:hmmmm:...θα τους ψάξω...
Ρε συ, μιλάμε υπήρχε τρελός ρατσισμός (από καθηγητές, γονείς κλπ) στους μεταλάδες.
Τουλάχιστον στην Κόρινθο.
Αποβολές, διαγωγή κοσμία, χαμηλοί βαθμοί κλπ κλπ.
Άσε που μερικές γκόμενες της εποχής (οι οποίες πλέον δεν βλέπονταικαι ήταν και κακομαμημένες) μας σνόμπαραν γιατί δεν είχαμε καρέ μαλλί και δεν ακούγαμε house και ρακινζή μωρό μου φάλτσο.
Περιμέναμε στα πάρτυ στις Disco να βάλει Kiss το I was made for loving μπας και χτυπηθούμε λίγο.
Ωραίες εποχές, έπεφτε και καμιά σφαλιάρα με τα ροκαμπίλια.
Και είχες τα "φλωράκια" να ακούνε Bon Jovi (και τα καλά του ούτε που τα είχαν ακούσει)
Καλή φάση πάντως
κομμάτι είναι..
των.... γνωστών....:drummer:
Σπύρο κι εγώ συμφωνώ πολύ με την εξέλιξη των ακουσμάτων και με τη συνεχή κίνηση στο μουσικό χώρο. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί όταν έχεις εξελιχθεί μουσικά δε μπορείς να χεις κι ένα κομμάτι του εαυτού σου το οποίο να ασχολείται με τις αγάπες του παρελθόντος. Δηλαδή κάτι σαν ''ώρα του παιδιού'' ας το πούμε...
Να πεις πχ ''νταξει ακούω προχό πράγματα αλλά ας βάλω τώρα thrash 80s'' ή classic rock ή ότι νά ναι...
...επειδή τα ακούσματα τα δικά μου ξεκινούσαν από Behemoth και Carcass ...
Βάραγα αλύπητα. Μόλις όμως άρχισα και χάϊδευα τελείωσαν όλα.
''Για όλα φταίνε οι γκόμενες σε αυτή τη ζωή.'' Δ.Μ. 1985.
χι χι χι
κάθε βαρύς κι ασήκωτος χεβυμεταλάς κρύβει μέσα του ...έναν γατούλη :BDGBGDB55:
χι χι χι:ernaehrung004:
ο Θεοδωρόπουλος Δεν χαϊδεύει :Banane0:
χι χι χι:BDGBGDB55:
Οι επιστροφές μου δεν είναι συχνές πλέον. ϴΕντάξει θα ακούσω το μπάσο των TALAS αλλά προτιμώ να τα σπάσω με Dark Tranquillity, Deftones κ.τ.λ.:drummer:
Χθες πέρασε μια άσχετη από την δουλειά ενώ έβλεπα το μπάσκετ (Παοκ-Ολυμπιακός) σε μια μικρή τηλεόραση που έχω...μόλις άκουσε μετάδοση αγώνα ξέβαψε μονομιάς και ενοχλημένη (άγνωστο γιατί) μου είπε ¨-"ΑΜΑΝ πια με αυτούς τους αγώνες,,,τι αγώνα έχει πάλι,δεν αντέχω".....και η απάντηση.."συγνώμη κοπελιά (μικρή ήταν) που δεν το ρίξαμε και μεις στην μόδα,αλλά τα κανάλια δεν χωράνε άλλους,και αυτοί που δουλεύουν στα χλιδατα περιοδικά του είδους που αγοράζετε,το κάνουν για ένα κομμάτι ψωμί........
Δεν μου απάντησε...:music-smiley-005:
χι χι χι
κάθε βαρύς κι ασήκωτος χεβυμεταλάς κρύβει μέσα του ...έναν γατούλη :BDGBGDB55:
χι χι χι:ernaehrung004:
fftopic:
Καλημέρα!! αναμφισβήτητα είστε ενα ''πολύ ευχάριστο διάλειμμα'' και ''έμπνευση'' ταυτόχρονα, για να συνεχίσω την παραγωγική μου έρευνα-μελέτη....χεχεχε
Να είστε καλά...άκου γατούλης![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.