Θεωρίες συνωμοσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

Re: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

H απωστικη δυναμη της ακτινοβολιας ... του εσωτερικου Ηλιου (sic !)... το κραταει επιπεδο. :flute:

(Δοξαστε με :proud:)

Ότι επιτραπεί να γίνει, θα έχει τη συγκατάθεση της "Ηγουμένης"...
Το άβατο είναι καθιερωμένο από τα πρώτα χρόνια του μοναχισμού. Στα ανδρικά μοναστήρια δεν επιτρέπονται γυναίκες και στα γυναικεία άνδρες. Αν έχει πάψει να τηρείται αυστηρά, δεν σημαίνει ότι πρέπει να καταργηθεί η παράδοση με το ζόρι. Αν κάποια θέλει σώνει και καλά να πάει στο Άγιο Όρος, μπορεί να πάει στην Ι.Μ. Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στη Χίο που είναι άβατο για τους άνδρες. Ή μήπως να πάω εγώ για να απαιτήσω την ισότητα για το ανδρικό φύλο;

Την "ισοτητα" την αναζητουν συνηθως οι προοδευτικοι σε μερη που δεν μπορουν με τιποτα να κατανοησουν...😊

Δεν ειναι προοδευτικοι.

Ειναι κατι πρωην κνιτισες που κουβαλουν υποσυνειδητα μια μητερα με πολλα "ΜΗ",
και θελουν να εκδικηθουν για την ανατροπη που ΠΟΤΕ δεν εκανε η μανα ....

Απλα πραγματακια ... -bye-

Απάντηση: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

Η ελληνική κοινωνία είναι από αρχαιοτάτων χρόνων μητριαρχική.
Η γυναίκα, η μάνα, κάνει κουμάντο.
Το λιλι σέρνει καράβια.
Και όποιος διαφωνεί, να φάει πράσα νερόβραστα!:handkiss:

Επίσης, απαγορεύεται η παράνομη είσοδος - χωρίς διαμονητήριο - και τιμωρείται με το νόμο!

Πάλι καλά που το ανέφερες. Είχα σκοπό να πάω κάποια στιγμή αλλά τα μαγαζιά που έχουν πορτιέρη τα αποφεύγω.. Είναι θέμα αρχής. :)

Εγω παντως, να παω να δω καποιον που κρεμιεται μεσα σε διχτυ απο την ακρη ενος γκρεμου και κανει προσευχη δεκα μερες
με μια φρατζολα και ενα μπουκαλακι νερο ... δεν θα μου φτιαχνε την μερα. Ουτε την διαθεση, και σιγουρα ΟΥΤΕ τις διακοπες.
Πρεπει να σαι λιγο πειραγμενος για να πας να κανεις γυμνισμο (η εστω μπανακι και πιτσιλιες) με εναν τετοιον να αιωρειται
πανω απο το κεφαλι σου. Για να μην πω τιποτα χειροτερο !

Με έστειλες Μάνο!

Για γυμνισμό και μπανάκι θα πήγαινες στο Άγιο Όρος?

:flipout:

Το πρωτο ενικο προσωπο ... ειναι χαριν ευγενειας.
Για να μην χρησιμοποιησω δευτερο ενικο (η πλυθηντικο) ...

Καλα, γουγλαρες Α.Ο. και απο ολες τις φωτο που εβγαλε, στα Καρουλια επεσε το ματι σου? 😊

Τόσα μέρη υπάρχουν στην Ελλάδα για γυμνισμό, καμάκι και ότι άλλο θες. Γιατί πρέπει σώνει και καλά να γίνονται αυτά και στο Α.Ο.;

Το πρωτο ενικο προσωπο ... ειναι χαριν ευγενειας.
Για να μην χρησιμοποιησω δευτερο ενικο (η πλυθηντικο) ...

Eίπα και εγώ... πάει το'καψε το μοτέρ το παλικάρι... :flipout:

Είστε πολλοί δηλαδή! :D

Σκεψου μονο οτι ο μοναχος που ζει στην "ερημο" του Α.Ο. βρισκεται εκει με τη θεληση του και πιθανοτατα ειναι τρισευτυχισμενος. Το γιατι το μαθαινει μονο αυτος που δικαιουται τους "καρπους" του περιβολιου...

Eιρηνη υμιν αδελφοι....μην ξεχναμε οτι αυτο το νημα ειναι για να κανουμε και την πλακα μας χωρις "προδιαγραφες"...

Αντε να πω και γω δυο πραγματα να ξαναπαρει μπρος το νημα...

α) Οι γυναικες συην ιερωσυνη, ορθοδοξια ...οπως θελετε πεστε το.
Υπαρχει αβατον στα μοναστηρια. ΟΚ... δεν νομιζω ομως οτι ειναι λογω discrimination και ιεραρχιας φυλου...ειναι θεμα διαχειρησης του μοναστιριου...κυριως φανταζομαι για να μην αποσπαται ο μοναχος απο τον διαλογισμο του μεσω του φυσικου πειρασμου. Βεβαια αυτο για τους κατωτερου πνευματικου επιπεδου μναχους γιατι οι ανωτερου υποτιθεται δεν σκαμπαζουν τιποτις.
Βεβαια να συλογιστουμε οτι εαν υπαρχει μια πυραμιδα της ιεροσυνης στην θρησκεια μας ( Χριστιανοι, Ορθοδοξοι, Καθολικοι -εμενα μπλεξτε με με καθολικους δε με πειραζει καθολου οπως τον Σταυρο) τοτε στην κορυφη της πυραμιδας αυτης βρισκεται μια γυναικα.

