πραγματα" έχει να κάνει με την δική σου αντιληπτική ικανότητα και όχι με τις πέτρες?
Έτσι και ο πνιγμός δεν είναι το κρίσιμο για εσένα αλλά η αδυναμία σου να αντιληφθείς το "γιατί".
Για αυτό και κολλάς σε αυτό το "γιατί".

Τότε έχεις πρώτα απ' όλα να "αντιμετωπίσεις" τα άλλα μυρμηγκάκια της φωλιάς SR... :)

Α ρε μπαγάσα, τ' άλλαξες...

Μα στις πέτρες είμασταν και μετά το πήγες εσύ στι Μπαγκλαντές.

Δεν αντιλαμβάνεσαι ότι το να λες για τις πέτρες " εκει ειναι απλα και αυταποδεικτα τα πραγματα" έχει να κάνει με την δική σου αντιληπτική ικανότητα και όχι με τις πέτρες?
Έτσι και ο πνιγμός δεν είναι το κρίσιμο για εσένα αλλά η αδυναμία σου να αντιληφθείς το "γιατί".
Για αυτό και κολλάς σε αυτό το "γιατί".

Xρηστο ...

ας δεχτουμε οτι ειμαι βιαστικος και δεν προσεχω τι γραφεις γιατι ... η διαθεση σου να διαφωνησεις
ειναι μεγαλυτερη απο την διαθεση σου να συμφωνησεις (ακομα και στα απλουστερα των απλων).
Πας και τα κανεις περιπλοκα για να πατησει ο αλλος την μπανανοφλουδα και να χουμε
"γυρω γυρω ολοι .. στην μεση ο Μανωλης".

Ε οκ ... την πατησα την μπανανοφλουδα. Ευχαριστημενος ?
Εγω ομως ... ΔΕΝ ξεκινησα αυτη την κουβεντα για το μπραντεφερ ... αλλα για την ανεμοπορια
σε σεναρια που φαινονται πολυ απιθανα για να ειναι αληθινα. Εχεις καποια θεωρια συνομωσιας
που θεωρεις οτι ισως να υφισταται .... η απαντας αναλογα με το ποιος θα σου ερεθισει την διανοια ?

Δεν με ενδιαφερουν τα προσωπα ... με ενδιαφερουν οι Αποψεις
που ισορροπουν αναμεσα στην Απιθανοτητα και τον λογικο Συνειρμο !

Xρηστο ...

ας δεχτουμε οτι ειμαι βιαστικος και δεν προσεχω τι γραφεις γιατι ... η διαθεση σου να διαφωνησεις
ειναι μεγαλυτερη απο την διαθεση σου να συμφωνησεις (ακομα και στα απλουστερα των απλων).
Πας και τα κανεις περιπλοκα για να πατησει ο αλλος την μπανανοφλουδα και να χουμε
"γυρω γυρω ολοι .. στην μεση ο Μανωλης".

Ε οκ ... την πατησα την μπανανοφλουδα. Ευχαριστημενος ?
Εγω ομως ... ΔΕΝ ξεκινησα αυτη την κουβεντα για το μπραντεφερ ... αλλα για την ανεμοπορια
σε σεναρια που φαινονται πολυ απιθανα για να ειναι αληθινα. Εχεις καποια θεωρια συνομωσιας
που θεωρεις οτι ισως να υφισταται .... η απαντας αναλογα με το ποιος θα σου ερεθισει την διανοια ?

Δεν με ενδιαφερουν τα προσωπα ... με ενδιαφερουν οι Αποψεις
που ισορροπουν αναμεσα στην Απιθανοτητα και τον λογικο Συνειρμο !

Δεν χρειάζεται να δεχθούμε τίποτε Μάνο.

Η βιασύνη σου είναι σαφής και αν προσβάλει κάποιον,τότε αυτός είμαι εγώ που ενώ σου απαντάω σοβαρά, εσύ απαντάς στο "πόδι".

Από εκεί και πέρα, αν δεν σου αρέσουν οι απαντήσεις που δίνω δεν πειράζει καθόλου.
Δεν χρειάζεται να τις αποδεχτεί κανένας.

