Θεωρίες συνωμοσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

Re: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

Αποκλεισμος απο το σχολειο πχ θαταν μια λυση.

Γρηγορα και ωραια να δεις πως τρεχουν ολοι να εναρμονιστουν.

Δεν καταλαβες φίλε.

Τα εμβόλια τα παίρνουν κανονικότατα από το φαρμακείο με συνταγή. Απλά τα πάνε σε ειδικούς παιδιάτρους που κολάνε στο βιβλιάριο υγείας του παιδιού το σηματάκι από το εμβόλιο μόνο που τα ξεματιάζουν αντί να τα εμβολιάσουν.
Όλα κομπλέ δηλαδή.

Δεν καταλαβες φίλε.

Τα εμβόλια τα παίρνουν κανονικότατα από το φαρμακείο με συνταγή. Απλά τα πάνε σε ειδικούς παιδιάτρους που κολάνε στο βιβλιάριο υγείας του παιδιού το σηματάκι από το εμβόλιο μόνο που τα ξεματιάζουν αντί να τα εμβολιάσουν.
Όλα κομπλέ δηλαδή.

Α καλα ......αμα φτασαμε σε τετοιο σημειο τοτε τον λογο εχει ο νομος μονον. Να γινει πιο σαφης και να απειλησει με αφαιρεση αδειας το λιγοτερο.

Υπάρχει η ρομαντική άποψη ότι οι παιδίατροι αυτοί είτε πιστεύουν σε συνομωσίες είτε έχουν την γνώση που δεν έχουν όλοι οι υπόλοιποι γιατροί.
Υπάρχει και η πεζή άποψη ότι εφόσον υπάρχει κόσμος που αγοράζει κάτι, θα βρεθεί και κάποιος να του το πουλήσει.

Υπάρχει και η πεζή άποψη ότι εφόσον υπάρχει κόσμος που αγοράζει κάτι, θα βρεθεί και κάποιος να του το πουλήσει.

Α μπραβο.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Σε συνέχεια της παραπάνω πεζής άποψης και για να επανέλθουμε στο θέμα των θεωριών συνωμοσίας, να πω ότι έχω φίλο ο οποίος μέχρι και πριν την κρίση είχε βιβλιοπωλείο στην Αθήνα και είχε φάει τα προηγούμενα χρόνια γλυκό ψωμί πουλώντας βιβλία τύπου Λακιώπουλου τα οποία φυσικά και δεν τα πίστευε. Όμως επειδή ήταν καλός στην δουλειά του τα διάβαζε για να ξέρει τι να προτείνει σε ποιους. Είπαμε εφόσον υπάρχει κόσμος που αγοράζει κάτι, θα βρεθεί και κάποιος να του το πουλήσει.

Σε συζητήσεις που είχα κατά περιόδους μαζί για το θέμα και ποιοι τα πιστεύουν όλα αυτά κλπ μου είχε πει ότι τα target group απαρτίζεται κυρίως από ευκολόπιστα άτομα μειωμένης αντίληψης τα όποια είτε έχουν ανησυχίες είτε απλά θέλουν να το παίξουν έξυπνοι στην παρέα τους. Οι θεωρίες αυτές στην βάση τους δίνουν απλές απαντήσεις σε περίπλοκα ζητήματα οπότε βρίσκουν πρόσφορο έδαφος στα άτομα αυτά.
Βεβαίως υπάρχει μια μικρή βιομηχανία πίσω από όλα αυτά και πλήθος επαγγελματιών που ζουν τις οικογένειες τους από κάτι τέτοια.

Όπως έλεγε και ο παππούς μου όλα γίνονται για το μ..νι και τα λεφτά.