β)
Ασχετο με την κουβεντα σας (που παρασοβαρεψε :laugh:) ...
αλλα πολυ σχετικο με μια νεα κινηματογραφικη παραγωγη ! :proud:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Το Hollywood ξερει καλυτερα απο μας ! :flute: Ετσι δεν ειπαμε ? ....

Εγω το ειχα πει αυτο αλλα...νταξ.. υπαρχουν και ορια. Αυτοι το μαμησαν και ψοφησε...Ακου κει,,, μεχρι και τυρανισαυρο βγαλαν :flipout: :flipout: :flipout:

γ)
Έχεις αποδείξεις για αυτά?
Αποδείξεις.
Όχι είπε ένας κάπου κάποτε.

Εγω εχω αποδειξεις.
Γραμμενο μαυρο σε ασπρο.
Το περιφημο του Κισσινγκερ που υποτιθεται ειναι συνομοσιολογικο και δεν ειπωθηκε ποτε...δεν εχουμε αναγκη απο τον Κισσινγκερ. Το ιδιο ακριβως γραφει ο Ατταλι. ( Μη μου πειτε παλι ποιος ειναι αυτος....:slapface: )
attali-macron-d08334-0@1x.jpeg
)
Καθαρα και ξαστερα χωρις φοβο και παθος...Τελειως ανετα ο ανθρωπος. Στο βιβλιο του που διατιθεται να κατευθυνει τις πολιτικες επιλογες της ΕΕ με εναρξη απο την Γαλλια.
Και αυτο ηταν soft που απδιδεται στον Κισσιγκερ.

Eιρηνη υμιν αδελφοι....μην ξεχναμε οτι αυτο το νημα ειναι για να κανουμε και την πλακα μας χωρις "προδιαγραφες"...

Αντε να πω και γω δυο πραγματα να ξαναπαρει μπρος το νημα...

α) Οι γυναικες συην ιερωσυνη, ορθοδοξια ...οπως θελετε πεστε το.
Υπαρχει αβατον στα μοναστηρια. ΟΚ... δεν νομιζω ομως οτι ειναι λογω discrimination και ιεραρχιας φυλου...ειναι θεμα διαχειρησης του μοναστιριου...κυριως φανταζομαι για να μην αποσπαται ο μοναχος απο τον διαλογισμο του μεσω του φυσικου πειρασμου. Βεβαια αυτο για τους κατωτερου πνευματικου επιπεδου μναχους γιατι οι ανωτερου υποτιθεται δεν σκαμπαζουν τιποτις.
Βεβαια να συλογιστουμε οτι εαν υπαρχει μια πυραμιδα της ιεροσυνης στην θρησκεια μας ( Χριστιανοι, Ορθοδοξοι, Καθολικοι -εμενα μπλεξτε με με καθολικους δε με πειραζει καθολου οπως τον Σταυρο) τοτε στην κορυφη της πυραμιδας αυτης βρισκεται μια γυναικα.

β)

Εγω το ειχα πει αυτο αλλα...νταξ.. υπαρχουν και ορια. Αυτοι το μαμησαν και ψοφησε...Ακου κει,,, μεχρι και τυρανισαυρο βγαλαν :flipout: :flipout: :flipout:

γ)

Εγω εχω αποδειξεις.
Γραμμενο μαυρο σε ασπρο.
Το περιφημο του Κισσινγκερ που υποτιθεται ειναι συνομοσιολογικο και δεν ειπωθηκε ποτε...δεν εχουμε αναγκη απο τον Κισσινγκερ. Το ιδιο ακριβως γραφει ο Ατταλι. ( Μη μου πειτε παλι ποιος ειναι αυτος....:slapface:
attali-macron-d08334-0@1x.jpeg
)
Καθαρα και ξαστερα χωρις φοβο και παθος...Τελειως ανετα ο ανθρωπος. Στο βιβλιο του που διατιθεται να κατευθυνει τις πολιτικες επιλογες της ΕΕ με εναρξη απο την Γαλλια.
Και αυτο ηταν soft που απδιδεται στον Κισσιγκερ.

OK λοιπόν δώσε μου τις αποδείξεις λοιπόν για το ότι άρχισε πριν 200 χρόνια.
Και τι ήταν αυτό που προξένησε την αλλαγή πριν 200 χρόνια.

Ή νομίζεις ότι το ίδιο δεν γινότανε και πριν 800 χρόνια?

Περιμένω συγκεκριμένες αποδείξεις και όχι από Κίσσιγκερ και Αταλί.
200 χρόνια πριν.
Γιατί αυτό είπε ο Σταύρος.