Μην με ερμηνεύεις όμως... Μην ερμηνεύεις τις προθέσεις μου.
Ούτε τόσο βιαστικά, ούτε τόσο ρηχά.
Δεν έχω κανένα ενδιαφέρον, ούτε θα μου πρόσφερε κάτι να κάνω "μπραντεφερ" ή να βάλω μπανανόφλουδες να πατάει κάποιος άλλος.
Κάποιος που δεν έχω δει ποτέ μου, μπροστά σε κάποιους που δεν με έχουν δει ποτέ τους.
Σε διαβεβαιώ, δεν είμαι τόσο πολύ συμπλεγματικός.
Ούτε βέβαια έχω και κανένα καημό να γίνω σώνει και καλά αρεστός ή έστω κατανοητός.
Μην κολακεύεσαι.

Θα σου ξεκαθαρίσω όμως το ελάχιστο: αποδίδοντάς μου αυτά (μπραντεφέρ, μπανανόφλουδες κ.λπ), είναι αρκετό για εμένα να μην ξανα ασχοληθώ σε κουβέντα μαζί σου.

Θα σου ξεκαθαρίσω όμως το ελάχιστο: αποδίδοντάς μου αυτά (μπραντεφέρ, μπανανόφλουδες κ.λπ), είναι αρκετό για εμένα να μην ξανα ασχοληθώ σε κουβέντα μαζί σου.

Ειλικρινα (οσο δεν φανταζεσαι) ... σ'ευχαριστω !

Την ίδια απόφαση έλαβα κι εγώ για διαφορετικούς λόγους. Συγκεκριμένα γιατί είναι αδύνατο να συζητήσεις με το συγκεκριμένο χρηστη γιατί αλλάζει συνεχώς θέμα, είναι αδύνατο να καταλάβεις όχι απλά τι λέει και τι εννοεί, αλλα σε ποιο ζήτημα αναφέρεται.

Την ίδια απόφαση έλαβα κι εγώ για διαφορετικούς λόγους. Συγκεκριμένα γιατί είναι αδύνατο να συζητήσεις με το συγκεκριμένο χρηστη γιατί αλλάζει συνεχώς θέμα, είναι αδύνατο να καταλάβεις όχι απλά τι λέει και τι εννοεί, αλλα σε ποιο ζήτημα αναφέρεται.

Το χειρότερο είναι ότι άμα ζοριστεί αποδίδει στον συνομιλητή προθέσεις.
Δεν σου λέει "είσαι λαθος", σου λέει "είσαι κακός".

Μην πω σαν τι.

Την ίδια απόφαση έλαβα κι εγώ για διαφορετικούς λόγους.

Την αποφαση αυτη την εχεις παρει .... ισως και δυο χρονια πριν !
Σ'ευχαριστω που την κοινοποιησες δημοσια ....

Ποιος αλλος εχει σειρα ?

Την αποφαση αυτη την εχεις παρει .... ισως και δυο χρονια πριν !
Σ'ευχαριστω που την κοινοποιησες δημοσια ....

Ποιος αλλος εχει σειρα ?

Δεν είναι δυο χρονια, είναι λιγότερο, αλλα σίγουρα στην είχα κοινοποιήσει και τότε.

Απάντηση: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

επειδη τον εχω στην ignore list και δεν βλεπω τι γραφει και δυστυχως δε μπορω να παρακολουθησω τη συζητηση,γιατι απαντατε συνεχως στις ασυναρτησιες του,αποχωρω,οχι γι αλλο λογο,αλλα δε μπορω να καταλαβω τι γινεται.
Κοιταχτε το αυτο,γιατι διωχνει κοσμο αυτο το πραγμα,καποιοι που θελουν να συμμετεχουν,τη κανουν μ'ελαφρα.

Κουφάθηκα τώρα. Sorry Λάκης.

Νόμιζα ότι παρακολουθείς όλη τη συζήτηση...

