Thor

Ψηφίστε την ταινία:

• Total voters
    0
Re: THOR η ταινία

μετριο??????? μιλαμε για τη μαλακια του αιωνα...απαραδεκτο...τοσο ρηχο οσο ενα αδειο ποτηρι. μονο τα εφε αξιζουν και τιποτα αλλο απολυτος...βεβεια η κωρονιδα ειναι η ατακα του thor προς τον πρακτορα της ασπιδας( cia?...nsa?...nasa..? κτλ...κτλ...) " εσυ και εγω υπερσπιζομαστε τους αδυναμους" ( η κατι τετοιο τελος παντον)...ημαρτον!!!! πσοσο βλακεια θα αντεξουμε ακομη././.??? ποσο περισσοτερο να υποτιμησει τη νοημοσυνη μας τo sequel αραγε? εφτιχως το μπιφτεκι που ετρωγα εκεινη την ωρα ηταν πολυ καλο και η μπυρα στη σωστη θερμοκρασια!!!!

Έχεις διαβάσει ποτέ σου κόμικς; Από ποιο ακριβώς πρίσμα το βλέπεις;

Για μένα προσωπικά είναι η μεγαλύτερη επιτυχία της Marvel.Δεν περίμενα ποτέ να μεταφέρει τόσο καλά στην μεγάλη οθόνη ίσως το πιο δύσκολο μέχρι στιγμής από τα κόμικ της.Ειδικά όταν είχε πρωτοανακοινωθεί ήμουν πολύ δύσπιστος για το πως θα γίνει η μεταφορά δεδομένου και του ότι ο Thor άλλαζε συνεχώς με την πάροδο των χρόνων.Τελικά το να κάνουν τους Ασγκαρντιανούς από θεούς,εξωγήινους ήταν ο πιο εύκολος τρόπος ώστε να έχει πάτημα στον "πραγματικό κόσμο".Ήθελα λίγο καλύτερη δράση αλλά σε γενικές γραμμές μου φάνηκε πολύ καλό.

Έχεις διαβάσει ποτέ σου κόμικς; Από ποιο ακριβώς πρίσμα το βλέπεις;

εχω διαβασει και εχω δει πολυ κινηματογραφο.... αλλα αυτο το βαρεθηκα...δεν μπορω πια μια ταιναι να υποτιμα τη νομημοσυνη μου εστρω και αν προκειται για επιστημονικη φαντασια...και το transformers πχ τα ιδια λεει αλλα με πολυ μεγαλυττερη μαεστρια...οπως και πολλες αλλες ταινιες που ξεικνανε απο τα κομικ...δε λεω ///απιστευα εφε.´..αλλα απο εκει και περα...τιποτα απολυτος....και φτανει πια με την αμερεκιανικη προπαγανδα...η ΗΠΑ και ο θεος ταυτιζονται!! ελεος πια.!!!

Απάντηση: THOR η ταινία

Γενικά μέτρια ταινία. Νομίζω μια από της ποιο δύσκολες μεταφορές από comics, ευτυχώς δεν κατάντησε για γέλια.
Η Portman δεν κόλλαγε πουθενά στην ταινία έξω από τα νερά της. Τα εφέ και ο ήχος κορυφαία. Αλλα είχε και αυτό την "αρρώστια" του Star Trek με τα μπλε φώτα σε αρκετές σκηνές.

Γουστα ειναι αυτα βεβαια,αλλα μαεστρια το Transformers?
H κινηματογραφικη προσωποποιηση του μπουνταλα.Οσο πιο πολλα τοσο πιο καλα...Λεμε τωρα...Καμμια αισθηση (κινηματογραφικης) οικονομιας,ενας ορυμαγδος εφε,τεραστια διαρκεια,απουσια χιουμορ και ρυθμου,αυταρεσκεια που μεταφραζεται σε καρακιτς αργες κινησεις και σεναριο βεβαια ανυπαρκτο.Μονο το ενα χωνευοταν.Το 3 ετσι και ετσι για το 2 ουτε λογος....

