Θέση ακρόασης

Re: θεση ακροασης

αχαχαχα απιθανος εψαχνα πως λεγονται αυτου του τυπου οι καρεκλες ....αλλα δεν καταλαβα γτ το αναφερες.παντως ευχαριστω!!!!

και ενα offtopic για να μην ανοιγω αλλο θεμα....εχω ενα καλωδιο με 4 ακρες...μαυρο μπλε...και κοκκινο ασρπο....βλεπω πισω απο τα ηχεια μου εχει hf και lf...πως υποτιθεται θα τα βαλω ξερει κανεις; ο ενισχυτης μου ειναι ο nad 326bee...εχει κανεις τετοια εμπειρια;

Last edited:

κατι αλλο...μιας και σε βρηκα... :) ....τι μπορω να βαλω εκει που δεν εχω τοιχο...θα βοηθουσε εαν εκλεινα δεξια που δεν εχω πορτα με κατι και εαν ναι τι;
Μια ικεα poang :P

χαχαχα εισαι τρελος ποτε θα σε γνωρισω απο κοντα;αχαχαχα

και ενα offtopic για να μην ανοιγω αλλο θεμα....εχω ενα καλωδιο ηχου με 4 ακρες...μαυρο μπλε κοκκινο ασρπο....βλεπω πισω απο τα ηχεια μου εχει hf και lf...πως υποτιθεται θα τα βαλω ξερει κανεις; ο ενισχυτης μου ειναι ο nad 326bee...εχει κανεις τετοια εμπειρια;

το καλωδιο ειναι αυτο http://www.harmonictech.com/h/ht_site/products/speaker/harmony-wave.html
**το κοκκινο και το μπλε ειναι με σκληρο συρμα και τα αλλα δυο πιο μαλακα.

τα ηχεία σου είναι τα 602 ?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

μάλλον 601.
Από την άλλη μεριά, τοίχο δεν έχεις ούτως ή άλλως?

b&w 685....

αμα δεις στο σχεδιαγραμμα και στις φωτο αριστερα εχω την καμαρα,πισω ακριβως επικοινωνει με την κουζινουλα και δεξια εχει συρωμενη πορτα την οποια την κλεινω,ολο το αλλο τοιχος :) α και εκει ψηλα εχω τζαμι φαινεται σε μια φωτο...τελος το ταβανι ειναι ξυλο.

Η καμάρα δεν ενοχλεί είναι πολύ πίσω.
Και η τζαμαρία ψηλά επίσης.
Εντάξει, δεν τα λές και απόλυτη συμμετρία αλλά όχι δεν ενοχλούν.
Κάνε τα λίγα από αυτά που προτείναμε ένα ένα και θα δείς μεγάλες βελτιώσεις.
Ξεκίνα με το χαλί

Αυτά τα καλώδια που έχεις είναι για διπλοκαλωδίωση.
Μόνο που ο ενισχυτής σου δεν υποστηρίζει.
Τα ηχεία σου ναι.
Για να κάνεις εσύ διπλοκαλωδίωση με αυτά πρέπει να κόψεις τα καλώδια στη μιά άκρη.

αμα σου πω οτι τα εκανα ολα αυτα ; οντως υπαρχει διαφορα...την συρωμενη πορτα την κλεινω...στην καμαρα την εκλεισα μεχρι την μεση με επιπλο και πισω απο την θεση ακροασης εβαλα μια κουρτινα....το χαλι αυριο.γενικα οτι επιφανεια ειχα επιπεδη εβαλα ενα καρο πραγματα...

το καλωδιο σκεφτομουν να το βαλω στον ενισχυτη στην καθε εισοδο και μετα στο ηχειο το καθε ενα μονο του....οχι;

Last edited:

τωρα το πρωι εκανα επιστρατευση το χαλι απο το παταρι....

αλλα ενιωσα ο ηχος εχει πιο μουντος....δεν μ αρεσε....γτ συνεβη αυτο;

Αστο μια βδομάδα και μετα ξανασηκωσε το. Αν συνεχισει να σου αρέσει χωρίς, δε χρειαζεσαι χαλί.

Γλυτωσες απο τις ανακλάσεις του πατώματος

Εφοσον γλυτωσα γτ δεν μ αρεσει;... Μηοως τωρα ακουω αλλη ανακλαση;

Απάντηση: θεση ακροασης

Αν δε βαριέσαι βγάλε τα κάτω ηχεία τελείως από το χώρο και δοκιμαστικά βάλε τα 685 πάνω σε κάποια πρόχειρη βάση ,χωρίς να πειράξεις κάτι άλλο
Αν βαριέσαι να το κάνεις ,όταν παίζεις μουσική στην ένταση πού ακούς ,πήγαινε και βάλε το χέρι σου πάνω στις μεμβράνες των κάτω ηχείων και δες αν πάλλονται

Η αλήθεια πάντως είναι οτι με το χώρο μόλις διορθώσεις κάτι φανερώνει κάτι άλλο που κρυβόταν μέχρι τοτε. Γενικά θέλει ψάξιμο. Ο καθένας το παει μέχρι εκεί που τον παιρνει.

δεν βαριεμαι θα το δοκιμασω....σε ευχαριστω για την συμβουλη!!ευχαριστω...

τωρα για το καλωδιο που αναφερθηκα πριν ξερει κανεις να μου πει γνωμη;

παλιοθεν τα ειχα βαλει 2 στο μαυρο 2 στο κοκκινο...με μπανανες.τωρα εαν απο την αλλη ακρη βαλω στο ηχειο το καθενα σε μια τρυπα;

και ναι επιασα τις μεμβρανες απο τα ηχεια κατω και παλονται.....ελεος!!!τελικα ειναι πολυ δυσκολο να στησεις δωματιο!που πρεπει να τα βαλω στον ιδιο χωρο ωστε να μπορω να παιζω και με τα δυο ζευγαρια; ή δεν γινεται;

Απάντηση: θεση ακροασης

Το να στήσεις 2 ζευγάρια σε έναν χώρο σωστό και να παίζουν σωστά....δύσκολο...γιατί και τα 2 ζευγάρια ;

ε να μην τα πεταξω....και τα χω για πιο δυνατες εντασεις....που μπορω να τα βαλω για να μην επηρεαζουν τον ηχο;

οσο αφορα τα αλλα που εχω....σκεφτομαι να παρω βασεις της b&w στα 150ευρο ειναι σιδερο απο οτι βλεπω.να τις προτιμησω ή να δω και κατι αλλο;