Re: Απάντηση: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

επειδη τον εχω στην ignore list και δεν βλεπω τι γραφει και δυστυχως δε μπορω να παρακολουθησω τη συζητηση,γιατι απαντατε συνεχως στις ασυναρτησιες του,αποχωρω,οχι γι αλλο λογο,αλλα δε μπορω να καταλαβω τι γινεται.
Κοιταχτε το αυτο,γιατι διωχνει κοσμο αυτο το πραγμα,καποιοι που θελουν να συμμετεχουν,τη κανουν μ'ελαφρα.

Εγώ απάντησα στο Σταυρο Τρύπη και μετά με "κουοταρισε" ο SR71, γι αυτό του ξεκίνησα αυτή τη σύντομη στιχομυθία. Ο Chris ήταν που μίλησε αρκετά μαζί του, μέχρι να καταθέσει τα όπλα κι αυτός.

Απάντηση: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

μια χαρα συζητηση ειχαμε,ηθελα να ρωτησω και καποια αλλα πραγματα,ουτε που θυμαμαι τι ηταν,που ηταν,τι ηθελα να πω.

μια χαρα συζητηση ειχαμε,ηθελα να ρωτησω και καποια αλλα πραγματα,ουτε που θυμαμαι τι ηταν,που ηταν,τι ηθελα να πω.

TRY AGAIN

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Θα εβαζα το try again των Supertramp αλλα δεν το χει ο γιουτουμπης.

Ον τοπικ ναου Messieurs

Που ειχαμε μεινει ; Α ναι ο Κισσινγκερ...και τα Αγγλικα του.

Πρεπει να ειναι γνωστο οτι η διδακτορικη του θεση ειναι μπεστ σελλερ στο Αμερικα....ετσι ;

περα της γλωσσας και του μηνυματος στο ιντερνετ...

Ειναι κανεις εδω που πιστευει οτι ο Κισσινγκερ δεν ειναι decisionneur ? Απο τον κυκλο αυτων που σχεδιαζουν και αποφασιζουν ;
Υπαρχει καποιος που να πιστευει οτι απο εποχης Βιετναμ ειναι απλα συμβυλος ολων των αμερικανικων κυβερνησεων ασχετου κομματος, και πληρει χρεη λακέ ;
Και δεν υπαρχει εδω και 50 χρονια καποιο αλλο μυαλο εξισου δυνατο που να τον παραμερισει η να τον αντικαταστησει ; Και αυτοι που προσπαθησαν ( πχ Κοντολητζα Ραϊς ) τελειωσαν μια και καλη με την πολιτικη ;
Πιστευει κανεις οτι δεν δινει μαθηματα και οδηγειες σε Ευρωβουλευτες και κομισαριους μεσα στο ιδιο το Ευροκοινοβουλιο και μεσα σε αυτα επανερχεται στην αποδομηση των εθνων και της θρησκειας ;

Οποιος το πιστευει να σηκωσει το χερι....

ΥΓ. Το εν λογω κειμενο του Σταυρος Τρυπης εγω το βρηκα και σε ενα σαϊτ Γαλλικο, εν φορουμ για παιγνιδια κοσνολας. τεσπα...Ασχετα εαν εχει τυπωθει οφ, η αν ειναι χοξ, το πνευμα αυτου του κειμενου αντιστοιχει τοσο στο πνευμα κισσινγκερ οσο και τα σημερινα δρωμενα.

Αυτο δεν σημαινει οτι θα γινουμε ωχαδελφιστες ουτε θα παραδωσουμε τα οπλα, το αντιθετο.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Απο χτες εχω να μπω στο φορουμ και παλι στο θεο το ριξατε... Ακομα και οταν μιλαμε γα συνομωιες αυτος φταιει :flipout: :flipout: :flipout:

TRY AGAIN

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Θα εβαζα το try again των Supertramp αλλα δεν το χει ο γιουτουμπης.

