Thor: The Dark World

Ψηφίστε την Ταινία:

• Total voters
    0
Ακόμη δεν την έχω δει την ταινία, αλλά απ' ότι βλέπω στο Imdb λίγο καλύτερη βαθμολογία παίρνει η 2η..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Thor: The Dark World

Στην πρωτη ταινια του Θωρ σκηνοθετης ηταν ο Κενεθ Μπρανα που δεν θα τον διαλεγες ποτε σαν σκηνοθετη μπλοκμπαστεραδικης ταινιας και δη ενος σουπερ ηρωα. Κι ομως ηταν μια χαρα ταινια .

Mα γι'αυτο εκανα τη συγκριση πιο πανω.Και γι'αυτο το πρωτο ηταν μια χαρα ταινια ακριβως γιατι ειχε τον Μπρανα στο τιμονι.
Ο Μπρανα ειναι εμπειρος σκηνοθετης και μαστορας σε "οπερατικα" και σεξπηρικα θεματα.Και γι'αυτο καταλαβε τον ηρωα.
Ολες οι καλες μεταφορες κομικ ειχαν καλους σκηνοθετες:Σαμ Ραιμι,Τιμ Μπαρτον,Κρις Νολαν,Ανγκ Λι,Μπραιαν Σινγκερ.
Ο Φαβρω ηταν ρισκο αλλα τους βγηκε πανηγυρικα και εκει πιστευω αρχισαν να ρισκαρουν με μικροτερα ονοματα.
Γιατι και ο Whedon των Avengers μπορει να εχει μεγαλη ιστορια στην τηλεοραση αλλα στο σινεμα δεν ειχε δοκιμαστει.Οποτε ηταν ρισκο αν και μικροτερο γιατι ο Whedon ειναι απο τους πιο "κινηματογραφικους" τηλεοπτικους δημιουργους.
Και φοβαμαι οτι θα βλεπουμε περισσοτερους τηλεοπτικους οσο περναει ο καιρος...Και περισσοτερες φολες.

Last edited:
O Whedon δεν ηταν στοιχημα. Χαρη τους εκανε που πηγε να τους κανει την ταινια και φυσικα δεν υπηρχε περιπτωση αποτυχιας.

Αλλωστε του εμπιστευτηκαν την ναυαρχιδα των ταινιων τους.

Απάντηση: Re: Thor: The Dark World

O Whedon δεν ηταν στοιχημα. Χαρη τους εκανε που πηγε να τους κανει την ταινια και φυσικα δεν υπηρχε περιπτωση αποτυχιας.

Αλλωστε του εμπιστευτηκαν την ναυαρχιδα των ταινιων τους.

Δεν σε προλαβα και το γραφω στο εντιτ..

Mα γι'αυτο εκανα τη συγκριση πιο πανω.Και γι'αυτο το πρωτο ηταν μια χαρα ταινια ακριβως γιατι ειχε τον Μπρανα στο τιμονι.
Ο Μπρανα ειναι εμπειρος σκηνοθετης και μαστορας σε "οπερατικα" και σεξπηρικα θεματα.Και γι'αυτο καταλαβε τον ηρωα.
Ολες οι καλες μεταφορες κομικ ειχαν καλους σκηνοθετες:Σαμ Ραιμι,Τιμ Μπαρτον,Κρις Νολαν,Ανγκ Λι,Μπραιαν Σινγκερ.
Ο Φαβρω ηταν ρισκο αλλα τους βγηκε πανηγυρικα και εκει πιστευω αρχισαν να ρισκαρουν με μικροτερα ονοματα.
Γιατι και ο Whedon των Avengers μπορει να εχει μεγαλη ιστορια στην τηλεοραση αλλα στο σινεμα δεν ειχε δοκιμαστει.Οποτε ηταν ρισκο αν και μικροτερο γιατι ο Whedon ειναι απο τους πιο "κινηματογραφικους" τηλεοπτικους δημιουργους.
Και φοβαμαι οτι θα βλεπουμε περισσοτερους τηλεοπτικους οσο περναει ο καιρος...Και περισσοτερες φολες.

Ολα καλα τα'πες!:2thumb22sup:
Να μην ειχες βαλει και στις καλες μεταφορες αυτην του Λι μονο...
Διεκδικει επαξια τον τιτλο της χειροτερης ταινιας που εχω δει στη ζωη μου...

Δυσκολη ταινια ο Χαλκ του Λι.

Εκτος απο το προβλημα του ψηφιακου χαρακτηρα που δεν μπορουσαν να τον κανουν με τιποτα αληθοφανη ειχε και αφελες και βιασμενο σεναριο....

Ειχε ομως πολυ καλες στιγμες.