μετριο??????? μιλαμε για τη μαλακια του αιωνα...απαραδεκτο...τοσο ρηχο οσο ενα αδειο ποτηρι. μονο τα εφε αξιζουν και τιποτα αλλο απολυτος...βεβεια η κωρονιδα ειναι η ατακα του thor προς τον πρακτορα της ασπιδας( cia?...nsa?...nasa..? κτλ...κτλ...) " εσυ και εγω υπερσπιζομαστε τους αδυναμους" ( η κατι τετοιο τελος παντον)...ημαρτον!!!! πσοσο βλακεια θα αντεξουμε ακομη././.??? ποσο περισσοτερο να υποτιμησει τη νοημοσυνη μας τo sequel αραγε? εφτιχως το μπιφτεκι που ετρωγα εκεινη την ωρα ηταν πολυ καλο και η μπυρα στη σωστη θερμοκρασια!!!!

Η γνώμη του καθενός είναι σεβαστή γιατί καθένας έχει τα δικά του κριτήρια! Όταν όμως χαρακτηρίζεις έτσι μια ταινία, που σίγουρα υπάρχουν κάποιοι που την βρήκαν καλή, ή τους άρεσε στην τελική, προσβάλεις αυτόματα και αυτούς!
Και εγώ γενικά περίμενα περισσότερα από την ταινία αλλά δε με χάλασε κιόλας!
Το Thor & Captain America δικαιολογούν την ύρπαξη τους για τους Avengers που θα δούμε του χρόνου το καλοκαίρι!

Ω ελατε βρε παιδια.Την ταινια χαρακτηρισε λαλακια ο ανθρωπος οχι αυτους που τους αρεσε...

Το καλυτερο τεστ για μια ταινια ειναι να την δει καποιος δευτερη και τριτη φορα.

Αν γινοταν αυτο κατευθειαν νομιζω οτι οσοι εχουν ψηφισει πολυ καλη θα επεφταν στο καλη εως μετρια.

Το καλυτερο τεστ για μια ταινια ειναι να την δει καποιος δευτερη και τριτη φορα.

Αν γινοταν αυτο κατευθειαν νομιζω οτι οσοι εχουν ψηφισει πολυ καλη θα επεφταν στο καλη εως μετρια.

δευετερη φορα????? εδω με τα βιας αντεξα την πρωτη!! ο καθενας εχει τα κριτηρια του...αυτο ειναι σαφες. εμενα δε μου αρεσε..... στην αρχη κατι οπηγε να κανει.... κυριως λογο εφε αλλα οταν ειδα ειδα Ζινα και ξωτικα να περπατανε στο Νεο Μεξικο και τον μεγαλο φουρνο να ριχνει φωτιες στο δρομο, πεθανα στο γελιο...για να μην εοαναλαβω ξανα την ατακα του thor προς τον επικεφαλη της ΑΣΠΙΔΑΣ...εκει κοντεψα να ποθω εγκεφαλικο.

Re: Απάντηση: THOR η ταινία

Γουστα ειναι αυτα βεβαια,αλλα μαεστρια το Transformers?
H κινηματογραφικη προσωποποιηση του μπουνταλα.Οσο πιο πολλα τοσο πιο καλα...Λεμε τωρα...Καμμια αισθηση (κινηματογραφικης) οικονομιας,ενας ορυμαγδος εφε,τεραστια διαρκεια,απουσια χιουμορ και ρυθμου,αυταρεσκεια που μεταφραζεται σε καρακιτς αργες κινησεις και σεναριο βεβαια ανυπαρκτο.Μονο το ενα χωνευοταν.Το 3 ετσι και ετσι για το 2 ουτε λογος....

λαθος λεξη. συνειδητοποιημένο ισως ειναι καταλληλότερη... δεν παει να το παιξει κατι αλλο απο το μια περιπέτεια με εφε που βγήκε απο παιχνιδια...

Δευτερη φορα ειπα να την δουν οσοι ψηφισαν "καλη".:p

Εγω δεν χρειαζεται δευτερη φορα να την δω για να πω οτι ηταν μια μετριοτητα.

Ρε παιδια οι αμερικανιές μέσα στο κόλπο είναι!
Ετσι και αλλιώς αμερικάνικα comic είναι!
Τι να πεί δηλαδή και ο Captain America!
Goal από τα αποδυτήρια!

