This ''Master'' lives!!!

Ρε συ, μιλάμε υπήρχε τρελός ρατσισμός (από καθηγητές, γονείς κλπ) στους μεταλάδες.
Τουλάχιστον στην Κόρινθο.
Αποβολές, διαγωγή κοσμία, χαμηλοί βαθμοί κλπ κλπ.
Άσε που μερικές γκόμενες της εποχής (οι οποίες πλέον δεν βλέπονται :D και ήταν και κακομαμημένες) μας σνόμπαραν γιατί δεν είχαμε καρέ μαλλί και δεν ακούγαμε house και ρακινζή μωρό μου φάλτσο.
Περιμέναμε στα πάρτυ στις Disco να βάλει Kiss το I was made for loving μπας και χτυπηθούμε λίγο.
Ωραίες εποχές, έπεφτε και καμιά σφαλιάρα με τα ροκαμπίλια.
Και είχες τα "φλωράκια" να ακούνε Bon Jovi (και τα καλά του ούτε που τα είχαν ακούσει)
Καλή φάση πάντως

Re: Απάντηση: This ''Master'' lives!!!

Ρε συ, μιλάμε υπήρχε τρελός ρατσισμός (από καθηγητές, γονείς κλπ) στους μεταλάδες.
Τουλάχιστον στην Κόρινθο.
Αποβολές, διαγωγή κοσμία, χαμηλοί βαθμοί κλπ κλπ.
Άσε που μερικές γκόμενες της εποχής (οι οποίες πλέον δεν βλέπονται :D και ήταν και κακομαμημένες) μας σνόμπαραν γιατί δεν είχαμε καρέ μαλλί και δεν ακούγαμε house και ρακινζή μωρό μου φάλτσο.
Περιμέναμε στα πάρτυ στις Disco να βάλει Kiss το I was made for loving μπας και χτυπηθούμε λίγο.
Ωραίες εποχές, έπεφτε και καμιά σφαλιάρα με τα ροκαμπίλια.
Και είχες τα "φλωράκια" να ακούνε Bon Jovi (και τα καλά του ούτε που τα είχαν ακούσει)
Καλή φάση πάντως

:flipout::flipout::flipout:

Και τώρα μη νομίζεις δε διαφέρουν και πολύ τα πράγματα...Δε λέγονται αλλά σίγουρα τα σκέφτονται πολλοί έτσι...

Σπύρο κι εγώ συμφωνώ πολύ με την εξέλιξη των ακουσμάτων και με τη συνεχή κίνηση στο μουσικό χώρο. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί όταν έχεις εξελιχθεί μουσικά δε μπορείς να χεις κι ένα κομμάτι του εαυτού σου το οποίο να ασχολείται με τις αγάπες του παρελθόντος. Δηλαδή κάτι σαν ''ώρα του παιδιού'' ας το πούμε...
Να πεις πχ ''νταξει ακούω προχό πράγματα αλλά ας βάλω τώρα thrash 80s'' ή classic rock ή ότι νά ναι...

Μα και εγώ τα ίδια λέω παραπάνω....οι στιγμές του παιδιού είναι πολλές...
Απλά επειδή τα ακούσματα τα δικά μου ξεκινούσαν από Behemoth και Carcass και τελείωναν σε Dawn Of Relic και Behind The Scenery,,νιώθω πως έχω περισσότερο ανάγκη αυτή τη στιγμή για ηρεμία και λιγότερο για τις πολυ-φορεμένες των νιάτων μου "πλατφόρμες"....

Βέβαια είναι στην μέση και το γεγονός ότι το το grind-core των Napalm Death δεν είναι και η αγαπημένη μελωδία της γυναίκας μου οπότε προτιμώ (έστω) να ακούω το nazi punks f@ck off αρχική του εκτέλεση (αυτή των Dead Kennedys) και όχι στην διασκευή των Βρετανών...

Έρχεται πιο "γλυκά" η παντόφλα...:flipout:

O Superfly το περιέγραψε άψογα. Έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα και για μένα.

Οι επιστροφές μου δεν είναι συχνές πλέον. ϴΕντάξει θα ακούσω το μπάσο των TALAS αλλά προτιμώ να τα σπάσω με Dark Tranquillity, Deftones κ.τ.λ.

Τους παλιότερους μεταλλάδες μας έσωσε το Stoner στην κυριολεξία. Ήταν και πιο κοντά στις πηγές.

Πάντως θυμάμαι στα τέλη των 80'ς που έβαζα την κηδεία των Venom στο ραδιόφωνο. Ωραίες στιγμές.:drummer:

Το 1988-89 στο Ελληνικό ραδιόφωνο υπήρχαν 3 εκπομπές Heavy Metal.
Μία στον Ηχώ , μία του Κουτουβού και τα Metaltracks που έκανα στον Γκρούβυ.

