Θήκες για βινύλια...

Λοιπόν, πήγε ο φίλος μου από εκεί.
Μου έφερε μια θήκη 35x45cm χωρίς τη ραφή πίσω.
Μπορεί να μας κάνει θήκες 32x32cm αλλά μόνο στο πάχος του δείγματος που σας έστειλα.
Τη Δευτέρα θα ξαναεπικοινωνήσει ο φίλος μου και θα έχω νεότερα.

Ακόμα αυτές οι θήκες; Θέλετε να σας εξυπηρετήσω; Άλλωστε έχω αναφέρει όσοι από Θεσ/νίκη από που μπορούν να τις προμηθευτούν οι ίδιοι. Λ.Σ.

Ακόμα αυτές οι θήκες; Θέλετε να σας εξυπηρετήσω; Άλλωστε έχω αναφέρει όσοι από Θεσ/νίκη από που μπορούν να τις προμηθευτούν οι ίδιοι. Λ.Σ.
Ευχαριστούμε, αλλα το νήμα ξεκίνησε με πρωτοβουλία του ο nikos1850...
Ο ανθρωπος λογικά ειναι σε διακοπές(εχει να μπει απο τις 13/08). Δεν βιαζόμαστε άλλωστε.

Λοιπόν επέστρεψα και εγώ.
Όπως ξαναέγραψα, γιατί αρκετοί ενδιαφερόμενοι μου ζήτησαν θήκες πιο χοντρές, θα πρέπει να αρκεστούμε στη θήκη του δείγματος που σας έστειλα.

Δυστυχώς ο φίλος μου βρίσκεται στη Χαλκιδική για διακοπές, θα γυρίσει 31/8 και τότε θα έχω νεώτερα.

Προς το παρόν έχουμε μαζευτεί (ανανεωμένη κατάσταση).
Με έντονα γράμματα οι επιβεβαιωμένες παραγγελίες για την συγκεκριμένη (εννοώ σε πάχος) θήκη.
Κώστας Ζαγγογιάνης 400 τεμ
Vas Silis 300 τεμ
Thanasis K 1000 τεμ
Busoni 400 τεμ
Morfeas 500 τεμ
Stavrosz ? τεμ
tsip 300 τεμ
Nikos 1850 400 τεμ

Έδωσα χθες στο φίλο μου μια θήκη που έβγαλα από ένα δίσκο μου και θα την πάει εκεί για να δούμε αν μπορεί να κάνει κάτι παρόμοιο. Είναι λίγο καλύτερη από αυτή του δείγματος. Αν θα μπορέσει να την κάνει ακόμα καλύτερα, αλλιώς θα αρκεστούμε σε αυτήν που μας προτείνει.

Επανέρχομαι μετά από καιρό με το θέμα μας.
Αύριο (κατά 60%) ή Τετάρτη (κατά 100%) θα έρθουν οι θήκες.
Ο βιοτέχνης θα μας φτιάξει 30 kg (δεν μας ετοίμαζε λιγότερη ποσότητα).
Το δείγμα που του είχαμε δώσει ζύγιζε 15 gr άρα υπολογίζω ότι θα είναι 65 θήκες/kg.
Με τίμη 3,50 ευρώ/kg. Δηλαδή 5,38 λεπτά η θήκη.

Last edited:
Προς το παρόν έχουμε μαζευτεί (ανανεωμένη κατάσταση).
Με έντονα γράμματα οι επιβεβαιωμένες παραγγελίες για την συγκεκριμένη (εννοώ σε πάχος) θήκη.
Κώστας Ζαγγογιάνης 400 τεμ
Vas Silis 300 τεμ
Thanasis K 1000 τεμ
Busoni 400 τεμ
Morfeas 500 τεμ
Stavrosz ? τεμ
tsip 300 τεμ
Nikos 1850 400 τεμ

Δεν ξέρω αν ισχύει η τελευταία μου κατάσταση...
Παρακαλώ οι ενδιαφερόμενοι να απαντήσουν...