Ον τοπικ ναου Messieurs

Πρεπει να ειναι γνωστο οτι η διδακτορικη του θεση ειναι μπεστ σελλερ στο Αμερικα....ετσι ;

Ειναι κανεις εδω που πιστευει οτι ο Κισσινγκερ δεν ειναι decisionneur ? Απο τον κυκλο αυτων που σχεδιαζουν και αποφασιζουν ;
Υπαρχει καποιος που να πιστευει οτι απο εποχης Βιετναμ ειναι απλα συμβυλος ολων των αμερικανικων κυβερνησεων ασχετου κομματος, και πληρει χρεη λακέ ;
Και δεν υπαρχει εδω και 50 χρονια καποιο αλλο μυαλο εξισου δυνατο που να τον παραμερισει η να τον αντικαταστησει ; Και αυτοι που προσπαθησαν ( πχ Κοντολητζα Ραϊς ) τελειωσαν μια και καλη με την πολιτικη ;
Πιστευει κανεις οτι δεν δινει μαθηματα και οδηγειες σε Ευρωβουλευτες και κομισαριους μεσα στο ιδιο το Ευροκοινοβουλιο και μεσα σε αυτα επανερχεται στην αποδομηση των εθνων και της θρησκειας ;

ΥΓ. Το εν λογω κειμενο του Σταυρος Τρυπης εγω το βρηκα και σε ενα σαϊτ Γαλλικο, εν φορουμ για παιγνιδια κοσνολας. τεσπα...Ασχετα εαν εχει τυπωθει οφ, η αν ειναι χοξ, το πνευμα αυτου του κειμενου αντιστοιχει τοσο στο πνευμα κισσινγκερ οσο και τα σημερινα δρωμενα.

Αυτο δεν σημαινει οτι θα γινουμε ωχαδελφιστες ουτε θα παραδωσουμε τα οπλα, το αντιθετο.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Απο χτες εχω να μπω στο φορουμ και παλι στο θεο το ριξατε... Ακομα και οταν μιλαμε γα συνομωιες αυτος φταιει :flipout: :flipout: :flipout:

Cicadelic, δεν έχω ιδέα τι σκέφτεται και τι πρεσβεύει ο Kissinger, μιλήσαμε για το συγκεκριμένο κείμενο και αν είναι γνήσιο, εγώ λέω ότι είναι hoax. Κυκλοφορούν πολλά τέτοια αποδιδόμενα στο συγκεκριμένο άτομο. Εδώ και ένα debunking του γνωστότερου ίσως hoax στην ιστορία του ελληνικού διαδικτύου. https://sarantakos.wordpress.com/2016/10/21/kissinger/

Στην τελευταια συναντηση, στο Λονδινο αν δεν απατωμαι, απο αυτες που ουτε μικροβιο δεν περναει μεσα
ηταν και ο δικος μας ο βλακας .... ο Κυριακος ! Ετσι .... για να επαληθευτει οτι αν δεν σε εχουν στο χερι (Siemens)
πρωθυπουργος δεν γινεσαι. Φιλησε χερακι o γιοκας ... και τωρα ... περιμενει.

Και δεν ειναι μονο οι συναθροισεις Βilderberg (τις λεω συναθροισεις Fidelio αλλα με πορνες κατι λαους ολοκληρους)
ειναι και κατι αλλες, στον Καναδα και αλλου, των γνωστων τραπεζικων αυτοκρατορων, που αν πλησιασει ελικοπτερο στα
500 μετρα καταρριπτεται. ΟΥΤΕ πρωθυπουργοι δεν κατορθωνουν τετοια μυστικοτητα. Ριξτε μια ματια ποιοι παρευρισκονται
(στο πολυ περιπου) > https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Bilderberg_participants γιατι το να βρειτε τι συζητιεται εκει μεσα
oυτε ο θεος .... ! :laugh:

Κατα τα αλλα ..... βασιλευει η θεληση του λαου σ'αυτο τον κοσμο ! Ολα καταγραφωνται .... και αποτυπωνονται
στο δελτιο των 8:00 .... :sleep:

Last edited:

Στην τελευταια συναντηση, στο Λονδινο αν δεν απατωμαι, απο αυτες που ουτε μικροβιο δεν περναει μεσα
ηταν και ο δικος μας ο βλακας .... ο Κυριακος ! Ετσι .... για να επαληθευτει οτι αν δεν σε εχουν στο χερι (Siemens)
πρωθυπουργος δεν γινεσαι. Φιλησε χερακι o γιοκας ... και τωρα ... περιμενει.

