This ''Master'' lives!!!

Τα τσέλλα στους ΑPOCALYPTICA, πως σας φάνηκαν;

Σε ορισμένα τραγούδια καλά,(π.χ. Fight fire with fire, Sanitarium, κλπ) σε άλλα συγκλονιστικά(π.χ. Master of puppets, Unforgiven, Until it sleeps, κλπ)...Γενικά μ άρεσαν πολύ οι διασκευές τους πάντως...

Χαίρομαι, απορώ γιατί δεν κάναν μήνυση!!

:flipout:

Ντάξει, μεταξύ μας κανένας δεν έχει παίξει τα κομμάτια τους όπως αυτοί.
Τόσες διασκευές έχουν γίνει αλλά καμία δεν είναι σαν το original. Οπότε δεν ένιωθαν να κινδυνεύουν...-bye-

Respect στον Back Door Man.
Μακάρι να μπορούσα να πω και respect στην μπάντα.
Τελείωσαν και λυπάμαι που δεν διαλύθηκαν.
Έχει καταντήσει σαν τον Ελ Σιντ η όλη φάση.
Με πιάνουν τα νεύρα μου όποτε ανοίγει θέμα με τους .... (δεν τους λέω γιατί δεν είναι πλέον οι ίδιοι)
Μέχρι το Black, όλα τα άλλα έφαγαν σουτ.

Re: Απάντηση: This ''Master'' lives!!!

Respect στον Back Door Man.
Μακάρι να μπορούσα να πω και respect στην μπάντα.
Τελείωσαν και λυπάμαι που δεν διαλύθηκαν.
Έχει καταντήσει σαν τον Ελ Σιντ η όλη φάση.
Με πιάνουν τα νεύρα μου όποτε ανοίγει θέμα με τους .... (δεν τους λέω γιατί δεν είναι πλέον οι ίδιοι)
Μέχρι το Black, όλα τα άλλα έφαγαν σουτ.

Μήπως είσαι πολύ σκληρός?:rolleyes:
Όλοι έχουν κάνει αμαρτίες ρε συ Δημήτρη. Είναι μικροί σαν άνθρωποι οκ. Αλλά γιατί διαγράφεις έτσι? Δηλαδή για τους Maiden που είναι τόσα χρόνια μπάντα, είναι τόσα χρόνια τελειωμένοι και που ακόμα και όταν παρακαλάς και χρυσοπληρώνεις για να δεις παππούδες, σου κουβαλάει ο Harris την κόρη του για support η οποία είναι ένα χάλι και μισό αλλά θέλει να βγάλει και αυτή το κατιτίς της, τι έχεις να πεις? Για κάτι μπάντες τύπου Judas Priest και Accept - τους είδα και φρίκαρα...- τι έχεις να πεις?

Κι εξ άλλου κοτζάμ Rolling Stones κάνουν ανάλογα γιατί δε μιλάει κανείς?
Μην τρελαθούμε...

Δέχομαι ότι έριξαν την ποιότητα απότομα - που και πάλι σαν ροκιές τα τραγούδια τους είναι πολύ καλά- και ότι έγιναν φιλοχρήματοι αλλά αυτό δε σημαίνει ότι έπαψαν να είναι μεγάλη μπάντα...

Last edited:

Μήπως είσαι πολύ σκληρός?:rolleyes:
Όλοι έχουν κάνει αμαρτίες ρε συ Δημήτρη. Είναι μικροί σαν άνθρωποι οκ. Αλλά γιατί διαγράφεις έτσι? Δηλαδή για τους Maiden που είναι τόσα χρόνια μπάντα, είναι τόσα χρόνια τελειωμένοι και που ακόμα και όταν παρακαλάς και χρυσοπληρώνεις για να δεις παππούδες, σου κουβαλάει ο Harris την κόρη του για support η οποία είναι ένα χάλι και μισό αλλά θέλει να βγάλει και αυτή το κατιτίς της, τι έχεις να πεις? Για κάτι μπάντες τύπου Judas Priest και Accept - τους είδα και φρίκαρα...- τι έχεις να πεις?