Σε συζητήσεις που είχα κατά περιόδους μαζί για το θέμα και ποιοι τα πιστεύουν όλα αυτά κλπ μου είχε πει ότι τα target group απαρτίζεται κυρίως από ευκολόπιστα άτομα μειωμένης αντίληψης τα όποια είτε έχουν ανησυχίες είτε απλά θέλουν να το παίξουν έξυπνοι στην παρέα τους

Εκτος απο μειωμενης αντιληψης υπαρχει και target group υψηλοτατης ευφυιας με ψυχιατρικα ομως προβληματα. Το συνδρομο καταδιωξης που λεγαμε παλια ( κομματι της σχιζοφρενειας νομιζω πλεον) .

Δεν καταλαβες φίλε.

Όλα κομπλέ δηλαδή.

Aυτο μου θυμιζει λιγο..."συνομωσιολογια" για να θυμηθουμε και το θεμα του νηματος :)
Δεν πιστευω επ ουδενι οτι ενας γιατρος κανει κατι τετοιο, και για να σας προλαβω ΟΥΤΕ στην Ελλαδα.

Απο την αλλη οταν βλεπω την σιγουρια του Kosh για ελεγχο στα σχολεια, και αναλογως απαγορευσεις κλπ... εκει αναρωτιεμαι... σε ποιον κσμο ζουν καποιοι, η σε πια σχολεια πανε τα παιδια τους. Γιατι απο σχολεια στην Ελλαδα ειμαι ενημερωμενος... φυματιωσεις μεχρι και θανατους απο μηνιγγιτιδα γνωριζω (απο πρωτο χερι).
Ας πανε σε κανα σχολειο Ασπροπυργο, Ελευσινα, Μεγαρα μερια και να δουνε τι γινεται.
Πραγματικα παιδια χωρις παρεξηγηση, οταν βλεπω κατι "ο νομος να επιβηθει" και τετοια με πιανουν τα γελια. Εδω χτυπανε αρωστιες σε σχολεια που ειχαν εξαφανιστει στην χωρα, (και τα εμβολια μαζι) και γινεται το ελα να δεις.
Εδω γονεις στελνου τα παιδια τους σχολειο ΜΕ Γριππη. Και δασκαλοι γραφουν "μη στελνετε τα παιδια σας αρρωστα στο σχολειο" ακομα και στο ΦΒ...

Να αναλαβει ο νομος... Ο ποιος ;

Εγω παλι σαν συνομωσιολογος πιστευω οτι "ο καλος Θεος της Ελλαδας" σας προστατευσε απο τον Κοροναϊο. Γιατι ουτε Βουλγαρια εισαστε, ουτε Ουγγαρια, ουτε Κουβα ουτε Ισραηλ... περισσοτερο προς Ιταλια το παει η χωρα ( επιοικως). Αρα για μενα να Η συνομωσια.
Κατι εκανε ο Θεος εκει στα κρυφα... :flipout:

Α θέλουμε να τα φορτώσουμε στον Θεό, και εφόσον υπάρχει, αυτός δεν θα κάθεται να ασχολείται μαζί μας όλη την ώρα.

Αν θεωρήσουμε δεδομένο πως αυτός ο ιός κολλάει τόσο εύκολα κτλ, επειδή πρέπει να υποδεχτούμε και το τελευταίο "δολάριο" που μπορούμε, τότε απλά θα κολλήσουμε.
Μπιτσόμπαρα, καφετέριες να βλέπουν αθλητικά, μεθυσμένοι Γερμανοί, Αγγλοί, Βούλγαροι, Έλληνες κτλ, είναι σίγουρη συνταγή κολλήματος.

Μετά τι θα λέμε? Μας έσωσε ο Θεός αλλά μετά μας παράτησε?

