Thor: The Dark World

Ψηφίστε την Ταινία:

• Total voters
    0
Απάντηση: Re: Thor: The Dark World

Και να παει τσαμπα ενας σκασμος λεφτα για το sharpening του Luma; :p

Το λουμα το θες για αλλες δουλειες (βλεπε χρωμα).
Αλλιως το δρομο προς την κατηγορια των αγγελιων, τον ξερεις :p

καλά, είμαι ο μόνος που έμεινε κάγκελο με τον τρόπο που τελειώνει;!

με διαφορά η πιο "What the fuck???" σκηνή σε ταινίες δράσης που έχουμε δει πρόσφατα.....

Φαντάζομαι ότι θα έχει και τρίτη....αυτό κατάλαβα όταν είδα τον Loki...αλλά Odin. Δεν το βάζει κάτω αυτό το παιδί!!

Το τέλος λίγο κουλό.

Μεταξύ καλή προς πολύ καλή ψήφισα καλή.

Η 1η ταινία μου άρεσε περισσότερο σαν παρουσίαση.. σαν αφήγηση της ιστορίας.
Η 2η ήταν περισσότερο του εντυπωσιασμού νομίζω, παρουσιάσανε πολλά και διάφορα, με αποτέλεσματα κάποιες σκηνές να πρέπει να γίνουν στα "γρήγορα"..
Έλειπε η μαγεία που είχε η 1η στον τομέα αυτό.

Για θέαμα ήταν σίγουρα πολύ καλή.

Ήμουν μεταξύ μέτρια και μέτρια , τελικά ψήφισα μέτρια.

Οι λόγοι έχουν αναφερθεί πιο πριν...

Η δεύτερη ταινία με πρωταγωνιστή το Thor είναι κατώτερη της πρώτης. Ο Thor δεν έκανε κάτι το αξιομνημόνευτο. Οι μάχες ήταν πολύ κακές, οι συναισθηματικές σκηνές δεν είχαν το βάρος που θα έπρεπε και το humor ήταν forced. Ένα filler στην ουσία!

Last edited:
Δεν ήταν κάτι το εξαιρετικό, αλλά ούτε και κακή. Στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων της και αφηγήθηκε σχετικά καλά την ιστορία. Σιγουρα μπορούσε και καλυτερα, αλλά Thor θέλαμε να δούμε και όχι καμία αγγελοπουλική ταινία με βάθος, νόημα και αχανή πλάνα :D
Ομολογώ ότι κάπου το έχασα με την επιστροφή του Λόκι from the dead αλλά δίνω το δικαίωμα ποιητικής αδείας στο σκηνοθέτη. Η εικόνα αρκετά καλή, κοντά στο κόμικ αλλά δυστηχώς ο ήχος μου έκανε " νερά" και δε μπορώ να τον αξιολογήσω. Η 1η ταινία ήταν μία ευχάριστη έκπληξη όταν την πρωτοείδα, η δε δεύτερη συνέχισε το καλό προηγούμενο. Περιμενω με λαχτάρα τη Τρίτη με τον Κ. Τόρο. Αν μη τι άλλο φαίνεται.......υποσχόμενη

Απολαυστικό δίωρο!!! Καλύτερη της πρώτης η οποία μου άρεσε με περισσότερη δράση και κωμικά στοιχεία! Η μεταφορά απο τα comic εξαιρετική, και σαν χαρακτήρας ο Loki Hiddleston σε άλλο επίπεδο! Τα εφέ εξαιρετικά! Και Benicio Del Toro on the way!! Για να δουμε!!!

Δευτερη φορα στο καπακι αποψε.

Οσο μετρια και να ηταν σαν ταινια τα εξωπραγματικα σκηνικα της Ασγκαρντ ηταν απιστευτα οπως και η δουλεια που εκαναν στα εφφε και στην εικονα.

Ο Οντιν επιτελους αποδοθηκε σωστα, ο Χειμνταλ επιτελους εκανε κατι καλυτερο απο το κραταει το κονταρι, ο Θωρ τουμπανιασε αλλα ακομα υπολειπεται του χαρτινου σε υψος .

Θα ηθελα να δω και λιγο την Hela και την Hel , αντε και λιγο Valhalla αλλα αυτο που αναμενω σαφως ειναι η ελευση του Beta Ray Bill ακομα και ως spinoff ταινιας.

Beta_Ray_Bill_(Earth-616).png

Iσως μετα την τριτη ταινια που αν ειναι αληθεια οτι θα την αναλαβει ο ντελ Τορο αυτο σημαινει οτι ερχεται το Τελος κατα την νορβηγικη μυθολογια ή αλλιως το Ragnarok.

Φυσικα σε αυτην την περιπτωση ο κακος δεν θα ειναι κανα γατακι τυπου Μαλεκιθ και σαχλες αλλα ο πολυς Surtur σε συνεργασια με το Midgard serpent.

2657732-surtur_the_mighty_thor_21_vs_valhalla.jpg
Jormungand_(Earth-616).jpg

Η προηγούμενη είχε περισσότερο ενδιαφέρον. Απλά μια καλή ταινία. Το blu ray όμως σε εικόνα και ήχο είναι εξαιρετικό!

Οσες φορες και να δω την Asgard ..... παθαινω λα-λα.
Ειναι το ενα και μοναδικο πραγμα που ΔΕΝ χορταινεται με τιποτα (και στα δυο Thor).

Αν ειναι να δω και τιποτα παραπερα ...
ο Loki ειναι απο τους λιγους χαρακτηρες που προσδιδει καποια ωριμοτητα στην εφηβικοτητα του Thor.
Χωρις την εξαπατηση και πανουργια του Loki ..... o Thor ειναι αφορητα προβλεψιμος και παιδικος.
Ενα παιδι που κανει οτι θελει (και περιμενει και επιβραβευση).

Η σκηνη με τις τυχαιες καταρρευσεις υπερθεσεων των ηρωων εξαιτιας της ευθυγραμισης των κοσμων
ειναι η μονη που αξιζει μια δευτερη ματια (εκτος απο την Asgard .... που απαιτει ΜΟΝΙΜΑ αναμμενη την TV).

Δεν μου αρεσε... Δεν ημουν ποτε φαν του Θωρ αλλα αυτο εδω σχεδον δεν βλεποταν...

Αν δεν εχεις εντρυφησει σε αυτες τις ιστοριες δεν υπαρχει περιπτωση να σε κερδισουν ως απλο θεατη.

Εξαιρεση ηταν το αριστουργηματικο WatchMen.

Στις ταινιες με σουπερηρωες μου αρεσε παντα η παλη που γινεται μεσα σ αυτους (περισσοτερο στο χαρτι βεβαια και λιγοτερο αυτο μεταφερεται στις ταινιες).
Το δυσδιακριτο καλου-κακου, η αναγκη επιλογης με ασχημα για τον ηρωα επακολουθα.
Μια ταινιουλα που ο καλος ειναι σουπερ καλος και οι κακοι ειναι τοσο κακοι οσο και ασχημοι (ευκολο να τους μισησεις δηλαδη) μου αφηνει πολλα κενα...
Δεν ηταν κακη αλλα για μενα μετρια...