Χρηστο απο τον Σεπτεβριο μηνα με κατοπτρο 1,80 Channel Master εχω ανοδο της ταξης των 2db στον Τhor.Επισης στις οριζοντιες εχω σημα 2 εως 4db,με
υψηλοτερη την 11229Η η οποια εβγαινε και με ARIS 2,30μ.Το δε ARIS εχει αποδοση καθαρη 2,17μ.Στα βορεια με 2,30μ ειναι σταθερη η ληψη εδω και αρκετο καιρο.Προσωπικα γνωριζω για ληψη στην Κατερινη με 2,30μARIS.
Καλημερα και καλο μηνα!
Απο τις μεχρι τωρα δοκιμες μου η nordic δεσμη του thor6 θελει σιγουρα πιατο 3.7μ και πανω στα βορεια!Η αναφορα του Φιλιππου με 3μ εχει να κανει με καποιες ειδικες ρυθμισεις στο lnb που εμεις δεν κατεχουμε!Με συμβατικα 3μ πιατα δεν υπαρχει καθολου σημα στις συχνοτητες του!Χρηστο σου υποσχομαι τις επομενες μερες διαφορες αναφορες διοτι εβαλα actuator για πανω κατω με τη πολυτιμη βοηθεια του Χαλκηδονα!Συντομα θα βαλουμε και στο δικο σου Γιωργο!O thor5 horizontal με 2.3μ αρις βγαινει ολη μερα, ολες οι συχνοτητες εδω!
Φιλικα Gab
O gabkon έχει αγοράσει ήδη 4μετρο, αλλά πρακτικοί λόγοι δεν του επιτρέπουν να το εγκαταστήσει άμεσα.gabkon αν σκεφτεσαι να πας σε μεγαλυτερο κατοπτρο για τον THOR δοκιμασε με Αndrew Prodelin,πιστευω οτι
με 3,10μ.θα εχεις το επιθυμητο αποτελεσμα.
Χρηστο ομως αν ενα 3μ πιανει καποιες συχνοτητες,tatasky 83east ειναι καλα συντονισμενο!
gab
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.