Θεωρίες συνωμοσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

Re: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

Το πρώτο που μου έρχεται στο νου είναι το σύστημα Μπράιγ. Σε δεύτερη φάση θυμίζει αερωφοτογραφίες απο αρχαιολογικούς χώρους, αλλά οι σχηματισμοί είναι πολυ μεγάλοι για να είναι κάποια βυθισμένη πόλη (σε περίπτωση που σκέφτεστε την Ατλαντίδα). Επίσης, το Λιβυκό πέλαγος είναι πολύ βαθύ για κάτι τέτοιο.

Η δική σου ερμηνεία Κώστα;

Τέτοια καρούμπαλα (αλλά όχι γεωμετρικά) έχει σε πολλά σημεία ο βυθός. Φαντάζομαι έχει να κάνει με την σύνθεση των φωτογραφιών.
Η ιστορία επαναλαμβάνεται (?) αλλά τότε ήταν ακόμη καλύτερα...
http://www.dailymail.co.uk/sciencet...n-sparked-lost-city-Atlantis-rumours-map.html

Υπάρχουν στοιχεία και καλές θεωρίες για τη γεωλογική εξέλιξη της μεσογείου. Από εκεί θα ξεκινούσα πριν οποιαδήποτε άλλη σκέψη.

Εγώ θα ξεκινούσα από κάτι πιο απλό. Ποιος λέει ότι υπάρχουν φωτογραφίες του βυθού. Νομίζω ότι απλά υπάρχει ένα pattern που γεμίζει τον χώρο.

H google λέει έχει 100+ συνεργάτες που πήρε τοπογραφικά στοιχεία κτλ. Δεν το έχω ψάξει αλλά που το περίεργο?
Φωτογραφίες ενοούμε χαρτογράφηση με σόναρ κτλ.

Σε μέγεθος, κάθε τέτοια "τελίτσα" είναι όση ένα χωριό.
Και αν πιάσεις π.χ. ένα τετράγωνο από τέτοιες "τελίτσες" σε μέγεθος 4x4 είναι όσο ολόκληρο το Ηράκλειο. :p
Άρα, δεν μιλάμε για κάποια κτίσματα.

Δεν είναι ούτε photoshop ούτε κάποια συγκεκριμένη φωτογραφία.
Το Google maps το βγάζει έτσι.
https://www.google.gr/maps/@35.169457,24.4126704,98041m/data=!3m1!1e3
:p

Μέσα σε ακριβώς 1 και μισό λεπτό κινήθηκα πιο πάνω προς Κεφαλονιά και βρήκα και άλλη ανωμαλία. Μια ολόκληρη ανάγλυφη γραμματοσειρά μέσα στην θάλασσα! Τι μας κρύβουν και δεν μας το λένε;
image.jpg

Κάποια χαζομάρα του Google πρέπει να είναι όλα αυτά ή watermarks ή κάποια ειδική σημειολογία για να συνενώνουν τις φωτογραφίες ή τυχαία patterns των υπολογιστών..... Εκτός google δεν υπάρχουν άλλες φωτογραφίες;

Απάντηση: Re: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

Κάποια χαζομάρα του Google πρέπει να είναι όλα αυτά ή watermarks ή κάποια ειδική σημειολογία για να συνενώνουν τις φωτογραφίες ή τυχαία patterns των υπολογιστών..... Εκτός google δεν υπάρχουν άλλες φωτογραφίες;

Μάλλον κάτι τέτοιο συμβαίνει.

Ακόμη και εκτός Ελληνικής Υφαλοκρηπίδας...

Attachments

• Pic1.jpg
    Pic1.jpg
    88.3 KB · Views: 198
  • Pic2.jpg
    Pic2.jpg
    18 KB · Views: 199