Κι εξ άλλου κοτζάμ Rolling Stones κάνουν ανάλογα γιατί δε μιλάει κανείς?
Μην τρελαθούμε...

Δέχομαι ότι έριξαν την ποιότητα απότομα - που και πάλι σαν ροκιές τα τραγούδια τους είναι πολύ καλά- και ότι έγιναν φιλοχρήματοι αλλά αυτό δε σημαίνει ότι έπαψαν να είναι μεγάλη μπάντα...

:worshippy::worshippy:
Ακριβώς:ernaehrung004:

Είμαι σκληρός γιατί περίμενα κάποια στιγμή να μάθαιναν απ τα λάθη τους.
Μην τους συγκρίνεις με τους Maiden, οι Maiden άλλαζαν συνέχεια, δοκίμαζαν, προσπαθούσαν.
Οι ακατονόμαστοι θέλησαν να πιάσουν νέους "πελάτες", αλλάζοντας την μουσική τους και το στυλ τους. Για τα Mp3 και τις δίκες απλά ασχολίαστοι.
Α ρε άτιμοι Nirvana, ακόμα δεν τους έχω συγχωρέσει........

Μην τους συγκρίνεις με τους Maiden, οι Maiden άλλαζαν συνέχεια, δοκίμαζαν, προσπαθούσαν.
Οι ακατονόμαστοι θέλησαν να πιάσουν νέους "πελάτες", αλλάζοντας την μουσική τους και το στυλ τους. Για τα Mp3 και τις δίκες απλά ασχολίαστοι.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε αγγλικό μουσικό περιοδικό, ο Dave Mustaine εξέφρασε την άποψη ότι το νέο άλμπουμ των Megadeth είναι μακράν καλύτερο από το "Death Magnetic" των Metallica.

mustaine4.jpg

«Πιστεύω ότι το άλμπουμ μας είναι πολύ καλύτερο, ενώ το "Death Magnetic" είναι ένα συνεχές τζαμάρισμα. Επιπλέον εμείς έχουμε δύο lead κιθάρες, ενώ αυτοί μόνο μία».

Επίσης δήλωσε ότι το καλύτερο live που έχει ακούσει από τους Metallica ήταν αυτό που «έπαιζε ο τύπος των Slipknot drums», αναφερόμενος στην περίοδο που ο Joey Jordison αντικατέστησε για λίγο τον Lars Ulrich.

H αντιπαλότητα μεταξύ του Mustaine και των Metallica αναζωπυρώθηκε μετά τον αποκλεισμό του από το Rock And Roll Hall Of Fame, αφού οι Metallica υποστήριξαν ότι υπήρξε μέλος του συγκροτήματος μόνο για 11 μήνες και δεν έχει συμμετάσχει σε κανένα album τους.

Ο James Hetfield, από την άλλη, μίλησε για τον «αγαπημένο» του Mustaine, λέγοντας πως είναι παρανοϊκό να ασχολείται ο κόσμος ακόμα γιατί έφυγε ο Mustaine από τους Metallica, από τη στιγμή που ήταν στη μπάντα για μικρό διάστημα και χωρίς να συμμετέχει μαζί τους σε κάποιο album.

από το rocking.gr

Τυμπανικώς το justice είναι μίλια μακρυά από τα άλλα δικά τους...

Αλλά γενικά μην νομίζει κανένας ότι ο Lars είναι κανένας σπουδαίος ντράμερ... το λέω απολύτως υπέυθυνα αυτό.
ερασιτέχνης είναι ακόμα... κι αυτό φαίνεται, ακούγεται και όλα τα συναφή.