Εγω παλι σαν συνομωσιολογος πιστευω οτι "ο καλος Θεος της Ελλαδας" σας προστατευσε απο τον Κοροναϊο. Γιατι ουτε Βουλγαρια εισαστε, ουτε Ουγγαρια, ουτε Κουβα ουτε Ισραηλ... περισσοτερο προς Ιταλια το παει η χωρα ( επιοικως). Αρα για μενα να Η συνομωσια.
Κατι εκανε ο Θεος εκει στα κρυφα... :flipout:

Γιωργο η θεωρια συνομωσιας που λεγεται εκει εξω ειναι οτι οι χωρες με υποχρεωτικο εμβολιασμο (δεν νομιζω οτι ξερει κανεις ακριβως αλλα λενε για το εμβολιο του δαμαλισμου/ ευλογιας) παρουσιασαν λιγοτερα κρουσματα.

Εγω παλι πιστευω οτι απλα ηταν θεμα εποχης.Αν μας χτυπουσε μεσοκαλοκαιρο θα ειχαμε γινει Ιταλια με τοσες αφιξεις τουριστων. Το ιδιο ισχυει για χωρες με λιγα κρουσματα ηταν χωρες γενικως μικρης "κυκλοφοριας" και αεροπορικων μετακινησεων.

Γιωργο η θεωρια συνομωσιας που λεγεται εκει εξω ειναι οτι οι χωρες με υποχρεωτικο εμβολιασμο (δεν νομιζω οτι ξερει κανεις ακριβως αλλα λενε για το εμβολιο του δαμαλισμου/ ευλογιας) παρουσιασαν λιγοτερα κρουσματα.

Εγω παλι πιστευω οτι απλα ηταν θεμα εποχης.Αν μας χτυπουσε μεσοκαλοκαιρο θα ειχαμε γινει Ιταλια με τοσες αφιξεις τουριστων. Το ιδιο ισχυει για χωρες με λιγα κρουσματα ηταν χωρες γενικως μικρης "κυκλοφοριας" και αεροπορικων μετακινησεων.

Αυτο το ακουω πρωτη φορα.
Βεβαια εδω και τρεις μηνες το βραδυ αντι για να δουμε καμμια σειρα στην ΤΒ βλεπουμε γιατρους. Που κανουν διαφορες υποθεσεις μεταξυ τους.
Υποθεσεις βεβαια γιατι τελικα καταληγουν "δεν ξερουμε μια υποθεση ειναι". Αλλα αυτο για το εμβολιο σε καποιες χωρες δεν το ηξερα.
Αντε να εμβαθυνουν και ισως βρουν και μια εξηγηση που να οδηγησει σε εμβολιο. Αλλα προς το παρων τους ακουμε "δεν ξερω, μπορει αυτο μπορει εκεινο, εκει διαδραματιζεται ετσι εκει αλλιως"...."ακομα δεν εχουμε ξεκαθαρη εικονα"...

Βεβαια υπαρχουν και χωρες Σουπερ Ντουπερ ! Που εχουν ποδοπατησει καθε ιο γιατι αυτοι εχουν φοβερο συστημα... Στην Λατινικη Αμερικη για παραδειγμα...
Βενεζουελα, Σαν Σαλβαδορ και Κουβα ! Μηδεν απωλειες ! Ηρωϊκα πραγματα.

Σε χώρες όπου το εμβόλιο της φυματίωσης ήταν υποχρεωτικό παρατηρήθηκαν λιγότερα κρούσματα/θάνατοι από τον κορονοϊό.

Όπως όμως είπε ο Τσιόρδας κάτι που μπορεί να φαίνεται επιδιμιολογικά δεν ισχύει σίγουρα και ανοσολογικά.

Aυτο μου θυμιζει λιγο..."συνομωσιολογια" για να θυμηθουμε και το θεμα του νηματος :)
Δεν πιστευω επ ουδενι οτι ενας γιατρος κανει κατι τετοιο, και για να σας προλαβω ΟΥΤΕ στην Ελλαδα.

Mην έχεις καμία αμφιβολία φίλε CR. Η αδερφή μου, μπροστά από την εποχή της, ήταν από αυτούς που ξεκίνησαν το κίνημα ¨δεν εμβολιάζω¨ και το βιβλιάριο του ανιψιού μου έχει κανονικότατα όλα τα αποκόμματα από τα εμβόλια γιατί χωρίς αυτό δεν μπορούσε να πάει παιδικό σταθμό.

