Kostas_Y
AVClub Fanatic
Θα προτιμούσα βέβαια να άκουγα και κανένα βαρύτονο. Οι "διάλογοι" τους με τις σοπράνο είναι που με τρελαίνουν σε άλλα αλμπουμ.
Εντάξει, μόλις άκουσα το Dis-Moi Poupee
Κορυφή το Soeur Angelique
Θα προτιμούσα βέβαια να άκουγα και κανένα βαρύτονο. Οι "διάλογοι" τους με τις σοπράνο είναι που με τρελαίνουν σε άλλα αλμπουμ.
Δεν το είπα για κακό, μου αρέσουν οι Celtic Frost.
Το Fevered των Left Hand Solution και το Enter των Within Temptation τα έχεις ακούσει;Δεν το ειπα για τους Φροστ, για το "χαλια παραγωγη" το ειπα.
Πρεπει να σου αρεσε πολυ το siren of the woods, ε?
Κι εμενα μ'αρεσει αυτο, αλλα μ'αρεσει εξισου και το παντρεμα των σοπρανο
με πιο "καφρικα" φωνητικα, οπως επισης και η αντιθεση του σκληρου ηχου
με την καθαρη γυναικεια φωνη, ακομη και αν αυτη ειναι χωρις συνοδεια αντρικων φωνητικων.
Για τη Λορι τι εχεις να πεις?
Το Fevered των Left Hand Solution και το Enter των Within Temptation τα έχεις ακούσει;
Για τη Lori δεν έχω να πω τίποτα. Απλά ανατριχιάζω...
Τελικά που θα παίξουν στη Θεσσαλονίκη; Στο link του spcav λέει για Γαία ενώ στο επίσημο site για Μύλο.
Ψήνομαι να πεταχτώ Θεσσαλονικη το ΣΚ. Τι είναι, μόνο 300χλμ απόσταση![]()
Με τον πονο μου παιζεις????:bigcry:
Χαθηκε ο κοσμος να ησουν αθηνα να επαιρνες κι εμενα.
Στο Γαια νομιζω θα παιξουν. Δεν ξερω και τα μαγαζια εκει, αλλα σε αυτο που ειναι
στα Λαδαδικα.
Αν πας, το ελαχιστο που μπορεις να κανεις για μενα που σου ξυπνησα το αισθημα
για τους therion ξανα, ειναι να το τραβηξεις ολο σε κινητο. Και ενα επαγγελματικο
μαγνητοφωνακι δεν θα εβλαπτε. Εεεεεε? Φανταστικε συνφορουμιτη??? :lollypop:
Τι κινητό; Τη φωτογραφική με το FullHD video θα κουβαλήσω! Έχω καλό χέρι ο άτιμος, δες και μόνος σου
Για τα εισιτήρια δεν ξέρω τι θα γίνει. Μην πάω τζάμπα...
Ειχες τραβηξει κι αλλα τοτε?
Βαλε κανα λινκ.
... να θυμουνται οι παλιοι.perator:
Όλη τη συναυλία την έχω αλλα ποτέ δεν έκατσα να την ανεβάσω.
Αν δε βαριεσαι καποια στιγμη ανεβασε το Fall with Me και το Bring Me Victory.
Αυτα δεν ειχαν παιξει απο καινουρια? Και φυσικα λινκς ε?
Να'σαι καλα που μου τους θυμισες.
Μολις βγηκε το καινουριο τους!!!!!!!!
Τελικες εντυπωσεις λοιπον απο το πρωτο ακουσμα του Les fleurs?
Έχω ένα προβληματάκι με τις συναυλίες...με απορροφά τόσο η μουσική που μετά δεν θυμάμαι σχεδόν τιποτα!Σοβαρά μιλάω, ο εγκέφαλος δεν καταγράφει και πολλά εκείνη την ώρα.
Απο τότε που πιάσαμε τη συζήτηση προσπαθώ να θυμηθώ αν έχουν παίξει στο Ρόδον τα Θηρία...
Εντυπώσεις απο το άλμπουμ, θετικότατες. Έχω μια γλυκιά ζαλάδα μετα απο δύο φορές ακρόαση.
Καλά, εγω δεν θυμάμαι καν αν τους είδα στο Ροδον ή οχι. Μιλάμε για προχωρημένη περίπτωση...
Πρέπει να ψάξω τα εισιτηρια που έχω κρατήσει τόσα χρόνια.
Οντως εισαι προχωρημενη περιπτωση. Ξεχνας και τι σου εγραψα ενω το απαντας.:aetsch:
Αυτο σου λεω κι εγω. Δεν θυμαμαι αν τους ειδα πρωτη φορα στο Ροδον ή κατευθειαν στο Gagarin.
Καληνυχτω. Μετα απο ακροαση Therion τα ονειρα θα ειναι εγγυημενως γλυκα.![]()
Εγώ όμως δεν θυμάμαι καθόλου αν τους έχω δει live οπουδήποτε! 2-1 και παίρνω το ματς!
Τα λέμε!
Ειναι απο τα 1-2 χειροτερα του αλμπουμ. Μην κολλας σε αυτο
αμα σας πω ότι και αυτό μ' άρεσε. !!!!
Ok νικησες. Υποχωρω.:SFGSFGSF:
Εισαι οντως πιο γεροξουρας απο μενα.:music-smiley-005:
Με το εισιτηριο εκανες τιποτα?
Και για να μην ξεχνιομαστε...
Κανας ανθρωπος για Θεσσαλονικη ρε παιδια????????????????
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.