Thor: The Dark World

Ψηφίστε την Ταινία:

• Total voters
    0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Thor: The Dark World

Ναι, ναι, αυτό έχει ειπωθεί στην καινούρια σειρά, αλλά...

Αλλά σε ένα επεισόδιο με τον Tom Baker από τα classics, εκτυλίχθηκε ο εξής διάλογος πάνω από έναν τραυματία:

- Doctor? You are a doctor? Do something!
- I'm not that kind of doctor...

:p :laugh:

χαχαχααα
Το θυμαμαι νομιζω.
Τη μεταφορα την πετυχα παντως.
Αλλο που μερικοι μερικοι (μολονοτι σαφως καλυτεροι γνωστες του franchise) δεν την επιασαν
με τη μια...:aetsch:

Από σήμερα Πέμπτη 21 Νοεμβρίου στους Κινηματογράφους

Πού παίζεται;

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
Αθήναιον

- Αίθουσα 2

ΛΕΩΦ. ΠΑΤΗΣΙΩΝ - ΑΧΑΡΝΩΝ
- Εμπορικό κέντρο Capitol Mall, 3oς όροφος

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΧΑΪΔΑΡΙ
Άνοιξη (δημ. Κιν/φος)

- Αίθουσα 1

VILLAGE CINEMAS ΠΑΓΚΡΑΤΙ
Εμπορικό Κέντρο Athens Millenium

- Αίθουσα 4
- Αίθουσα 5

VILLAGE SHOPPING AND MORE
- Αίθουσα 1 Comfort
- Αίθουσα 4
- Αίθουσα 9
- Αίθουσα 13
- Αίθουσα 20

Ν. ΚΟΣΜΟΣ - ΦΙΞ - Ν. ΣΜΥΡΝΗ - Π. ΦΑΛΗΡΟ
Σπόρτιγκ

- Αίθουσα 1
- Αίθουσα 2

ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΧΟΛΑΡΓΟΣ
Αίγλη 3D Digital

- Αίθουσα 1

STER CINEMAS ΙΛΙΟΝ
- Αίθουσα 1
- Αίθουσα 3
- Αίθουσα 5

ODEON KOSMOPOLIS ΜΑΡΟΥΣΙ
- Αίθουσα 4
- Αίθουσα 6
- Αίθουσα 10

NANA CINEMAX - ΔΑΦΝΗ 3D
- Αίθουσα 2
- Αίθουσα 3
- Αίθουσα 4
- Αίθουσα 6

ΑΕΛΛΩ CINEMAX 5+1
- Αίθουσα 1
- Αίθουσα 2
- Αίθουσα 4

VILLAGE 15 CINEMAS @THE MALL
- Αίθουσα 7 Max Cosmote Screen
- Αίθουσα 8 Lays
- Αίθουσα 12
- Αίθουσα 14 Village Cinemas Gold Class
- Αίθουσα 4

ODEON STARCITY - Λ. ΣΥΓΓΡΟΥ
- Vodafone Αιθουσα 7
- Αίθουσα 1
- Αίθουσα 3

VILLAGE 9 CINEMAS @FALIRO
- Αίθουσα 7 Vmax Cosmote
- Αίθουσα 8 Gold Glass
- Αίθουσα 1
- Αίθουσα 6

ΑΘΗΝΑΙΟΝ CINEPOLIS 3D DIGITAL
- Αίθουσα 1
- Αίθουσα 2

VILLAGE CINEMAS ATHENS METRO MALL - AG.DIMITRIOS
- Αίθουσα 1
- Αίθουσα 2 Cosmote
- Αίθουσα 5

Κατώτερη της πρώτης η ταινία.

Τα storytelling στοιχεία που μας άρεσαν στο πρώτο και η λίγο σαιξπηρική διάθεση του Μπράνα εδώ απουσίαζαν. Ακόμα και οι δραματικές σκηνές δεν είχαν το impact που θα ήθελαν.
Βλέπονταν, γιατί αν μη τι άλλο, THOR είσαι και κόμικ θέλεις να δείς, αλλά λίγο διαδικαστικό ήταν το feeling που είχα. Σαν ένα επεισόδιο μιας σειράς που υπάρχει για να προετοιμάσει το επόμενο...