Θα συμφωνήσω απόλυτα με την άποψη....το JUSTICE για μένα δεν είναι καλύτερο μόνο στα τύμπανα αλλά είναι και το αγαπημένο μου γενικότερα από τους Metallica.....ξέφρενος ρυθμός με αλλαγές,κοψίματα,,συνθέτουν έναν δίσκο που δεν τον βαριέμαι ποτέ...

ps..τώρα γύρισα από δουλειά και βλεπω προχώρησε πολύ το θέμα...για να διαβάσω και την συνέχεια

Για τη Napster και τα δικαστήρια δεν έχω ούτε εγώ να πω κάτι. Απλά ότι ήταν μεγάλη ξεφτίλα αυτή η πράξη από μέρους τους. Όμως να σου θυμίσω ότι ακόμα και το 2003, ακόμα και υπο διάλυση, ακόμα και χωρίς μπασίστα, ακόμα με όλον τον κόσμο να τους βρίζει προσπάθησαν να κάνουν κάτι καινούργιο με το St.Anger. Δε λέω ότι τους βγήκε- αν και το St.Anger το λατρεύω -αλλά ήταν άλλη μία απόπειρα να κάνουν κάτι καινούργιο. Γιατί τίποτα το παρεμφερές με αυτό δεν υπήρχε.

Και εξ άλλου αν δεν πειραματιζόντουσαν, θα έβγαζαν δυό - τρία ''Master of Puppets'' ακόμα και μέχρι εκεί. Δεν κώλωσαν όμως. Μπορεί να το καναν γιατί προσπάθησαν να βγάλουν περισσότερα λεφτά, αλλά όχι ότι δεν πειραματίστηκαν. Δηλαδή το ''Load'', το ''Black album'' και το ''Reload'' πώς βγήκαν?

το JUSTICE για μένα δεν είναι καλύτερο μόνο στα τύμπανα αλλά είναι και το αγαπημένο μου γενικότερα από τους Metallica.....ξέφρενος ρυθμός με αλλαγές,κοψίματα,,συνθέτουν έναν δίσκο που δεν τον βαριέμαι ποτέ...

Κι εγώ κάποτε είχα ανακηρύξει το ''Justice'' ως ένα από τα καλύτερά τους. Αυτό που δε μ αρέσει σ αυτό το δίσκο είναι ότι με κουράζει. Και αυτό συμβαίνει γιατί τα σόλο του Hammett είναι πολύ πιο μεγάλα(π.χ. Blackened,...and Justice for all) και γιατί το ύφος που έχουν οι κιθάρες δε μου κάθεται καλά. Μου φαίνονται λες και δεν έχουν τη συνοχή που είχαν στα προηγούμενα άλμπουμ με αποτέλεσμα ο καθένας να ακούγεται σαν virtuoso που κάνει επίδειξη.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε αγγλικό μουσικό περιοδικό, ο Dave Mustaine εξέφρασε την άποψη ότι το νέο άλμπουμ των Megadeth είναι μακράν καλύτερο από το "Death Magnetic" των Metallica.

mustaine4.jpg

«Πιστεύω ότι το άλμπουμ μας είναι πολύ καλύτερο, ενώ το "Death Magnetic" είναι ένα συνεχές τζαμάρισμα. Επιπλέον εμείς έχουμε δύο lead κιθάρες, ενώ αυτοί μόνο μία».

Επίσης δήλωσε ότι το καλύτερο live που έχει ακούσει από τους Metallica ήταν αυτό που «έπαιζε ο τύπος των Slipknot drums», αναφερόμενος στην περίοδο που ο Joey Jordison αντικατέστησε για λίγο τον Lars Ulrich.

H αντιπαλότητα μεταξύ του Mustaine και των Metallica αναζωπυρώθηκε μετά τον αποκλεισμό του από το Rock And Roll Hall Of Fame, αφού οι Metallica υποστήριξαν ότι υπήρξε μέλος του συγκροτήματος μόνο για 11 μήνες και δεν έχει συμμετάσχει σε κανένα album τους.

Ο James Hetfield, από την άλλη, μίλησε για τον «αγαπημένο» του Mustaine, λέγοντας πως είναι παρανοϊκό να ασχολείται ο κόσμος ακόμα γιατί έφυγε ο Mustaine από τους Metallica, από τη στιγμή που ήταν στη μπάντα για μικρό διάστημα και χωρίς να συμμετέχει μαζί τους σε κάποιο album.