Και ένα αστείο σχετικά σκηνικό:
Μας απασχολούσε ένα θέα υγείας της μικρής και είχαμε επισκεφτεί 4-5 παιδιάτρους/παιδογαστρεντερολόγους/αλλεργιολόγους κλπ. Σε κάποια φάση μου πρότεινε ένας συνάδελφος και έναν παιδίατρο ο οποίος είχε μια πιο ολιστική προσέγγιση. Πήγαμε και σε αυτόν να δούμε τι θα μας πει για το πρόβλημα. Και επειδή ήταν και η ώρα για να κάνουμε και ένα εμβόλιο, πριν πάμε πέρασα από τον φαρμακοποιό μας να πάρω το εμβόλιο, να το δώσω στον παιδίατρο να μας το κάνει και να μας δώσει και την συνταγή για να την πάμε στον φαρμακοποιό.
Πάμε στον γιατρό, του λέμε για το πρόβλημα, μας λέει την άποψη του. Στο τέλος του λέω «γιατρέ έχω φέρει και το εμβόλιο».
Το παίρνει, κολλάει το απόκομμα στο βιβλιάριο της μικρής και στην συνέχεια περνάει 1 λεπτό αμηχανίας όπου κοιταζόμαστε χωρίς κάποιος να κάνει κάτι. Τον ρωτώ, «να σηκώσουμε τα μανίκια ή θα το κάνετε στο μπούτι» και με ρώτησε αυθόρμητα «τι, θα το κάνουμε;»

Βενεζουελα, Σαν Σαλβαδορ και Κουβα ! Μηδεν απωλειες ! Ηρωϊκα πραγματα.

Η Κουβα ειναι αλλου παπα ευαγγελιο.

Το συστημα υγειας της αξιζει βαθιας αναλυσης για το αν ειναι τελικα τοσο θεικα αποτελεσματικο.

Για τις αλλες δυο χωρες ομως με μηδεν τουρισμο......υπαρχει εξηγηση.

Μιλούσα πριν μερικές μέρες με παλιό συνάδελφο. Καλό παιδί αλλά περίπτωση, προσπαθούσα με νύχια και με δόντια να αποφύγω τη συζήτηση για τον ιό.
Εννοείται δεν τα κατάφερα και άρχισε η ανάλυση: δεν υπάρχει ιός, είναι όλα ψέματα, μετράνε νεκρούς από διάφορους λόγους στα θύματα , είδα βιντεάκι που τον ίδιο ασθενή τον μετράνε 100 φορές κτλ.
Με τρώει η περιέργεια , γιατί γίνεται αυτό ρε "Κώστα"?
Μα για να μας αναγκάσουν να κάνουμε το εμβόλιο του bill gates με το τσιπακι το οποίο θα καταγράφει τα εγκεφαλικά κύματα θα στέλνει δεδομένα και μετά θα δέχεται εντολές για να μας αλλοιώνει τη συνείδηση και να μας κάνει σκλάβους. Γι'αυτό άλλωστε βιάζονται να προωθήσουν το 5g γιατί το 4g δεν είχε τόσο bandwidth για τόσο traffic !!!
Δεν άντεξα και απάντησα , ρε "μπιπ" μαζί δουλεύαμε , ειμασταν 8 ώρες στο δρόμο με βροχή με χιόνι με καύσωνα χωρίς ένα τούβλο να μας προστατεύει από το νερό η να μας κάνει λίγο σκιά στα 45αρια , δεν είχαμε ούτε τουαλέτα και παρακαλαγαμε τις γειτονικές καφετέριες να μας αφήσουν και όλα αυτά για 540 ευρώ το μήνα και περιμένεις το τσιπακι να σε κάνει σκλαβο? Είμαστε ήδη σκλάβοι και δεν χρειάζονται να μπούνε σε έξοδα.
Δεν απάντησε αλλάξαμε θέμα και το κλείσαμε.

Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

O Nαθ, θα παρακαλεσω πολυ ταπεινα, να μου ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ... και να μην με τσουβαλιαζει στους υψηλης ευφυιας με ψυχιατρικα προβληματα.
Αλλωστε, κατι συμφωνησαμε εμεις οι δυο. Κοντα στα αλλα, ειναι και ΔΕΙΓΜΑ ψυχικης υγιειας (μπεσας) ... να τηρεις μια συμφωνια. Εγω την τηρω !

Οσον αφορα, οτι οι Μιδες (hyper-rich) δεν εχουν αλλη ενασχοληση απο το να υποδουλωσουν την ανθρωποτητα (που αναφερθηκε ο Χρηστος).
Οταν τα χεις απολαυσει ολα στην ζωη (Φιτζι) ... σταματας να απολαμβανεις ? Σταματας να ψαχνεις νεους τροπους απολαυσης ? Αφηνεις την
μονοτονια να σε κυριευσει ? Ο Χρηστος (και θα θελα μια απαντηση πανω σ'αυτο) θεωρει οτι ειναι τοσα πολλα αυτα που εχει να κανει και να
απολαυσει ενας πολυδισεκατομμυριουχος ... που ΠΟΤΕ δεν προκειται να σκεφτει να βγαλει ηδονη απο την υποδουλωση εκατομμυριων
αγνωστων (σε αυτον) ανθρωπων.

Τροφη για κουβεντα, λοιπον ...
ειμαι καποιος Rothtchild και πινω την Lavazza μου στο καταστρωμα ενος 60μετρου yacht λιγα μετρα απο το πανεμορφο λιμανακι του Φισκαρδου
στην Κεφαλονια. Βλεπω τον καταστηματαρχη που σερβιρει καφεδες στους πελατες ενος ειδυλλιακου καφενε δεκα μετρα απο το yacht μου.
Kαι αυτοματα ξερω, χωρις να αμφιβαλλω καν "σε εναν χρονο απο σημερα, θα ψαχνεις στα σκουπιδια, γιατι ολες οι ελληνικες τραπεζες θα
κυρηξουν πτωχευση και δεν θα μπορεις ουτε απο τα παιδια σου στο εξωτερικο να δανειστεις". Θα παρακαλεσω να μην εμπλακουμε στο ΑΝ ειναι
εφικτο αυτο (γιατι εκει ψηλα, στα κεφαλαιοκρατικα think tanks, σιγουρα γνωριζουν καποιον πολυ εφικτο τροπο και ας μην συμπεριλαμβανει
τραπεζες) αλλα ...

... στην ΕΩΣΦΟΡΙΚΗ αλαζονεια και ηδονη που προσφερει η ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ οτι εχεις την ΙΣΧΥ να καταστρεψεις ζωες εκατομμυριων ανθρωπων.

Καταρχην, ειναι ηδονη (εστω και αρρωστημενη) η δεν ειναι ? Γιατι αν ξεκινησουμε απο τα υποκριτικα "μονο στο κεφαλι σου ειναι"
σταματαω εδω (και συνεχιζεται με το αν θα κανετε εμβολιο η οχι).

Η Κουβα ειναι αλλου παπα ευαγγελιο.

Το συστημα υγειας της αξιζει βαθιας αναλυσης για το αν ειναι τελικα τοσο θεικα αποτελεσματικο.

Για τις αλλες δυο χωρες ομως με μηδεν τουρισμο......υπαρχει εξηγηση.