Και δεν ειναι μονο οι συναθροισεις Βilderberg (τις λεω συναθροισεις Fidelio αλλα με πορνες κατι λαους ολοκληρους)
ειναι και κατι αλλες, στον Καναδα και αλλου, των γνωστων τραπεζικων αυτοκρατορων, που αν πλησιασει ελικοπτερο στα
500 μετρα καταρριπτεται. ΟΥΤΕ πρωθυπουργοι δεν κατορθωνουν τετοια μυστικοτητα. Ριξτε μια ματια ποιοι παρευρισκονται
(στο πολυ περιπου) > https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Bilderberg_participants γιατι το να βρειτε τι συζητιεται εκει μεσα
oυτε ο θεος .... ! :laugh:

Κατα τα αλλα ..... βασιλευει η θεληση του λαου σ'αυτο τον κοσμο ! Ολα καταγραφωνται .... και αποτυπωνονται
στο δελτιο των 8:00 .... :sleep:

Αυτα περι Μπιλντεμπεργκ, Τριλατεραλ, Φρεντς Αμερικαν Kαουνσιλ και αλλα τινα, αρχισατε να τα μαθαινετε απο το 2009 και μετα.
Και οχι μονο να τα μαθαινετε αλλα και να τα χρησιμποιειτε σχεδον καθημερινως ειτε για κατι σοβαρο η κατι για πλακα. Ετσι αρχισε και ολη η φιλολογια περι συνομοσιολογιας.
Κατι αλαξε απλα.
Ενα στιχοιμα εγινε και φαινεται το πετυχαν.

Καποιοι γνωριζαν αυτα τα πραγματα ηδη απο αρχες 80. Και οχ μονο το γνωριζαν αλλα αφησαν, αποτυπωσαν την μαρτυρια τους. Καποιοι νεοτεροι απο τις αρχες 90ς αρχισαν να μαθαινουν και να εκπαιδευονται βσει αυτων των γνωσεων, αλλα αν τολμαγες να πεις κατι απο αυτα που σημερα φαινονται τοσο μπαναλ δεν το πιστευε κανεις και σε περναγαν για τρελο. Σημερα περασαμε στην φαση οπου οχι μονο εχει ειπωθει αλλα εχει βιωθει και εχει γινει μπαναλ. Ειναι το στοιχημα που ελεγα..."Αντι να κρυβεις πεστο και οσοσ πιο χοντρο ειναι τοσο περισσοτερο θα το χαψουν ... συγνωμη θα το αφωμοιοσουν".

Τεσπα το Μπιλντεμπεργκ οπως ολοι ξερουν αλλα για να μην ξεχνιομαστε ειναι δημιουργημα οχι του 2008 η 9 η 10 αλλα απο καπου στα 50ς και οπου ιδυτικο στελεχος ηταν ο Ροκφελερ και μονιμο μελοςαπο τοτε ο Κισσινγκερ.

Υπαρχουν ντοκουμεντα αυτη την στιγμη στο διαδικτυο που καταγγειλουν ηδη απο το 1983 αυτα που ζουμε σημερα σε διαφορους τομεις, απο παιδεια (δηλαδη διαλυση της παιδειας), εως "πολιτισμικη λαθροεισβολη".

Εγω "ειχα την τυχη" τα γνωρισω αυτα οχι τελευταια αλλα πριν 25 χρονια, και να παρακολουθω απο τοτε.

Οσο πιο φανερα ειναι τα πραγματα τοσο περναει ξωφαλτσα πανω απο το πετσι των ανθρωπων.

Quit weapons for an easy war.....

Last edited:

Για να μη πουμε για το τεραστιο χρεος που εχει προφητευτει εδω και σχεδον 240 χρονια...

Δυστυχως ξεφυτρωσαν τελευταια πολλα "πατριωτικα" sites και εκαναν τα πραγματα μανταρα.