Θαθελα να την ξαναδω με αντικατασταση του ψηφιακου χαρακτηρα μετα απο 20 χρονια.

Ολα καλα τα'πες!:2thumb22sup:
Να μην ειχες βαλει και στις καλες μεταφορες αυτην του Λι μονο...
Διεκδικει επαξια τον τιτλο της χειροτερης ταινιας που εχω δει στη ζωη μου...

Σκηνοθετικα και αισθητικα ηταν απο τις καλυτερες κομικ μεταφορες ever.
O τροπος με τον οποιο χειριστηκε τα split screens ηταν ιδιοφυης,μεταφεροντας σου την κομικ ατμοσφαιρα αυτουσια.Νομιζα οτι διαβαζα περιοδικο σε 100 τ.μ. οθονη.
Και μονο αυτο για μενα φτανει.
Επισης του δινω ενα respect στο οτι τολμησε να ασχοληθει περισσοτερο με το ψυχογραφημα του ηρωα και το παρελθον του,παρα με την περιπετεια αυτη καθ'αυτη.
Γι'αυτο και τελικα φανηκε ανισοβαρες και βιαστικο το σεναριο.

Η δεύτερη ταινία με πρωταγωνιστή το Thor είναι κατώτερη της πρώτης. Ο Thor δεν έκανε κάτι το αξιομνημόνευτο. Οι μάχες ήταν πολύ κακές, οι συναισθηματικές σκηνές δεν είχαν το βάρος που θα έπρεπε και το humor ήταν forced. Ένα filler στην ουσία!

H ταινία είναι μέτρια και σε πολλά σημεία κλίνει προς την κακή. Με αφορμή τα Dark Elf που παρουσιαστήκαν στο Thor, ελπίζω επιτελούς να δούμε και στον κινηματογράφο τον Drizzt Do'Urden κάποια στιγμή.

H ταινία είναι μέτρια και σε πολλά σημεία κλίνει προς την κακή. Με αφορμή τα Dark Elf που παρουσιαστήκαν στο Thor, ελπίζω επιτελούς να δούμε και στον κινηματογράφο τον Drizzt Do'Urden κάποια στιγμή.

Mεχρι τοτε ξαναδες το δευτερο Hellboy, για μια δοση απο "σκοτεινο" ελφ...
Αλλιως υπαρχει και αυτο
:p
Elf_3.jpg

Πολυ καλυτερη απο την πρωτη ταινια, με περισσοτερη δραση στην Ασγκαρντ.

Ψηφισα πολυ καλη!!!

Απολαυστικό δίωρο!!! Καλύτερη της πρώτης η οποία μου άρεσε με περισσότερη δράση και κωμικά στοιχεία! Η μεταφορά απο τα comic εξαιρετική, και σαν χαρακτήρας ο Loki Hiddleston σε άλλο επίπεδο! Τα εφέ εξαιρετικά! Και Benicio Del Toro on the way!! Για να δουμε!!!

Ελαφρώς καλύτερο από το πρώτο.

Αξιοπρεπές γενικά.

Εικόνα και ηχος στο bd άριστα.

ΥΓ To είδα σε 2D γιατί διάβασα ότι το 3D του ειναι επιπέδου iron man / thor 1 aka γτπ

ΙΜΗΟ
Για όποιον ήθελε να δει Marvel Thor καλή
Ελπίζω να μη πήγε κανείς να δει τίποτε άλλο μονό, και έχει παράπονα :D

Ελαφρώς καλύτερο από το πρώτο.

Αξιοπρεπές γενικά.

Εικόνα και ηχος στο bd άριστα.

ΥΓ To είδα σε 2D γιατί διάβασα ότι το 3D του ειναι επιπέδου iron man / thor 1 aka γτπ

Μαλλον την κανει ωραια το μηχανακι σου γιατι νομιζω οτι η εικονα ηταν ψιλομετρια :p

Re: Απάντηση: Re: Thor: The Dark World

Μαλλον την κανει ωραια το μηχανακι σου γιατι νομιζω οτι η εικονα ηταν ψιλομετρια :p

Να σου πω την αληθεια, το ξεκινησα μεσω Dune αλλα αρχισε να κανει διακοπες ο ηχος (κλασικές παπαριες Dune -ακούς Χρηστάκι; (όχι εσυ, ο άλλος :p)) και το γυρισα στο HTPC

Ε, ενώ στην αρχή στο Dune μου ειχε φανει πολύ καλή η εικόνα, στο PC, οσο περναγε η ωρα όλο και κατι δεν μου εκανε καλα...

(ευκαιρια βεβαια να μου την πεις για το PC μου, το ξερω...:p)