πηγα και το ειδα χθες.
Δε ξετρελαθηκα,απλα ειναι λιγο καλυτερη απ´τη πρωτη και προσπαθει να μιμηθει το χιουμορ των ''εκδικητων'',αλλες φορες το καταφερνει,αλλες οχι.
Ψηφιζω αρκετα καλη.

εγω το ειδα σε 3δ, επειδη ειμαι και ασχετος απο το κομικ λιγο μετρια μου φανηκε...κατι σαν μιξ με lord of the rings kai star wars....

Πολυ καλή ταινία για το είδος.Νομίζω ανώτερη απο την πρώτη.
Χωρίς κενά , και με στοιχεία που θα ικανοποιήσουν τους φαν του κόμικ.
Μείνετε και για τους τίτλους τέλους να δειτε και τον Ντελ Τόρο απο την μελλοντική τανια Guardians Of The Galaxy...

Πολύ καλό για sequel. Αξίζει τα λεφτά του σινεμά. Το 3D όχι, σχεδόν ανύπαρκτο. Πάντως το κλέψιμο ιδεών από άλλες ταινίες καλά πάει. Από Riddick μέχρι Lord of the rings.
Δεν έχει όμως σημασία, καμιά κοιλιά και αρκετά διασκεδαστική.

Τέτοια ανισόρροπη παπαριά δεν περίμενα να δώ. Τι είναι αυτά;

Από που να αρχίσω και που να τελειώσω........ πραγματικά έλεγα όπου να ναι θα βγει και ο darth vader.

Τέτοιες βλακείες έχουν και τα κόμικς που τα εκθειάζουν;

Αρλούμπες συνέχεια. Τύφλα να χει ο μάϊκ λαμάρ λέμε. Είπαμε φαντασία αλλά αυτό ήταν στην κυριολεξία "δικαιολογούμε τα πάντα όπως γουστάρουμε" .

Απλά έχασα δυό ώρες από την ζωή μου. Ηθελα και 3D τρομάρα μου.....

Βασικά , κάπως έτσι ειναι και το κόμικ.
Στις ταινίες, ολα πάνε καλά , μέχρι το κομμάτι που μπαίνει και η Γη στο τοπίο.
Ολα τα υπόλοιπα (ιστορία, χαρακτήρες,Asgard) ειναι σε πολύ καλό επίπεδο και στις δύο ταινίες.

Ψήφισα πολύ καλή. Ήταν αρκετά επική σε σημεία, με μπόλικες σφυριές και καμουφλάρισε ικανοποιητικά το ειδύλλιο (που μπορούσε άνετα να την μετατρέψει σε σαχλή)
με χιούμορ και σαρκαστικές καταστάσεις. Ήταν καλύτερη από την πρώτη σε εκτέλεση και μεταφέρει τον κόσμο του κόμικ αυτούσιο στο πανί (ηχοδιαπερατή οθόνη για
τους tech σπασίκλες:flipout:). Ακόμη και τα πλάσματα, τα κοστούμια είναι αρκετά όμοια με του κόμικ. Δυστυχώς δεν χρησιμοποίησε πολύ τους κεραυνούς που τους
έχει και στο τσεπάκι του. Είναι άλλωστε ο θεός του κεραυνού και όχι του σφυριού.

Επίσης, για αυτούς που τη θεώρησαν μούφα, όπως ένας από την παρέα μου πχ, για όλες τις υπερβολές λέω αυτό:
όταν ακριβώς τα ίδια γίνονταν στο Avengers ήταν καλά ε? -bye-

Από τεχνικής άποψης μου φάνηκε λιγο θολή η εικόνα blur ?δεν ξερω γιατί αλλά σαν να βλέπω divx μετά από Mkv hd video? εσείς τι έχετε να πείτε για την εικόνα;

