Γιατί έτσι επιπλέουν οι φελλοί.
Για να μη κουράζεστε...Γράψε βρε φίλε επιχειρήματα. Θέλεις να μη συνεχίσω τι θέλεις να σιωπήσω; Δεν θέλεις να ακούσεις την άποψη μου ότι η θρησκεία είναι ανθρώπινο δημιούργημα εντάξει βάλαμε εδώ μέσα κάποια συναίνεση ότι ντε και καλά είμαστε στο forum και πρέπει να είμαστε του ενός δόγματος ή ότι δεν πρέπει να αμφισβητούμε απόψεις.
Χρήστο δεν ρίχνεις και κάνα μόνιμο από δω μεριά.. Ειλικρινά στο λέω.
Χρήστο δεν ρίχνεις και κάνα μόνιμο από δω μεριά.. Ειλικρινά στο λέω.
Για στάσου βρε Σπύρο...έχουμε συζητήσει οι δυο μας δεκάδες φορές. Γνωρίζουμε ότι διαφωνούμε καθώς και τις απόψεις. Ποτέ δεν με προσέβαλες και ομοίως ποτέ δεν το έκανα. Γιατί να σε μπανάρει?
Γιατί έχω αφήσει μια δουλειά στην μέση..Σασπενς βλέπω,ίντριγκες,επισκεψιμότητα (με λαθος δολωματα ) και δεν μπορώ να ξεκολλησω απ' το pc..Θα μείνει η δουλειά στην μέση και θα φάω παντόφλα.![]()
Γιατί έχω αφήσει μια δουλειά στην μέση..Σασπενς βλέπω,ίντριγκες,επισκεψιμότητα (με λαθος δολωματα ) και δεν μπορώ να ξεκολλησω απ' το pc..Θα μείνει η δουλειά στην μέση και θα φάω παντόφλα.![]()
Σπύρο, απλά ρώτα Σταύρο και Μάνο τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα τους όταν συναντηθούν σε λίγο καιρό ....
Οχι. Συνπροσευχη...
Οχι. Συνπροσευχη...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.