Eιναι απλα θεμα χωρων με αυστηρη και συστημικη μεθοδο προπαγανδας.
Κι αλλοι το κανουν αλλα με λιγοτερο συστημα και ιδεολογια.
Φυσικα διαφερουν και τα μεσα και τροποι μετρησης. Η νυχτα με τη μερα απο χωρα σε χωρα.
Οι ανακοινωσεις των αριθμων επιβαρυνουν συχνα τους πιο τιμιους, ενω δινουν την δινατοτητα σε αλλους ειτε να πουλησουν ιδεολογικη μουρη, ειτε να εκμεταλευτουν οικονομικα ενα γεγονος.
Γιαυτο και δεν πολυδινω πια σημασια στους ανκοινωμενους αριθμους κρατων.

Ενα ειναι το σημειο αναφορας για μενα. Η εξαντληση, η μη, των γιατρων & νοσηλευτων, και ο κορεσμος η αποκορεσμος των νοσηλευτικων μοναδων.

Re: Απάντηση: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

O Nαθ, θα παρακαλεσω πολυ ταπεινα, να μου ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ... και να μην με τσουβαλιαζει στους υψηλης ευφυιας με ψυχιατρικα προβληματα.
Αλλωστε, κατι συμφωνησαμε εμεις οι δυο. Κοντα στα αλλα, ειναι και ΔΕΙΓΜΑ ψυχικης υγιειας (μπεσας) ... να τηρεις μια συμφωνια. Εγω την τηρω !

Δεν εχω καμια ορεξη να απαντω απι προσωπικου σε τετοιες τοποθετησεις αλλα θα μπορουσες να με ρωτησεις αν εννοω εσενα.

Δεν μιλω για εσενα στο ποστ μου αυτο γιατι σιγουρα δεν σε θεωρω υψηλης ευφυιας ατομο.

Μιλω για περιπτωση που δεν θαθελες καν να ξερεις και να βιωνεις .

OVER AND OUT.

Επι του θεματος, αλλα 100%
Μονο που ειναι για λιγους (και εκλεκτους), λογω γλωσσας.
Μια εξαιρετικη συνενευξη του Ζαν Πιερ Πετί. Το τρομερο παιδι της επιστημης, πρωην διευθυντη ερευνων του CNRS οπου αυτη η τελευταια τον πεταξε με τον πιο διακριτικο αλλα και αδιακριτο (με κλωτσιες) τροπο λογω της συνομωσιολογιας του.
Η συνεντευξη ειναι πολυ τιμια, ουτε κοκκινο χαλι του στρωνει ουτε λουλουδια του δινει.
Αλλα τα θεματα ειναι πολυ ενδιαφεροντα... Μου θυμιζει εναν Ελληνα που εξισου "μυριζε θιαφι" και αγγιζε την παρανοια. Αλλα για τον συγκεκριμενο υπαρχουν καποια ζητηματα πολυ ενδιαφεροντα και ισως καποιες πορτες για μελλοντικους ερευνητες ( δικους μας γιατι οι Ρωσσοι ηδη ειναι στο κολπο).
Αφοτου μπηκε στο idex των ανεπιθυμητων της επιστημονικης κοινοτητας, ξεκινησε να εκφραζεται για το vulgaire μεσω ενος κωμικ που δημιουργησε ο ιδιος με ηρωα ενα νεαρο χιπ-περιεργο επιστημονα τον Ανσελμ Λαντουρλου. :FSGSFGS4:

Μεσα στο προγραμμα της συνεντευξης...Αναμεσα στα οποια τα νεα οπλα της Ρωσσιας (υπεροπλα), τεχνολογια MHD στην κινητκη ενεργεια, και κυριως... το κοσμολογικο μοντελο Ιανος. Στο τριτο μερος της συνεντευξης (στον πινακα).

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

83 χρονων σημερα και ειναι τρελαρας. Αλλα φαινεται ακομα σε αυτη την ηλικια το ματι του σπινθηροβολει και το παθος του ειναι φλεγομενο.

Ε όχι και Lavazza οι Rothschild...εδώ εμείς παίρνουμε καναν μονοποικιλιακό αραιά και που...