Ρε παιδια οι αμερικανιές μέσα στο κόλπο είναι!
Ετσι και αλλιώς αμερικάνικα comic είναι!
Τι να πεί δηλαδή και ο Captain America!
Goal από τα αποδυτήρια!

xaxa,.,,,εκει δεν προκειται να με εκπληξει τιποτα πια....
σε αυτο που ειδα εγω δενξερω ανηταν κακη κωδικοποιηση..παροτι η εικονα ηταν super..ο ηχος ηταν κακος...ικανος να καψει twiter...με μπασο πολυ πλαδαρο ...γενικα με χαλασε σε αντιθεση με την εικονα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: THOR η ταινία

λαθος λεξη. συνειδητοποιημένο ισως ειναι καταλληλότερη... δεν παει να το παιξει κατι αλλο απο το μια περιπέτεια με εφε που βγήκε απο παιχνιδια...

Εδω ακριβως εγω εχω τις ενστασεις μου.Ο Bay σ'ολες τις ταινιες του απο το ανεκδιηγητο Pearl Harbor και μετα μου δημιουργει την αισθηση οτι νομιζει οτι γυριζει αριστουργηματα της 7ης τεχνης.Μου βγαζει μια σοβαροφανεια και μια δηθεν δραματικοτητα απωθητικη.Μιλαω για μενα βεβαια.Γι'αυτο θεωρω οτι το πρωτο Transformers ηταν καλυτερο απ'ολα.Γιατι ειχε ενα χιουμορ που εδειχνε οτι δεν επαιρνε τον εαυτο του σοβαρα,οπως και στο Βραχο.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: THOR η ταινία

Εδω ακριβως εγω εχω τις ενστασεις μου.Ο Bay σ'ολες τις ταινιες του απο το ανεκδιηγητο Pearl Harbor και μετα μου δημιουργει την αισθηση οτι νομιζει οτι γυριζει αριστουργηματα της 7ης τεχνης.Μου βγαζει μια σοβαροφανεια και μια δηθεν δραματικοτητα απωθητικη.Μιλαω για μενα βεβαια.Γι'αυτο θεωρω οτι το πρωτο Transformers ηταν καλυτερο απ'ολα.Γιατι ειχε ενα χιουμορ που εδειχνε οτι δεν επαιρνε τον εαυτο του σοβαρα,οπως και στο Βραχο.

Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω απόλυτα... :worshippy:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: THOR η ταινία

Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω απόλυτα... :worshippy:

me too

Btw το οτι το Thor σκηνοθετηθηκε απο τον Κενεθ Μπρανα και οχι απο καποιο βιντεοκλιπα με αρχικα για ονομα,με εξιταρει να το δω.Μπορει να ειναι υπερφιαλος αρκετες φορες και μανιεριστης αλλα ειναι εντελως διαφορετικος ως σκηνοθετης,και μου κανει εντυπωση η επιλογη του ως σκηνοθετη για τετοια ταινια.Ο Φρανκεσταιν του ηταν υπεροχος αν και του ελειπε το μετρο.
Ειμαι πολυ περιεργος να δω πως χειριζεται το θεμα...

Η σκηνοθεσια για εμενα ηταν απλα διεκπερεωτικη.

Αν δεν ηξερα το ονομα του σκηνοθετη θα ελεγα οτι προκειται για καποιον χωρις ιδιαιτερο ταλεντο.

Re: Απάντηση: THOR η ταινία

Btw το οτι το Thor σκηνοθετηθηκε απο τον Κενεθ Μπρανα και οχι απο καποιο βιντεοκλιπα με αρχικα για ονομα,με εξιταρει να το δω.Μπορει να ειναι υπερφιαλος αρκετες φορες και μανιεριστης αλλα ειναι εντελως διαφορετικος ως σκηνοθετης,και μου κανει εντυπωση η επιλογη του ως σκηνοθετη για τετοια ταινια.Ο Φρανκεσταιν του ηταν υπεροχος αν και του ελειπε το μετρο.
Ειμαι πολυ περιεργος να δω πως χειριζεται το θεμα...

μαλλον αρπαχτη....
και τετοιο ονοματα στην παραγωγη .. ήλπιζα και εγω... αλλα απο οτι φαίνεται η κρίση εχει χτυπήσει παντου