Αισθητικα,αφηγηματικα ακομα και ερμηνευτικα ηταν τρεις σκαλες κατω απο το προηγουμενο.
Σεναριακα ειχε καλες ιδεες και η ιστορια ως συνολο ηταν καλυτερη αλλα το θεμα ειναι να τις μεταφερεις σωστα και στην οθονη.
Και η μεταφορα ηταν αρπα κολλα.Μια απλη συρραφη σκηνων χωρις ρυθμο και χωρις να καταφερει να σε "βαλει μεσα" στην ιστορια.
Σκηνες που ειχαν συναισθημα περνουσαν φλατ σαν να ηθελε ο σκηνοθετης να σε κρατησει σε αποσταση.
Θα μου πεις τι ψαχνεις ρε φιλε,κομικ ειναι.Δεν ειναι ετσι.Ο Μπρανα με απλουστερη ιστορια τα καταφερε πολυ καλυτερα στο προηγουμενο σε αυτο το κομματι..
Και μου φαινεται οτι οι περισσοτεροι ηθοποιοι ψιλοβαριουνταν.
Και το κυριοτερο η αισθητικη ηταν παντελως αδιαφορη.Η πανεμορφη,λαμπερη Ασγκαρντ του πρωτου,εδω εδειχνε βαρετη και συνηθισμενη...

Re: Απάντηση: Thor: The Dark World

Αισθητικα,αφηγηματικα ακομα και ερμηνευτικα ηταν τρεις σκαλες κατω απο το προηγουμενο.
Σεναριακα ειχε καλες ιδεες και η ιστορια ως συνολο ηταν καλυτερη αλλα το θεμα ειναι να τις μεταφερεις σωστα και στην οθονη.
Και η μεταφορα ηταν αρπα κολλα.Μια απλη συρραφη σκηνων χωρις ρυθμο και χωρις να καταφερει να σε "βαλει μεσα" στην ιστορια.
Σκηνες που ειχαν συναισθημα περνουσαν φλατ σαν να ηθελε ο σκηνοθετης να σε κρατησει σε αποσταση.
Θα μου πεις τι ψαχνεις ρε φιλε,κομικ ειναι.Δεν ειναι ετσι.Ο Μπρανα με απλουστερη ιστορια τα καταφερε πολυ καλυτερα στο προηγουμενο σε αυτο το κομματι..
Και μου φαινεται οτι οι περισσοτεροι ηθοποιοι ψιλοβαριουνταν.
Και το κυριοτερο η αισθητικη ηταν παντελως αδιαφορη.Η πανεμορφη,λαμπερη Ασγκαρντ του πρωτου,εδω εδειχνε βαρετη και συνηθισμενη...

Καπως ετσι ειναι σχεδον ολες οι ταινες / κομιξ πλεον, προχειράντζες.

Και ειναι να απορεις δλδ, γιατι τα χουν ολα ετοιμα, μια αξιοπρεπή μεταφορά να κανουν και τελειωσαν.

Αλλα βλεπεις, γιατι να επενδύσουν παραπανω; Τα προβατα θα τις δούν όπως και να χει...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Thor: The Dark World

Και ειναι να απορεις δλδ, γιατι τα χουν ολα ετοιμα, μια αξιοπρεπή μεταφορά να κανουν και τελειωσαν.

Εχει να κανει με τις επιλογες στους σκηνοθετες.Οταν βαζεις στο μεγαλυτερο ποσοστο τηλεοπτικους αγνωστους μαθητευομενους μαγους,αυτα εισπρατεις.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Thor: The Dark World

Εχει να κανει με τις επιλογες στους σκηνοθετες.Οταν βαζεις στο μεγαλυτερο ποσοστο τηλεοπτικους αγνωστους μαθητευομενους μαγους,αυτα εισπρατεις.

Στην πρωτη ταινια του Θωρ σκηνοθετης ηταν ο Κενεθ Μπρανα που δεν θα τον διαλεγες ποτε σαν σκηνοθετη μπλοκμπαστεραδικης ταινιας και δη ενος σουπερ ηρωα. Κι ομως ηταν μια χαρα ταινια .

Υπαρχουν κι αλλοι παραγοντες οπως οι παραγωγοι που στην συγκεκριμενη βιομηχανια παιζουν καταλυτικο ρολο. Δεν εχω κατσει να δω τους συντελεστες των δυο ταινιων αλλα ειναι ομαδικο παιχνιδι το σπορ αυτο ειδικα οταν λειπει ο σουπερσταρ σκηνοθετης.