Βάραγα αλύπητα. Μόλις όμως άρχισα και χάϊδευα τελείωσαν όλα.

''Για όλα φταίνε οι γκόμενες σε αυτή τη ζωή.'' Δ.Μ. 1985.

Βάραγα αλύπητα. Μόλις όμως άρχισα και χάϊδευα τελείωσαν όλα.

''Για όλα φταίνε οι γκόμενες σε αυτή τη ζωή.'' Δ.Μ. 1985.

χι χι χι :flipout:
κάθε βαρύς κι ασήκωτος χεβυμεταλάς κρύβει μέσα του ...έναν γατούλη :BDGBGDB55:
χι χι χι -bye- :ernaehrung004:

Οι επιστροφές μου δεν είναι συχνές πλέον. ϴΕντάξει θα ακούσω το μπάσο των TALAS αλλά προτιμώ να τα σπάσω με Dark Tranquillity, Deftones κ.τ.λ.:drummer:

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Πάντως δεν έχει σχέση το stoner με το metal. Εκτός αν παίρνει κάποιος ως βάση ότι βγήκε από τους Sabbath...Αλλά και πάλι σαν είδος και σαν νοοτροπία διαφέρει πάρα πολύ...

Χθες πέρασε μια άσχετη από την δουλειά ενώ έβλεπα το μπάσκετ (Παοκ-Ολυμπιακός) σε μια μικρή τηλεόραση που έχω...μόλις άκουσε μετάδοση αγώνα ξέβαψε μονομιάς και ενοχλημένη (άγνωστο γιατί) μου είπε ¨-"ΑΜΑΝ πια με αυτούς τους αγώνες,,,τι αγώνα έχει πάλι,δεν αντέχω".....και η απάντηση.."συγνώμη κοπελιά (μικρή ήταν) που δεν το ρίξαμε και μεις στην μόδα,αλλά τα κανάλια δεν χωράνε άλλους,και αυτοί που δουλεύουν στα χλιδατα περιοδικά του είδους που αγοράζετε,το κάνουν για ένα κομμάτι ψωμί........
Δεν μου απάντησε...:music-smiley-005:

Χθες πέρασε μια άσχετη από την δουλειά ενώ έβλεπα το μπάσκετ (Παοκ-Ολυμπιακός) σε μια μικρή τηλεόραση που έχω...μόλις άκουσε μετάδοση αγώνα ξέβαψε μονομιάς και ενοχλημένη (άγνωστο γιατί) μου είπε ¨-"ΑΜΑΝ πια με αυτούς τους αγώνες,,,τι αγώνα έχει πάλι,δεν αντέχω".....και η απάντηση.."συγνώμη κοπελιά (μικρή ήταν) που δεν το ρίξαμε και μεις στην μόδα,αλλά τα κανάλια δεν χωράνε άλλους,και αυτοί που δουλεύουν στα χλιδατα περιοδικά του είδους που αγοράζετε,το κάνουν για ένα κομμάτι ψωμί........
Δεν μου απάντησε...:music-smiley-005:

:flipout:

Κλασσικά. Εκεί είναι να της βάλεις και τίποτα Monster Magnet στο καπάκι. Έτσι για να νιώσει...-bye-

χι χι χι :flipout:
κάθε βαρύς κι ασήκωτος χεβυμεταλάς κρύβει μέσα του ...έναν γατούλη :BDGBGDB55:
χι χι χι -bye- :ernaehrung004:

:offtopic:

Καλημέρα!! αναμφισβήτητα είστε ενα ''πολύ ευχάριστο διάλειμμα'' και ''έμπνευση'' ταυτόχρονα, για να συνεχίσω την παραγωγική μου έρευνα-μελέτη....χεχεχε:grinning-smiley-043
Να είστε καλά...άκου γατούλης:flipout::flipout::flipout:

:offtopic:

Καλημέρα!! αναμφισβήτητα είστε ενα ''πολύ ευχάριστο διάλειμμα'' και ''έμπνευση'' ταυτόχρονα, για να συνεχίσω την παραγωγική μου έρευνα-μελέτη....χεχεχε:grinning-smiley-043
Να είστε καλά...άκου γατούλης:flipout::flipout::flipout:

Και μόνο που έβαλες ποστ στο θέμα των Metallica σηκώνει πάρτυ από μόνο του!..... μα τα άσπρα φρύδια του Γκάλη:grandpa::grinning-smiley-043

_B192257.jpg

_B192254.jpg