από το rocking.gr

Η πλάκα είναι ότι ο Mustaine έχει σκάσει που ενω αυτός έφυγε, οι άλλοι τρείς πήραν δόξα και λεφτά κι αυτός όχι. Αν οι Metallica δεν γινόντουσαν τόσο μεγάλη μπάντα μετά τη φυγή του ούτε που θα τον ένοιαζε. Βασικά αυτό που δε λέει είναι ότι τον έδιωξαν επειδή σαν κιθαρίστας ήταν πολύ καλός αλλά ήταν μεγάλο πρεζόνι και εξ ίσου μεγάλος μεθύστακας. Δεν πήγαινε στις πρόβες, όλο τσακωνόταν με τους άλλους, κλπ κλπ. Ενω τον James δε τον πολυνοιάζει τι λέει ο Mustaine παρ ολο που και ο ίδιος την έκανε τη βρωμοδουλίτσα του στο θέμα...

Απάντηση: Re: Απάντηση: This ''Master'' lives!!!

Για τη Napster και τα δικαστήρια δεν έχω ούτε εγώ να πω κάτι. Απλά ότι ήταν μεγάλη ξεφτίλα αυτή η πράξη από μέρους τους. Όμως να σου θυμίσω ότι ακόμα και το 2003, ακόμα και υπο διάλυση, ακόμα και χωρίς μπασίστα, ακόμα με όλον τον κόσμο να τους βρίζει προσπάθησαν να κάνουν κάτι καινούργιο με το St.Anger. Δε λέω ότι τους βγήκε- αν και το St.Anger το λατρεύω -αλλά ήταν άλλη μία απόπειρα να κάνουν κάτι καινούργιο. Γιατί τίποτα το παρεμφερές με αυτό δεν υπήρχε.

Και εξ άλλου αν δεν πειραματιζόντουσαν, θα έβγαζαν δυό - τρία ''Master of Puppets'' ακόμα και μέχρι εκεί. Δεν κώλωσαν όμως. Μπορεί να το καναν γιατί προσπάθησαν να βγάλουν περισσότερα λεφτά, αλλά όχι ότι δεν πειραματίστηκαν. Δηλαδή το ''Load'', το ''Black album'' και το ''Reload'' πώς βγήκαν?

Μα το Load και το Reload (αν εξαιρέσω 2-3 τραγούδια - που και πάλι δεν είναι της κλάσης που μας είχαν μάθει) είναι μια αποτυχημένη προσπάθεια αντιγραφής μιας γελοίας μουσικής (καλά, υπερβάλω) που λέγεται γραντς (κάπως έτσι :D).
Αχ, άτιμοι Nirvana (νομίζω το ξανάγραψα)
Δυστυχώς ισχύει ο κανόνας (και σ αυτό οι Maiden διαφέρουν), ότι μόλις γεμίσει η κοιλιά, αδειάζει η έμπνευση (στην Ροκ και τα άκρα της μιλώ πάντα)

Εξαιρετική δουλειά (μπράβο) για μία σπουδαία μπάντα του παρελθόντος.

Τελειωμένοι ,χρόνια πολλά πριν. Βέβαια οι Maiden περισσότερα.

Το 1993 ήταν ορόσημο για τα live στη χώρα μας. Εμένα μου κόπηκε το κατούρημα (έντονο-μπύρες) με το συγκεκριμένο riff που λέει ο Μουκ. Αργότερα στο σπίτι...συνήλθα.

Οι αγαπημένοι Cult φάνηκαν πολύ μικροί όχι μόνο σε ήχο αλλά και σαν εικόνα.

Να σας θυμίσω πως μιλάμε για 16 χρόνια πριν. Τώρα με αυτά που έχουμε δει δεν θα μας έκανε τόσο μεγάλη εντύπωση.

Η αρτιότητα του ήχου πάντως ήταν απίστευτη. Τόση ένταση και τόσο καθαρή.

Το πρώτο τους είναι all time classic. Τα άλλα ήταν φυσική εξέλιξη.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: This ''Master'' lives!!!

στην Ροκ

Δεν είναι Η Ροκ βρε νούμερα...πόσες φορές θα το πώ;
Είναι ΤΟ Ροκ. Πακέτο: μουσική και, μαζί, ένα σωρό άλλα σακατηλίκια: attitude, στάση ζωής, ήθος...τέτοια...παληομοδίτικα.